Reces: oplagecijfers nu genoeg gedaald

StatistiekenWat krijgen ze weer een klappen, de ‘oude media’! Grootste daler in de nieuwe HOI-cijfers is opnieuw de ‘zoon van Bernhard’ Pieter Broertjes die ook nog eens wordt geconfronteerd met een zware columnisten-crisis. Wanneer wordt Broertjes nu eindelijk eens als structurele non-performer aan de kant gezet? Uw ombudsman is er langs slinkse weg in geslaagd het mobiele nummer van Pieter von Lippe te bemachtigen door zijn voicemail in te spreken als zijnde Henk Hofland, daarmee natuurlijk suggererend dat de oude vos een overstap zou beramen van NRC naar Volkskrant. Pieter von Lippe trapte er natuurlijk in en belde direct terug, zelfs meerdere malen! Toen had uw ombudsman dus zijn mobiele nummer wat hem in staat stelt Von Lippe Junior nu steeds van nieuwe adviezen te voorzien.

Deze adviezen worden door Pieter overigens niet in bijzonder grote dank aanvaard hetgeen nogmaals benadrukt hoe dom hij is. Enfin, na de slachting onder de oude media is het een mooi moment voor uw ombudsman om op reces te gaan tot medio augustus. Wellicht zal ombudsvrouw Pamela Hemelrijk in de tussentijd nog wat bijdrages verzorgen.

 • By J.J. v.d. Gulik, 11 juli, 2006 @ 13:19

  Ik ben niet echt rouwig om het stervensproces van de krant van P. Broertjes en de zusjes van zijn krant. De censuur op het weblog van zijn krant voor het volk waar ik zelf met te maken heb gehad en de onbehoorlijke bejegening daar door deelnemers, daarbij gesteund door de intenetredactie, maakt, dat het verscheiden van zijn rottende oogappeltje zal bijdragen aan een vergroting van de vrijheid van meningsuiting en een verbetering van betamelijke omgangsvormen.

 • By Bartje, 12 juli, 2006 @ 7:43

  Toelichting, aangezien die hier wordt verzwegen: Vd Gulik had het telkens iets te nadrukkelijk over joden. Tik in Google eens Vd Gulik in en “joden”, dan hoef ik het hier allemaal verder niet uit te leggen. Ik kreeg er in elk geval een vieze smaak van in mijn mond.

 • By J.J. v.d. Gulik, 12 juli, 2006 @ 10:23

  re Bartje

  Ach ja Bartje blijft liever ignorant en houdt niet van de vrijheid van meningsuiting..toch.

  Nog nooit heeft iemand iets van wat ik over joden heb gezegd met argumenten kunnen ondergraven. Pas als dat zou gebeuren, zou ik me enigszins achter mijn oren beginnen te krabben. Het is er een teken van, dat er op het gebied van de informatievoorziening fundamenteel heel veel mis is in Nederland. Zalig zijn voorlopig in Nederland de onnozelen van geest. Helaas ook groot in aantal. Ik stoor me steeds meer aan die wijdverbreide platte domheid. Het meest storend daarbij is dat de bezitters van die eigenschap hun denkwerk aan anderen willen opdringen.

 • By Bartje, 12 juli, 2006 @ 16:42

  “Het meest storend daarbij is dat de bezitters van die eigenschap hun denkwerk aan anderen willen opdringen.”

  Dat lijkt me een onzinnig verwijt, met een paar muisklikken heb je je eigen weblog.

 • By J.J. v.d. Gulik, 12 juli, 2006 @ 18:12

  Slaat als een tang op een varken.

 • By Bartje, 13 juli, 2006 @ 12:56

  Beste Vd Gulik, je lijdt aan formritis, volgens mij doe je de hele dag niks anders dan posten. En het gaat telkens weer over… zie de reactie hieronder op een blog waar Vd Gulik 90 procent van de berichten lijkt te hebben gepost. En dan toch zeuren dat je er ergens uit gekegeld wordt.

  04-06-06 23:33
  ——————————————————————————–
  Van Gulik

  Even zonder grapjes: je bent gewoon heel erg anti-joods. Zie de scheldnamen die je op dit forum voor anderen gebruikt: je noemt mij een liegjood, iemand anders een bruljood, je hebt het over het joodse kabeltje…

  Ik ben helemaal geen jood, ik ben fries. Maar jij asocieert al het slechte op deze aarde met het ‘ joodzijn’ . Dat maakt je -in mijn ogen- een anti-semiet. Ik kan er geen ander woord voor vinden.

 • By J.J. v.d. Gulik, 13 juli, 2006 @ 16:23

  Voor de objectiviteit moeten de lezers maar naar het hotforum van Rikus gaan. Hij heeft een weblog op het blog bij de Volkskrant en een apart hotforum, waar door mij gereageerd wordt op het tuig van het weblog van de Volkskrant. Dan kunnen de lezers begrijpen, dat deze kutjood eigenlijk op niks anders recht heeft dan op een harde klap in zijn nek met een tafelpoot. Een oude tafelpoot dan wel, want ik gun deze poot geen jonge tafelpoot. Dan zal ook duidelijk worden wat voor schorem het blog van de Volkskrant voor een deel in de greep heeft en dat de internetredactie zijn oren naar dat schorem laat hangen.

  Als je offtopic blijft, zal ik niet meer op je reageren en hoop ik, dat je bijdragen verwijderd gaan worden.

 • By Lunshof, 19 juli, 2006 @ 10:11

  Hee Kat hebben ze je nu nog steeds niet opgenomen?
  Nadat je destijds in de gang van Nieuwspoort bent gaan pissen, ben je blijven zeiken. Geen wonder dat zelfs je ouders je niet meer willen zien.

 • By uw ombudsman, 25 juli, 2006 @ 14:18

  Dat pissen in Nieuwspoort heeft blijkbaar een verbluffende indruk gemaakt op Lunshof… Misschien leg ik nog wel eens een bolus op de bar om hem te plezieren… Vervelender is dat Lunshof mij blijkbaar persoonlijk kent en nu zaken uit mijn prive-leven tegen mij uitspeelt… die NIETS te maken hebben met mijn crusade tegen de ‘oude media’… laten we het maar interpreteren als het zoveelste bewijs van kansloosheid en hopeloosheid van de oude media-moguls (de ‘Lunshofjes’) die hun invloed dagelijks verder zien afbrokkelen… niets voor niets luidt het motte van deze site Oderint Dum Metuant hetgeen betekent: laat ze me maar haten, zolang ze me maar vrezen… (Cicero)

Other Links to this Post

WordPress Themes