STERVENDE MSM OP JACHT NAAR GELD

MSM GAAN NU MET BEHULP VAN ADVOCATENKANTOREN BLOGGERS INTIMIDEREN OP JACHT NAAR GELD * IN WANHOOP GAAN ZE GELD VRAGEN VOOR HUN ON LINE-MISBAKSELS * KOMT DAT ZIEN!

Lachen gieren brullen met de MSM. Op KLOL zagen we reeds hoe de strijd tussen leugen en waarheid, tussen MSM en de nieuwe media, aan het verharden is. In de tussentijd verschompelen de MSM verder en verder. NRC besluit de website van Next op te heffen daags nadat via de cijfers van het HOI aan het licht was gekomen dat deze NRC-kloon slechts 5.311 e-abonnees heeft. Maar dat is nog maar het begin. Overal zijn ze nu ‘betaalmuren‘ en ’tolpoorten’ aan het oprichten in de hoop op deze wijze hun inzakkende omzetten te kunnen opkrikken. Daarnaast worden steeds vaker bloggers en andere internetters die een link aanbrengen naar een MSM-artikel

door agressieve advocaten bedreigd en geintimideerd de poeplap te trekken. Honderden euro’s brengen de MSM in rekening per link. Hier details uit Ierland. In Nederland kennen we deze praktijken ook zoals we eerder berichtten over een organisatie met de naam Auxen (Cozzmos), een incassobureau dat is opgericht door de MSM om bloggers af te persen. Hiervan zijn stuitende voorbeelden bekend. Echter, in ons land lijken deze praktijken zich (nog) vooral te richten op ‘alternatieve’ dan wel ‘maatschappij-kritische’ websites. Hoe het ook zij, de MSM zijn met deze nieuwe plunderingen van de reeds door de crisis zo zwaar op de proef gestelde burger bezig met hun zwanenzang.

  • By AIRVD, 9 januari, 2013 @ 0:31

    “Vernietig ut, vernietig ut, weet je wel, whaaaa!”

    Gelukkig kan men hier nog wel gebruik maken van vrijheid van meningsuiting!

Other Links to this Post

WordPress Themes