Cohen-promo krijgt bizarre trekjes bij NRC

cohen.jpg‘Cohen getipt als beste burgemeester ter wereld’ aldus een ronkende kop in Lux et Libertas vanavond. Holy fuck! Dit is serious shit! Denken ze bij NRC nou werkelijk dat we deze deze waanzin van de ‘slijpsteen van de geest’ zullen slikken? Het is nu verdomme al de zoveelste keer dat Heilige Job door een kongsi van PvdA-aangestuurde media een heiligenstatus krijgt aangereikt! Hier wordt een highly spindoctored game gespeeld. Vermoedelijk worden we er in de aanloop naar de verkiezingen van november vast op ‘voorbereid’ dat Heilige Job onze nieuwe premier wordt omdat angsthaas Woutertje te schijterig is om het hoogste ambt te aanvaarden. Welke Nederlander wil nou niet de ‘beste burgenmeester van de wereld’ als premier? Maar het ergste is nog wel de journalistieke waanzin van het ‘nieuwsartikel’. Door wie is Cohen getipt? Daarover zwijgt Lux et Libertas in alle toonaarden! Dat laat slechts ruimte voor een conclusie: het is NRC zelf die Cohen tipt! Een zoveelste weerzinwekkende PvdA-move van NRC. Maar u kunt er iets aan doen! U kunt voorkomen dat Heilige Job met deze eretitel gaat strjken!

De waanzin van de kop in NRC wordt reeds direct duidelijk als we naar de website gaan waarop we kunnen stemmen voor de titel van beste burgemeerster ter wereld. Heilige Job staat daar gewoon tussen tientallen andere burgemeesters en de stemmers komen vanuit de hele wereld. Hoe groot is de kans dat Heilige Job te titel gaat winnen? Nou, zo schrijft Lux et Libertas, ‘de Amsterdammer heeft de titel nog niet in zijn zak zitten’. Wijze woorden! Laten alle lezers van deze website een stem uitbrengen op iemand anders dan Heilige Job dan hoeven we in december als de uitslag bekend wordt tenminste niet mee te maken dat Lux et Libertas de krant opent met ‘Cohen beste burgemeester ter wereld’. Deze kampioen theedrinken heeft namelijk een huiveringwekkende reputatie opgebouwd als manipulator van de media zoals eerder op sites als klokkenluideronline uit de doeken werd gedaan. En hij is ook heus niet die toegenegen echtgenoot van een invalide vrouw waarvoor hij zo vaak geprezen wordt, want hij heeft een relatie met Judith Belinfante. Dat heeft Theo van Gogh ooit onthuld en nagetrokken op het gemeentehuis.

Het is grappig op het profiel van Heilige Job te lezen op de site van de lobbyclub die deze verkiezing organiseert. De auteur is ene Andrew Stevens. Deze man blijkt een bureau te runnen dat is gespecialiseerd is ‘carreer management’ van bestuurders en zich beroept op ‘agressive marketing’! Wat leven we toch in een walgelijke wereld! Opnieuw bedriegt NRC zijn lezers op ongehoorde wijze! Want zij zouden toch net als uw ombudsman binnen enkele seconden (dankzij internet, maar dat willen ze bij NRC ook niet weten, want interet is fout en onbetrouwbaar!) kunnen achterhalen hoe deze vork in de steel zit? Het wordt werkelijk tijd dat er een keer een flinke bom op de Marten Meesweg wordt gegooid.

 • By Job, 8 augustus, 2006 @ 9:50

  Dear Andrew Stevens,

  You’ve done a great Job. I want to keep the bull together.

  Yours sincerely

  Job

 • By Truus Baaij, 9 augustus, 2006 @ 9:06

  Valsspelend en ijdel Jobje vanwege inschakelen eigen onderzoeksbureau naar eigen voortreffelijkheid? Ah, onder de historische hemel zijn meer van dezulken te vinden.

  Onbetrouwbaar Jobje vanwege [éénmalig] pissen buiten het huwelijkspotje? Hoevelen uwer spuiten [somtijds] buitengaats?

  Polderend, de boel bij elkaar houdend, Jobje? Op zich niets mis mee, mits er geen sprake is van dhimmituud politiek correct voortrekken. Wellicht verhelderend: enige tijd geleden nam ik deel aan een gesprek over wij Amsterdammers binding in verschil. Ik stelde: ” Binding is slechts dan mogelijk indien wederzijdse verschillen worden [h]erkend.” Ach jee, compleet vloeken in de moskee.

  Stem niet op Job Cohen. Probeer burgemeester Dickerdack van Rommeldam te nomineren. Vanaf zijn wolkje kijkt Marten Toonder hopelijk goedkeurend toe.

 • By Carlos, 13 augustus, 2006 @ 11:43

  Dit is het geval met een anti-NRC roddelsite waar het verhaal wordt verspreid dat ik met ruzie ben weggegaan bij NRC Handelsblad. Het is allemaal te suf voor woorden, maar ik heb er last van want wie mijn naam googlet krijgt ook deze site te zien. En niet iedereen blijkt door de onbetrouwbaarheid van die site heen te kijken.

  Dus toch maar even op ingaan: Het verhaal is pure rook. Vaak bevatten roddels een deel waarheid en een deel verzinsels, maar dit is van A tot Z verzonnen. Ik heb dat ook al eens uitgelegd aan de beheerder van die roddelsite, maar tot een rectificatie is het niet gekomen. En dat voor iemand die NRC juist verwijt dat het nooit fouten toegeeft.

  De waarheid is dat ik ben gestopt als correspondent omdat ik na vijf jaar eens wat anders wilde doen, en ik weer een tijd in mijn vaderland wilde wonen. Het is een weinig spectaculaire reden, maar de werkelijkheid is zelden spectaculair.

 • By Carlos, 13 augustus, 2006 @ 11:48

  He micha nog naar my fair geweest?

Other Links to this Post

WordPress Themes