TELEGRAAF IN ACTIE TEGEN PEDOGRAAF

NADAT DE PEDOGRAAF EERST ZIJN ADVOCAAT BAS LE POOLE MICHA LIET INTIMIDEREN WEGENS DE WEBSITE WWW.PEDOGRAAF.NL RICHT DE KRANT ZICH NU RECHTSTREEKS TOT HET HOSTINGBEDRIJF * PEDOGRAAF WORDT KRANKZINNIG VAN ONZE ACTIES * NOG EVEN EN WE HEBBEN ZE!

Openprovider (Openprovider)

May 24 15:46 (CEST)

Geachte heer XXX,

Wij ontvingen onderstaand verzoek inclusief twee bijlagen namens TMG Online Media B.V. en hebben beoordeeld dat deze domeinnaam inderdaad “ontegenzeglijk onrechtmatig” gebruikt wordt, namelijk:
– inbreuk op copyright door het 1-op-1 overnemen van de inhoud van telegraaf.nl
– de directe relatie die gelegd wordt tussen “telegraaf” en “pedo”

In lijn met de Notice and Take Down-procedure zijn wij verplicht hierop actie te ondernemen. Ik verzoek u daarom contact met uw klant op te nemen en hem te vragen de hiervoor beschreven inbreuk per omgaande – maar uiterlijk binnen vijf dagen – te staken en gestaakt te houden.

Als er binnen vijf dagen nog geen actie ondernomen is, zijn wij genoodzaakt het domein middels een nameserver-update onbereikbaar te maken om problemen met SIDN te voorkomen.

Mocht u nog vragen hebben over deze domeinnaam of de Notice and Take Down-procedures, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Siemen Roorda
Openprovider

Openprovider
Providing the hosting industry

Willem Buytewechstraat 40
3024BN Rotterdam
The Netherlands
Telephone: +31 (0)10 448 2299
Email: support@openprovider.com
Internet: www.openprovider.com

WordPress Themes