HENK STEENHUIS BEGRAAFT DE MSM

CORRUPTE DEMMINK-VERDEDIGER HENK STEENHUIS MAAKT ‘DOCUMENTAIRE’ OVER DE MSM * KLOL SCHREEF ER AL EERDER OVER * IN DE ‘DOCU’ ZIEN WE OOK PETER TER HORST DIE TE GAST WAS OP HET AFSCHEID VAN JORIS DEMMINK * TER HORST WAS OOK DE ‘ONTDEKKER’ VAN MICHA BIJ NRC HANDELSBLAD

De laatste geflimde aflevering op de site slaat alles. Kat wacht Demmink bij zijn huis op (straat en huisnummer in Den Haag worden openlijk vertoond) en springt hem op zijn huid als de topambtenaar nietsvermoedend de deur uitkomt om op de achterbank van zijn dienstauto plaats te nemen. Demmink ondergaat een spervuur van vragen en verstopt zich ijlings achter een opengeslagen krant. Vervolgens staat Kat met een megafoon onder het raam van het kantoor van Demmink te brullen, een megafoon van bijzonder goede kwaliteit, zodat alle medewerkers van het ministerie nog eens kunnen horen wat er aan hun hoogste baas schort. Het item wordt afgesloten met het plakken van een sticker van Demmink op zijn eigen huisdeur waarop staat: YES WE CAN – JORIS D VOOR DE RECHTER. Intussen zingt een rapband de meest schunnige teksten over Demmink. Het moet onwaarschijnlijk worden geacht dat Demmink naar aanleiding van deze video geen aanklacht wegens smaad en laster indient. Wel met gevolg dat de hele – voor hem zeer blamerende – kwestie weer in de volle aandacht komt. Aldus ‘journalist’ Henk Steenhuis in 2009 in een artikel met als kop Stalk TV. Het kan geen toeval zijn dat juist deze pedofielen-beschermer op kosten van de belastingbetaler een ‘docu’ mag maken over de media. Zijn opdracht:

verzwijg in de docu in alle toonaarden dat de MSM een grote smerige leugenfabriek is in handen van criminelen en pedofielen en rep vooral ook met geen woord over de ‘nieuwe media’ die wel de waarheid en de feiten brengen. In plaats van deze site te belichten over Niburu, Martin Vrijland, Steve Brown en Xandernieuws krijgen we het braakmiddel Mark Koster voorgeschoteld die in dienst van de MSM op internet ‘satelliet-leugensites’ ontwikkeld met als enige doel de mensen weg te houden van the real stuff. Net als zijn vriend Eric Smit overigens; beiden worden dan ook overladen met belastinggeld. Grappig is tenslotte dat we ook Peter ter Horst te zien krijgen. Peter was namens NRC Handelsblad degene die Micha aannam en aldus zijn journalistieke carriere liet beginnen, in 1989. Het kan opnieuw geen toeval zijn dat Peter te gast was bij de afscheidsreceptie van Joris Demmink in de Ridderzaal eind oktober vorig jaar.

WordPress Themes