EXPOSURE CORRUPTE BALIE-BIJEENKOMST

YOERI ALBRECHT VAN DE BALIE LAAT ZICH DOOR DE REEDS VERLOREN MSM MISBRUIKEN ALS PROPAGANDA-VEHIKEL VOOR LEUGENS EN LIST * KOMT ALLEN NAAR DE BALIE OP 22 AUGUSTUS VANAF 16 UUR * OOK DE NEDERLANDSE MSM-NSB KLIEK AANWEZIG

OP 22 AUGUSTUS OM 20 UUR KOMT EEN CRIMINEEL IN DE BALIE UITLEGGEN WAT ‘ONDERZOEKSJOURNALISTIEK’ IS * ZIJN ONDERNEMING WORDT AS WE SPEAK ONDERZOCHT DOOR SCOTLAND YARD

Vlak voordat het Amsterdamse ‘debatcentrum’ De Balie komt met een symposium over staatbedrog propag ‘onderzoeksjournalistiek’ met als keynote speaker een vice president van News Corp, de meest misdadige organisatie uit de geschiedenis van de journalistiek (begin dit jaar werd de grens van 100 arrestanten bereikt), komt opnieuw in het nieuws dat er een onderzoek wordt gestart, nu tegen dochter News International (thans News UK). Hoe is het mogelijk dat De Balie iemand van een criminele organisatie die alle wetten van de journalistiek -en ook alle andere wetten- heeft geschonden en van omkopen en afluisteren het handelsmerk heeft gemaakt uitnodigt op een symposium over onderzoeksjournalistiek en deze keuze nog verdedigt tegenover Micha Kat ook?

Hierop is maar een antwoord mogelijk: De Balie en zijn directeur Yoeri Albrecht werken in opdracht van de ineenstortende MSM en laten zich gebruiken voor hun pathetische pogingen de leugenfabrieken nog te voorzien van enige geloofwaardigheid. In ons land zien we De Telegraaf instorten op een vergelijkbare wijze als het imperium van Rupert Murdoch: TMG gaat ten onder aan list, manipulatie en bedrog, dodelijk voor een organisatie die nog altijd voorgeeft ‘de waarheid’ te brengen en ‘onpartijdig’ te zijn. In de ‘Nederlandse line up’ komen we namen tegen als Marije Meerman, Margo Smit (who the fuck zijn dat nou weer?) en de onvermijdelijke Eric Smit die zich het vuur uit de schoenen moet lopen om de tonnen staatssubsidie voor zijn ‘onderzoekssite’ terug te betalen in de vorm van zijn fysieke aanwezigheid op progaganda-avondjes. Wij zullen aanwezig zijn met zoveel mogelijk mensen op de NewsCorp-VP enige vragen te stellen. Be there!

EXTRA: BBC PROBEERT NIEUWE FEITEN OVER DE MOORD OP LADY DIANA WEG TE SPINNEN

  • By GoldMorgCom, 18 augustus, 2013 @ 12:42

    Zouden alle webpagina’s (393) sedert tien jaren geleden aub als een geheel downloadable kunnen worden gesteld als HTML, Word en PDF, niet gezipt aub.

    Het is het meest leerzame (moderne) nederlandse literaire werk voor iedereen en vooral voor degenen die zich bezigen met (een studie) politiek, journalistiek, media, economie, financien, makrosociologie, moderne geschiedenis, crimologie, etc.

    Degenen die het dowloaden zouden eigenlijk elk twintig euro moeten betalen. Als het meer dan 30 Mb is, en dat is wellicht zo, dan zou het mooi zijn als men het op usb of micro sd bij Micha kan bestellen voor dertig euro. Usb en micro sd van zestien gig zijn tegenwoordig verkrijgbaar voor minder dan een tientje.

    mvg

Other Links to this Post

WordPress Themes