JAN JAAP HEIJ BLIJFT FALEN EN FALEN..

MEESTEROPLICHTER VAN DE NEDERLANDSE JOURNALISTIEK EN OPPERBOUWMEESTER VAN JOURNALISTIEKE LUCHTKASTELEN HAALT WEER BAKZEIL: NA DE PERS FAALT NU OOK HET DOOR DE MSM GEHYPTE DE NIEUWE PERS * LEES ONS EERDERE PORTRET VAN HEIJ * NOG MEER HEIJ

Komt Jan Jaap Heij binnenkort met een nieuw superplan ‘De Allenieuwste Pers’? Het zou zomaar kunnen, want niets is te dol voor deze compleet van de realiteit losgeslagen desperado in medialand. Thans constateren we echter dat na De Pers ook De Nieuwe Pers het niet heeft gehaald. Op 14 augustus riep Heij nog in De Volkskrant dat zijn door niemand opgemerkte initiatief ‘op koers lag’, maar het onderscheid tussen leugen en werkelijkheid is bij Heij reeds lang verdwenen. Het is in elk geval uiterst bemoedigend dat niet alleen de papieren MSM in elkaar storten, maar ook de pseudo-nieuwe medis sites zoals De Nieuwe Pers en The Post Online die in werkelijkheid qua inhoud exact hetzelfde doen als De Volkskrant, maar dan verpakt in een bedriegelijk ‘nieuwe media jasje’. Leugens bijven leugens, zullen we maar zeggen, En Heij blijft Heij.

  • By AIRVD, 24 augustus, 2013 @ 19:21

    Bij de Post Online willen ze een ‘betaalmuur’, betalen voor artikelen. Kan het nog grappiger? Ze hebben nu amper lezers en reaguuders en dan willen ze een betaalmuur.

    In het post 9/11 tijdperk moest onafhankelijke journalistiek verdwijnen. Dit deed de über-elite/hedgefunds door de ‘markt’ te overspoelen met gratis krantjes zoals Metro (opgericht 1999, NWO in voorbereiding) en de Spits en gratis nieuws op internet. Dit alles onderdeel van een groter plan waarin de journalistiek zoals we die toen kenden (braaf geconditioneerd) afgebroken moest worden en daarvoor in de plaats NWO propaganda. En dan zijn de journalisten van de MSM nu verbaast dat men niet meer wilt betalen voor propaganda. Moet je voorstellen dat de über-elite alle bakkers wegvaagt door gratis broden aan te bieden en dat men vervolgens verbaast is dat er geen bakkers meer zijn en dat niemand meer wilt betalen voor brood. En dan vervolgens naast het gratis brood ook brood gaan verkopen want men wilt kwalitatief goed brood. Dit klopt natuurlijk wel maar dan moet het kwalitatief goed brood zijn en niet van dezelfde goedkope bagger dat al gratis te verkrijgen is.

Other Links to this Post

WordPress Themes