SHAKE-OUT BINNEN ALTERNATIEVE MEDIA

NU DE STRIJD NAAR EEN CLIMAX GAAT HAKEN DE VERRADERS EN DE TROLLEN-SITES EEN VOOR EEN AF * HIER EEN UPDATE OVER DE SITUATIE BINNEN DE NIEUWE MEDIA VLAK VOOR HET UITBREKEN VAN DE DERDE WERELDOORLOG * VOOR HET OVERZICHT ZIE NIEUWEMEDIANIEUWS.NL

LAATSTE NIEUWS: MARTIN VRIJLAND BLAAST ZICHZELF VOLLEDIG OP INZAKE DE MOORD OP FRED DE BROUWER

vrijland

Steeds duidelijk wordt welke websites in de strijd tegen het grote kwaad van de Staat authentiek zijn en welke een spel spelen, welk spel dat dan ook mag zijn. Om te beginnen hebben we afgelopen maand natuurlijk de vrije val mogen meemaken (’the matrix is all around you’) van MartinVrijland.nl. Wat hier precies speelt is nog altijd niet duidelijk. Wij denken nog steeds dat Martin in principe authentiek is begonnen maar gewoon op een verkeerd spoor is geraakt vanuit een combinatie van onervarenheid, instabiliteit, persoonlijke problemen en drugsgebruik. Martin bleef min of meer op dezelfde a charge-wijze berichten over de Demmink-zaak tot zijn ‘omslag’ op 25 maart toen zijn campagne begon tegen de ‘mafiagroep-Poot/Ottens/Rubinstein/Kat/Krol/Abramoff/Hoogeweij’. Dat was ook de dag dat hij Micha stiekem liep te filmen vanuit een vooropgezet plan hem te ‘exposen’ nadat hij 200 Euro van hem had aangenomen. De paranoia van Vrijland liep vanaf dat moment snel op en bereikte een triest hoogtepunt met de melding dat ook Jeroen Hoogeweij deel uitmaakt van voornoemde mafia-groep. Ronduit giftig werd Vrijland toen hij op 18 april een ‘paastoespraak’ van Micha publiceerde met materiaal dat hij van Micha stal, nooit is gepubliceerd en ook niet voor publicatie was bestemd. Het is duidelijk dat Vrijland een gevaarlijke tikkende tijdbom is die tot alles in staat moet worden geacht.

Een van de sites die Martin ‘mee heeft gekregen‘ in zijn ‘kruistocht’ tegen voornoemde ‘mafiagroep’ is Niburu.co van Alexandra Heijdebree -hoe je dat precies schrijft doet er niet toe, want de naam is so wie so vals en fake, al gebruikt AH deze wel in het ‘officiele verkeer’. Alexandra stal via een schimmige ‘staatsgreep’ de naam Niburu van de rechtmatige eigenaren die nog steeds de site Niburu.nl exploiteren. Ze hebben het er maar bij laten zitten en de alleenstaande moeder met dochter van 7 haar goddelijke gang laten gaan. Dat we hier te maken hebben met een onbetrouwbare en opportunistische website kwam op onthutsende wijze aan het licht begin november 2013 toen AH een afspraak met Martin Vrijland, Micha Kat en Steve Brown brak om de dagboeken van Maaike Terpstra te publiceren. Hiermee liet ze zien aan welke kant ze staat. Sindsdien is elk contact tussen AH en Micha verbroken. Aanvankelijk gold dat ook voor Martin Vrijland, maar recent hebben deze elkaar weer gevonden in het bestrijden van hun gemeenschappelijke vijand Micha. AH heeft ook haar goede kanten en weet op bekwame wijze het www af te struinen op zoek naar belangrijke en interessante artikelen die ze dan door haar shaker haalt en publiceert op Niburu.co. Dat maakt de site tot een belangrijke bron voor alternatief nieuws.

Een van de rotsen in de branding van de alternatieve media is Boublog.nl. Webmaster Boudine voert een zeer eigenzinnige en vaste koers en die werkt uitstekend. De site is een van de belangrijkste ‘archieven’ voor grote zaken als Baybasin en Horchner, maar Boudine dwingt ook respect af door de breedte van haar scope die in principe reikt tot alle onderwerpen in alle hoeken van de wereld. Loyaliteit staat niet ter discussie.

Datzelfde geldt voor HetHaagseComplot van Ton Hofstede die op grond van zijn eigen horror-ervaringen met Justitie een unieke site optuigde. Uniek niet alleen qua vormgeving en indeling, maar ook wat betreft links, documenten en correspondentie die op vernuftige wijze worden gepresenteerd en toegankelijk gemaakt. Als er een prijs zou bestaan voor de grootste en belangrijkste innovator op het gebied van de nieuwe media zou ik die aan Ton Hofstede willen toekennen. In tegenstelling tot Boublog heeft HHC eigenlijk maar een thema: de ineenstorting van onze rechtstaat.

Een belangrijk adres voor nieuws en vooral voor filmpjes over ‘verboden onderwerpen’ is JDTV. Eric Donk is als cameraman in hot situations onverslaanbaar en veroverde vele harten met zijn onderkoelde manier van vragen stellen. JDTV is sinds 2008 leading in de berichtgeving over de zaak-Demmink. In 2010 gingen JDTV en Micha Kat uit elkaar en sindsdien verloopt de relatie soms moeizaam.

  • By A. Vis, 24 april, 2014 @ 15:30

    Micha, ik mis in dit overzicht de oudste alternatieve site, namelijk Kleintje Muurkrant. Je treft er ook een enorm archief aan met een reikwijdte van ik meen 15 jaar!

Other Links to this Post

WordPress Themes