PRO-EU BEDROG MSM: DIE ZEIT-CHEF STEMT DUBBEL

VAN GEKKIGHEID EN MISDADIGHEID WETEN DE MSM NIET MEER WAT ZE NOG KUNNEN DOEN OM ‘HUN’ EUROPA TE REDDEN * NRC BEGON IN 2005 MET EU-BEDROG * MARCEL GEALUFF VAN DE NOS MANIPULEERT IN 2014 DE VERKIEZINGSUITSLAG * DUITSE MSM-BOBO NU VERVOLGD DOOR DUITS OM WEGENS ‘DUBBEL STEMMEN’

Folkert Jensma
Jensma liet zijn krant in 2005 een enquete manipuleren naar de mening van het Nederlandse volk over de Europese grondwet.

No further questions. Niet alleen de gevestigde politiek verkeert vanaf de EU-verkiezingen in totale paniek, datzelfde geldt voor de MSM. Kijk naar wat de NOS ons vandaag voorschotelt: leiders EU bezorgd, niet verslagen. Wat we hier zien is exact hetzelfde als de pers in nazi-Duitsland toen Hitler reeds lang verslagen was: Wehrmacht houdt dapper stand tegen aanstormende Rode Leger. Het wordt echt spannend mensen of en zo ja hoe lang de Euro-mafia de schijn nog kan ophouden bij de EU-burgers in control te zijn, als het ook deze schijn inmiddels niet reeds heeft verloren. Het dieptepunt is thans bereikt in Duitsland waar een hoofdredacteur van een van ’s lands belangrijkste kranten, Die Zeit, thans in het vizier is gekomen van Justitie omdat hij de bij EU-verkiezingen dubbel blijkt te hebben gestemd.

WordPress Themes