UBERMENSCH-JOURNALISTIEK DE TELEGRAAF

NAZI-KRANT HERHAALT ALLE FOUTEN UIT DE OORLOG MAAR DAN ERGER * GEJANK EN GEJAMMER OM DRIE JOODSE JONGENS, MAAR DE LAATSTE ZIN VAN HET STUK LUIDT: ENKELE PALESTIJNEN WERDEN GEDOOD * GEHYPTE ZAAK VAN DE ‘DRIE TIENERS’ LONT IN HET KRUIDVAT VAN WOIII? * TIMMERMANS WEER DE EERSTE OLIE OP HET NWO-VUUR TE GOOIEN

VERMOORDETIENERS

Kabinet Israël bijeen, tieners mogelijk dood

JERUZALEM – De drie ontvoerde Israëlische jongens zijn dood. Dat heeft het Israëlische leger maandag gemeld. Hun lichamen zijn rond 16.00 uur (Nederlandse tijd) gevonden onder een stapel stenen in struikgewas in een veld ten noordwesten van de stad Hebron bij de plaats Halhul. Daar is het leger van Israël met veel manschappen actief.
Gilad Shaar (16), Naftali Frenkel (16), die een Amerikaans paspoort had, en Eyal Yifrach (19) werden bijna drie weken geleden ontvoerd op de Palestijnse Westelijke Jordaanoever, nadat ze naar een religieuze school waren geweest. (……) Het Israëlische leger zocht met man en macht naar de jongens. Daarbij werden honderden Palestijnen gearresteerd. Enkele Palestijnen werden gedood.

WordPress Themes