OTTO VOLGENANT VAN BOEKX VERDER EXPOSED

KANTOOR VAN DEMMINK-ADVOCAAT MATTHIJS KAAKS BLIJKT EENS TE MEER EEN CLUB VAN BEDRIEGERS EN COLLABORATEURS MET DE NWO * OTTO VOLGENANT BLIJKT IN OPDRACHT VAN GOOGLE PROPAGANDA TE VOEREN VOOR HET ‘RECHT OM TE WORDEN VERGETEN’ * WAAR DIT ‘RECHT’ IN DE PRAKTIJK TOE LEIDT ZEGT BBC-JOURNALIST ROBERT PESTON * OPINIE VOLGENANT AFGESCHOTEN DOOR ZIJN EIGEN VAKGENOTEN

volgenant

BBC economics editor Robert Peston warns that Google’s implementation of the controversial “right to be forgotten” ruling is working to “suppress legitimate journalism” after one of his articles about Merrill Lynch boss Stan O’Neal was scrubbed from the search engine. A recent ruling in the European Court of Justice mandated that Google must delete “inadequate, irrelevant or no longer relevant” data when it receives a request to do so, which could open the floodgates for powerful individuals, corporations and institutions to hide past evidence of wrongdoing in a chilling throwback to George Orwell’s “memory hole.” Peston complains about how Google notified the BBC that one of his 2007 articles about former Merrill Lynch boss Stan O’Neal’s role in the financial collapse had been deleted from search results for Google users in Europe. Peston questioned how the article represented “inadequate, irrelevant or no longer relevant” information, stating, “There is an argument that in removing the blog, Google is confirming the fears of many in the industry that the “right to be forgotten” will be abused to curb freedom of expression and to suppress legitimate journalism that is in the public interest.” LEES VERDER OP INFOWARS

 • By Bosgeus, 17 juli, 2014 @ 2:28

  Vandaag hoorde ik nog eens een goede samenvatting terug van wat er bezig is op infowars door Thomas Richards:
  https://www.youtube.com/watch?v=BUis_wkk3iI
  Kijk maar of je het wil zien, maar Thomas Richards is een van de grote intellectuelen op deze planeet en wordt door mij en anderen zeer gewaardeerd. Hij legt in die film uit waarom Alex Jones liegt over de NWO. Naast Thomas Richards, grote namen in NWO onderzoek zoals Bill Cooper, Greg Szymanski, Jane Burgermeister, hebben Alex Jones ontmanteld als een oplichter. Maar infowars krijgt veel informatie toegestuurd, deze wordt overgenomen, maar de namen van Bisschoppen en Kardinalen worden eruit gehaald.

  In Nederland is hier bijna niets over bekend, maar NWO is een afkorting van een Latijnse term op de Amerikaanse Dollar. En in Nederland gebeurd hetzelfde, mensen die voor het Vaticaan werken manipuleren de kranten en de media, maar wissen hun sporen. De echte naam van Adolf Hitler was Schiklgruber, een Rooms Katholieke familie uit een van de zeer Katholieke landen in Europa, Oostenrijk.

  Drs. Poot noemt de RKKerk barmhartig en vol van naastenliefde op Demminkdoofpot.nl. Net als anderen van Gereformeerde huize die ik sprak. Maar ik kom van papistische huize, ik kan u verzekeren dat wat er mist bij de Katholieken, dat is barmhartigheid en naastenliefde. En wat er wel te vinden is, dat is ondergrondse tunnels, leugens, excommunicaties, het vernederen van mensen die belijdenis van Christenlijkheid werkelijk serieus nemen als “Godsdienstwaanzinnigen”, geen enkele kennis van de Torah. Ik kan een theologisch betoog geven over een en ander, maar wil me dan beperken tot citeren van een van de grootste journalisten op deze planeet die ik ooit mocht beluisteren, Greg Szymanski: “The Vatican led New World Order”.

  Daarnaast las ik de XGetuigen, beyond de Dutroux affair, waar de George Town groep wordt genoemd als een klant van Michel Nihoul. Joel van der Heijden weet niet wat de George Town Groep is. Nou, George Town is de Universiteit van Washington DC, er is daar inderdaad veel pedofilie, de RKKerk heeft aldus bronnen deze eeuw in totaal al 3 Miljard Euro aan betalingen gedaan aan slachtoffers van hun netwerk dat politici omkoopt.

  NWO = Vaticaan
  infowars geeft informatie, maar haalt alle connecties met het Vaticaan weg.
  De vraag die mij rest is dan, waarom vermeld Joel van der Heijden niet de connectie met het Vaticaan? Als dat uit onwetendheid is, wat ik mogelijk acht gezien de macht van de propaganda in de hoofden van Nederlandse journalisten, hoe zal een journalist dan uberhaubt nog ooit een eerlijke reportage kunnen maken over enige zaak in de politiek? Nationaal of internationaal?

Other Links to this Post

WordPress Themes