PEDIGRAAF BEGRAAFT ORANJE EN ZICHZELF

NAZI-KRANT ZWEEPT NEDERLAND OP TOT HYSTERISCHE HOOGTEN EN STORT DAN KERMEND EN JAMMEREND IN ELKAAR * WAT HEEFT DIT NOG MET JOURNALISTIEK TE MAKEN? * PEDOFIELEN-BESCHERMERS VAN DE PEDIGRAAF MAKEN OOK HUN EIGEN ONDERNEMING KAPOT MET DEZE PROPAGANDA: KOERS TMG BEREIKT DIEPTEPUNT

oranjevoetbal

ROTTERDAM – In alle uithoeken van het land zakten fans in elkaar na het verlies van Oranje na penalty’s. Ze hadden gejuicht en gezongen om de overwinning dichterbij te brengen. Nu waren er vermoeidheid en de teleurstelling op alle pleinen, in de feestcafés en in talloze huiskamers. Fans huilden en zochten troost bij elkaar. Alle hoge verwachtingen waren in de laatste momenten van de strijd de grond ingeboord. Verbazing en verbijstering wisselden elkaar af op de gezichten van de tv-kijkers. Weken van hoop en geloof in de prestaties van Oranje leken opeens ver weg. In de grote steden zaten de voetbalfans na de afknapper soms moedeloos in de regen. Ze begrijpen bij De Pedigraaf niet dat zij zelf mede-schuldig zijn aan het ‘drama’ omdat ook de spelers worden gek gemaakt door de hysterie rond de ‘geplande tocht door de grachten’ en de ‘juichblessures’ van de Nederlanders. Maar ze begrijpen wel meer niet bij De Pedigraaf. Het enige dat ze wel begrijpen is hoe ze Nederland en zichzelf naar de kloten moeten helpen.

 • By Bosgeus, 18 juli, 2014 @ 3:21

  Dat de kranten en andere MSM neergaan, het ligt niet alleen aan de redacties, maar ook aan de abonnees. Abonnees die het acceptabel vinden dat hun krant zo iets als voetbal behandelt alsof het actualiteit is, maar dat kranten tegelijk alles verzwijgen wat belangrijk is.

  Ik werd ooit een tijd lid van de Volkskrant, omdat daar het minste sportverslaggeving was. De oorlog in Joegoslavie was toen begonnen, na een jaar lang me tijd te hebben verdaan met zoeken in mijn krant naar enige informatie over de NAVO interventie of enige uitleg over die oorlog, heb ik toen het abonnement maar opgezegd. Toen enige jaren later internet kwam opzetten, kon ik eindelijk, maar te laat, ontdekken wat de achtergronden waren van die oorlog, maar ook, dat deze achtergronden opzettelijk geheim worden gehouden in Nederland. Na die succesvolle geheimhouding werd er propaganda gemaakt, vooral op de TV, met een afleidingsmaneuvre rond Srebrenica. Het doel van die propaganda had niet eens iets met Joegoslavie te maken, maar was gerelateerd aan de propaganda tegen Zuid Afrika, waar de kranten ook actieve geheimhouding op plegen.

  Ja, inderdaad, aanschrijven van die kranten helpt ook niet. Maar waarom mensen kranten willen die slechts desinformeren, goede journalisten uitschakelen door ze op sport redacties te plaatsen, zelfs journalisten ontslaan die aan verslaggeving doen, het blijft eerder een vraag dan dat ik er antwoord op kan geven.

  Micha, je bent een kei.
  Pedofilie door Justici en media personeel is inderdaad een van de zaken waar kranten actieve geheimhouding over plegen. Kranten zijn desinformatie, dat waren ze al in de vorige eeuw. Iemand die er onderzoek naar deed, Dr. Samuel Blumenfeld, kwam tot de conclusie dat alle kranten overgenomen waren in de VS in de 19de eeuw, dat is al meer dan 100 jaar geleden.

  Misschien weten de mensen niet wat ze allemaal over zich heen laten gaan. Parool plaatste ooit haar oplages tijdens de bezetting van 1940-1945 op internet, ik onderzocht daar wat ze meldden over de werkelijke agenda achter de Tweede Wereld Oorlog, helemaal niets. Al die verzetsstrijders die werkten voor die krant gestorven voor niets? Misschien loog Parool over die publicaties, maar liegen en geheimhouden over werkelijk alles wat er gebeurd, wie wil dat nog lezen?

  Voetbalwedstrijden is een kwestie van doping, voedsel in het hotel, geheime afspraken, maar in wezen maakt het geen bal uit wie er wint. Kranten zijn irritante bullies, beetje bevolking pesten, wie er aan betaald is medeplichtig.

Other Links to this Post

WordPress Themes