WAARHEIDS-REPORTER UIT GAZA WEGGEHAALD

JOURNALIST VAN NBC DIE ZAG HOE DE JODEN VIER VOETBALLENDE PALESTIJNSE KINDEREN AFSLACHTTEN OP HET STRAND VAN GAZA EN DAAR UITGEBREID EN INDRINGEND OVER BERICHTTE IS OPEENS VERVANGEN DOOR EEN ANDERE CORRESPONDENT * ELKE BERICHTGEVING DIE ISRAEL KAN BESCHADIGEN NU ONMOGELIJK GEMAAKT

mOHYELDIN

NBC News Pulls Veteran Reporter from Gaza After Witnessing Israeli Attack on Children. Ayman Mohyeldin, the NBC News correspondent who personally witnessed yesterday’s killing by Israel of four Palestinian boys on a Gazan beach and who has received widespread praise for his brave and innovative coverage of the conflict, has been told by NBC executives to leave Gaza immediately. According to an NBC source upset at his treatment, the executives claimed the decision was motivated by “security concerns” as Israel prepares a ground invasion, a claim repeated to me by an NBC executive. But late yesterday, NBC sent another correspondent, Richard Engel, along with an American producer who has never been to Gaza and speaks no Arabic, into Gaza to cover the ongoing Israeli assault (both Mohyeldin and Engel speak Arabic). LEES VERDER OP DE SITE VAN FIRSTLOOK.ORG

 • By Bosgeus, 18 juli, 2014 @ 23:31

  Barry Chamish had deze week een interview met een joodse inwoner, die vertelde over de bombardementen van raketten door Hamas op Joden. Op CIDI las ik dat Hamas ook een Kibboets probeerde uit te moorden. Ik meen dat er onder Joden misschien wel meer doden zijn gevallen dan onder Palestijnen.

  WACRotterdam maakte behalve de propaganda ondersteuning aan Nederlandse Arabieren, opzettelijk geimporteerd voor een genocide op Nederlanders, ook een reporage met behulp van de Remonstranten, waarvoor wij blijkbaar zonder genoeg effect Johan van Oldenbarnevelt onthoofd hadden. Erg agressieve propaganda daar op WACRotterdam. En Nederland heeft helemaal geen slavernij handel verleden, integendeel, Nederland heeft Afrikaanse slaven in Afrika helpen bevrijden, dat zijn nu vrije mensen in Amerika.

  Al mijn sympathy gaat naar je uit Micha, het is spijtig en onterecht dat Esther Voet geen commentaar geeft, maar ik meen ook dat je niet helemaal begrijpt wat de NWO is, die de Joden probeert de schuld te geven van wat de romanisten aan het uitvoeren zijn. De paus wil Jeruzalem als hoofdstad, dat is een van de belangrijke achtergronden van het conflict, dit is al zo’n 1000 jaar bezig.

  Barry Chamish is werkelijk de grootste autoriteit op terrein Israel. Er is een genocide bezig op jou volk. De NWO is niet Joods maar probeert de Joden de schuld te geven. Je hebt wel gelijk dat jou websites onder aanval zijn, het was erg moeilijk hier in te loggen.

  Mijn condoleances verder aan de nabestaanden van de Palestijnse kinderen. Spijtig dat deze oorlog door grootmachten ook over de rug van Palestijnen gaat, al zijn de joden dan het doel van de agressie.

Other Links to this Post

WordPress Themes