ISRAEL-GAZA: WEER VS-JOURNALIST KALLTGESTELLT

OPNIEUW GRIJPT DE JOODSE MEDIA-TERREUR KEIHARD IN ALS EEN MSM-REPORTER ISRAEL IN EEN SLECHT DAGLICHT STELT

MAGNAY

CNN-journalist weg om Israël-tweet
maandag 21 juli 2014

CNN heeft een verslaggever teruggeroepen die verslag deed van het Israëlische-Palestijnse conflict. Ze is nu overgeplaatst naar Moskou. Aanleiding was een tweet waarin zij Israëliërs die juichten na bombardementen op Gaza tuig noemde. Diana Magnay deed live-verslag van het bombardement vanaf een heuvel in Israëlisch gebied. Op het moment dat een Israëlische raket neerkwam op Gaza begonnen enkele Israëliërs te juichen. Na het live-verslag tweette de CNN-journalist: “Israëliërs op de heuvel boven Sderot juichen terwijl bommen landden op Gaza. Ze dreigen onze auto te vernielen als we een slecht woord spreken. Tuig.” ZIE OOK DE HUFFINGTON POST

 • By Bosgeus, 2 augustus, 2014 @ 8:46

  “Joodse media terreur”
  Bedankt voor het accepteren van mijn commentaren Micha, want ik ben het meestal niet met je eens. Dat spreekt zeker voor je, dat je ook andere meningen toelaat op je publicaties.

  Omdat je zelf een Jood bent, kan je natuurlijk zo iets zeggen als “Joodse media terreur”, alleen, het zijn niet alleen Joden die zo praten. Vooral in de VS ken ik niet-Joden die dergelijke taal uiten. Texe Marss bijvoorbeeld, een van de maatjes van Alex Jones. Texe Marss was geen Jodenhater, totdat hij een bezoek bracht aan het Vaticaan.

  Okee, ik ben geen Jood.
  Ik hou van Joden, omdat ik de Tenach las en regelmatig nog lees, waardoor ik erg veel liefde en respect kreeg voor Joden. Ook Joden die ik tegen mocht komen in mijn leven, ik mag jullie erg graag. Joodse vrouwen zijn misschien de mooiste vrouwen die ik zag, want ik hou van intelligente vrouwen met een rijke geschiedenis.

  Hier in Nederlnd hebben we geen Joodse media, hier in Nederland zijn alle media Rooms Katholiek sinds 1945. Duitsland had niet gewonnen, de Lutheranen, integendeel, de Katholieken hadden gewonnen, want ze kunnen nog steeds geheim houden dat Adolf Hitler Rooms Katholiek was. En veel mensen zijn zo corrupt, dat ze beweren dat zelfs Hitler een Jood was. Zionisten die hielpen bij de Holocaust? Lijkt mij dat het infiltranten waren in het Jodendom, gechanteerde Rabbi’s, informatie waar Rome dan misbruik van maakt, om elke intellectueel die ze als concurrent zien kalt te stellen. Check de vernietigingskampen in Duitsland zelfs voor dissidente Katholieke priesters, maar vooral Protestantse predikanten, joden of niet.

  Wat jij zegt over jou eigen volk, ik moet helaas hetzelfde zeggen over mijn familie, alleen, mijn familie meent dat de Joden Christus hebben vermoord, terwijl ik toch vast moet stellen dat het de Romeinen waren die Jezus Christus hebben vermoord, zowel op de schilderijen als in de Evangelien is dat duidelijk zo uitgelegd. Katholieken mogen de Tenach niet lezen, ook de Evangelien mogen de Katholieken niet lezen. Mijn roomse oma was enorm geschikt toen ik ooit een Bijbel had gekocht.

  Palestina is de naam die Rome al 2000 jaar aan Israel geeft. Het Vaticaan was het laaste land op de planeet dat Israel als land erkende, 1993. De meeste Palestijnen hebben Joodse voorouders die in de geschiedenis werden gedwongen tot Islam met het zwaard. Verdeel en heers, de herkenbare strategie.

  Myra begreep dat Hamas de Palestijnen als menselijk schild gebruikt. Twee vliegen in een, Joden moorden elkaar uit, terwijl de geheime diensten hun targets halen. Sinds Israel als land begonnen is, alle volkeren op de planeet namen toe in aantal, maar de Joden in Israel hebben nog steeds dezelfde aantal mensen in hun volk daar. Moorden die in de media geheim worden gehouden.

  Ik weet verder niet wat je agenda is Micha, maar mijn agenda is niet haat tegen de Katholieken in mijn familie, integendeel, ik gebruik de informatie die ik als insider daar kon inwinnen om Joden en Protestanten te waarschuwen tegen de missies van de Katholieken. Vooral het Noorden van ons land beschouwen de Katholieken als missieland. Maar omdat de kerken in het zuiden ook leegliepen, zal zelfs Belgie nu als missieland worden gezien. Goedbedoelende dwazen, die geen Bijbel mogen lezen, levensgevaarlijk. Geleid door Bisschoppen die veel pedofielen herbergen, en op de hoogte zijn van allerlei zaken middels biecht en spionage, blackmail is gemakklijk zo. Ondergrondse gewelven, wapens in de kloosters, de inquisitie is nooit gestopt, maar heeft haar uiterlijk veranderd. Charismatische beweging noemt de inquisitie zichzelf sinds de 19de eeuw.

  Joden hebben we nodig voor onze beschaving.
  Ik zal alles doen om die te redden, voor mijn kinderen en die van anderen.

Other Links to this Post

WordPress Themes