NOVA begint verkiezingsstrijd met Schipholbrand

campagne.jpgWie twijfelt er nog aan dat NOVA een heimelijke PvdA-campagne voert waarin geen middel wordt geschuwd? Na gisteren waarschijnlijk niemand meer, want wat we voorgeschoteld kregen was… nou ja, opnieuw een mijlpaal in de Nederlandse journalistiek. Opeens bleek NOVA ‘de hand te hebben gelegd’ op het ‘concept-rapport’ van mr. Pieter over de rol van de overheid bij de Schipholbrand. And guess what? Crimineel falen werd onthuld! “Nog nooit in mijn politieke loopbaan heb ik zo’n onthutsend rapport gezien over falende overheden” brieste Femke Halsema die de bevindingen mocht ‘interpreteren’. Bij de afrap van de verkiezingsstrijd deelde NOVA een ontzagwekkende tik uit aan….. het Ministerie van Justitie (Donner, CDA, kwam uitgebreid in beeld), het ministerie van VROM (Dekker, VVD idem dito) en de gemeente Haarlemmermeer (Hertog, VVD). Als moordenaars werden deze lieden te kijk gezet door NOVA en Femke.

Zonder enige twijfel is het lekken van het concept-rapport een ‘strategische move’ geweest vanuit het kamp van Wouter Nos. Want waarom briest er niemand van woede in politiek Den Haag om ’tot op de bodem’ uit te zoeken wie er nu weer heeft gelekt? Dat gebeurt toch altijd? Nou nee, dat gebeurt natuurlijk niet als het lekken is gesanctioneerd door de hoogste macht in ons land, Trix cum suis! Mr. Pieter cq. het Huis van Oranje willen immers niets liever dan Wouter als premier om onder zijn leiding ongestoord samen met Job Cohen allochtonen (o sorry, dat woord mag niet meer!) te kunnen knuffelen en te rappen met Ali B. Alle feiten die door mr. Pieter worden onthuld waren volgens uw ombudsman al lang bekend: tientallen artikelen zijn er de afgelopen maanden al verschenen over van alles en nog wat dat mis was rond dat cellencomplex. Maar nu, juist voor de verkiezingsstrijd, moet dat allemaal in een nieuw jasje nog eens worden opgewarmd en opgedist door de prive-zender van Wouter en Barbara Bos om de PvdA-campagne direct een flinke boost te geven. Nog even samenvattend: Donner (CDA) en Dekker (VVD) zijn laffe, weerzinwekkende moordernaars van onschuldige asielzoekers! Weg met de VVD en het CDA! Lang leve Wouter!

  • By Burdy, 5 september, 2006 @ 21:44

    t Is idd. een zeldzaam staaltje opklopperij.

    Nrc: “Justitie (…) heeft het cellencomplex zelfs onterecht in gebruik genomen; er was namelijk nog geen gebruiksvergunning verstrekt.”

    De overheid maakt er maar een potje van.

Other Links to this Post

WordPress Themes