MASSAAL PROTEST TEGEN CORRUPTE BBC

DIRECT NA DE EXPOSURE VAN MARCEL GELAUFF VAN DE NOS ALS CORRUPTE STAATS-TROL LIGT DE PEDO-BBC OPNIEUW ONDER VUUR WEGENS MANIPULATIES VOOR DE MACHT

BBCPROTEST

A large crowd gathered outside BBC Scotland’s Glasgow HQ to protest about coverage of the referendum. Police said up to 1,000 people took part although other observers suggested a much higher figure for the crowd. The protesters said BBC coverage had been biased against independence. A BBC spokesperson said: “We believe our coverage has been fair and impartial and has adhered fully to the requirements of our Editorial and Referendum Guidelines.”

 • By Bosgeus, 1 oktober, 2014 @ 18:26

  Belangrijk dit.
  De UK is het enige land in Europa dat nog geen Euro’s heeft.

  Maar protesteren helpt niet.
  Alle demonstraties die ik ooit in Nederland zag of bezocht, hadden geen enkele resultaat. Ik liep nog mee met de grootste demonstratie ooit, half miljoen mensen in Amsterdam, tegen de kerncentrales. Maar de Kerncentrales/atoombommen op dit land werden gewoon geplaatst, alsof er nog nooit iemand gedemonstreerd had er tegen. Ik verzamelde handtekeningen tegen het chippen van al het vee, duizenden handtekeningen hadden we verzameld, maar al het vee in Nederland werd gewoon gechipt, alsof er niemand een handtekening tegen had ingedient. Ook Tsjernobiel of Fukushima hebben geen invloed op atoombommen geplaatst in Nederland. De gechipte dieren worden nu gebruikt om boeren te doen stoppen voor de komende hongersnood en het voedselmonopolie van de militaire Multinationals, met mond en klauwzeer moorden. Moorden noemen ze dan vervolgens ruimen. Plunderen noemen de blauwjoekels ook ruimen. De poppetjes in het Britse parlement liegen over de Britse kerncentrales, want die zijn niet opgezet om energie op te wekken, maar om atoombommen te produceren. Aldus personeel dat er aan meewerkte.
  http://www.youtube.com/watch?v=QzwONTfjYiQ
  Rampen en radioactieve besmetting werden geheim gehouden, want och, de Britten zijn Protestant, dus moeten uitgemoord worden.

  Politie ondersteund genocide, maar vertel het maar niet tegen die lui, want ze willen er wel winst mee maken!

  Nederland is inmiddels 100% Katholiek, Sinterklaas noemen deze colaborateurs zelfs een Nederlands feest, wat het niet is. Schoorsteenvegers, wees voorzichtig tegen rascisme aanklachten. Maar hopelijk valt het nog mee met de radioactieve besmetting hier. Behalve natuurlijk de NAVO toeristen, die met verarmt uranium tanks willen penetreren en miskramen, verzorgen waar maar mogelijk.

  Okee, een protest ken ik dat werkte.
  De SOPA protesten georganiseerd door Aaron Swartz in de VS. Inmiddels is Aaron Swartz vermoord, de MSM liegen dat ie zelfmoord pleegde zonder enig motief.

  De Katholieke rol verzwijgen in de Eerste en Tweede Wereld Oorlog is nog wel de grootste misdaad die ik ken, waar de kranten zich aan schuldig maakten. Collaborateurs!

Other Links to this Post

WordPress Themes