TELEGRAAF GOOIT GELD NU ZELF IN PEDO-PUT

‘DE KOSTEN VAN DE ACTIES OM DE OPLAGE TE STIMULEREN WEGEN NIET OP TEGEN DE OPBRENGSTEN’ * MET ANDERE WOORDEN: TMG GOOIT HET DURE GELD WEG IN EEN BODEMLOZE PUT * WANBELEID ONDER PARADIJS WORDT NEDERLANDS GROOTSTE KRANT MOODLOTTIG

sjuuleberhard

TMG bezuinigt extra na tegenvallend kwartaal

Door: Wilco Dekker 24 oktober 2014, 22:52 * de Telegraaf Media Groep (TMG), de uitgever van de grootste krant van Nederland, heeft een tegenvallend kwartaal achter de rug. Daarom wordt er extra bezuinigd. Of dat nog meer banen gaat kosten dan al gepland, is onduidelijk. Dat bleek vrijdag uit de resultaten over het derde kwartaal. De kosten van acties om de oplage te stimuleren, wegen niet op tegen de opbrengsten, aldus de nieuwe topman Geert-Jan van der Snoek in een toelichting. In het voorjaar verwachtte TMG nog rond deze tijd juist te kunnen profiteren van de extra promotie-activiteiten. LEES VERDER BIJ DE VOLKSKRANT

 • By Bosgeus, 25 oktober, 2014 @ 6:30

  pedo-put
  Ik hoop dat de redactie van de Telegraaf dit leest, het woord “pedo-put” ziet, en een hamer, wacht, krant pakt, zich eens hard op hun hoofd slaat, om te zien welke woorden ze moeten gaan gebruiken op hun voorpagina. Dan zijn ze nog te redden. Vet, groter dan anders:

  PEDOPUT

  Want ik vind het echt erg jammer, dat Telegraaf moet neergaan. Ik weet dit al 10 jaar, de reden is omdat de niets durven. Misschien zijn ze zelf pedofiel, weet ik niet, maar lijkt me wel, want iedere MAN in dit volk zal een krant met zo’n woord graag kopen. Als ze het zien.

  Maar collega’s gunnen elkaar niet het licht in hun ogen. Ze zullen deze weer geniale vondst van de grootse Journalist van Nederland, vooral sinds dat laatste artikel over Eurlings deze week vast niet durven publiceren. Terwijl de Journalisten in het Midden Oosten met bosjes omkomen na moedige beslissingen daar heen gestuurd door lieden die te laf zijn hun krant te redden door dergelijk woorden van terechte sensatie, dat woord dat de oplages zal opvoeren tot ongekende hoogten, blijft de infiltratie aan de top dankzij vijandelijke overname met karabijnen niet enkel de journalist, maar ook de landmacht in dromeland …

  Maar dus lees ik geen kranten, omdat er laffe ons, en dus ook mij, vijandelijke propaganda op de voorpagina staat. De informatie op KLOL is erg mager, maar bedankt voor Guerilla journalistiek, welke uitgebouwd met wat vuurwapens er om heen, een gemakkelijke manier zou zijn om de pedoput te openen. En zo de kranten te redden. Een inhaalslag, want internet vult dat gat nu, het wordt elke dag belangrijker.

  En wie wil dat niet zien, de waarheid over het tuig dat dit land, tegen de wens van het volk, doet vernietigen in een EU dankzij een pedoput.
  Sander Vreeswijk en zijn kornuiten, de agenten van Zoetermeer, maar een volk dat niet weet waar ik het over heb, de schuld loopt op.

Other Links to this Post

WordPress Themes