AL WEKEN BIZARRE KOERSBEWEGINGEN TMG

AL WEKEN ZAKT HET AANDEEL TMG MEERDERE MALEN PER DAG ONDER DE 6 EURO OM DAN EVEN SNEL WEER TERUG TE SPRINGEN * HET LIJKT WEL ZEKER: DE KOERS WORDT ZWAAR GEMANIPULEERD

telekoers

Acht keer zakte de koers de afgelopen twee dagen onder de 6 euro om direct weer terug te springen. Bizarre bewegingen zien we vandaag rond 11:40 uur. Dit beeld is al maanden aan de gang. Wat speelt er? Wij hebben de indruk dat het aandeel zwaar wordt ondersteund/gemanipuleerd door ‘externe krachten’ die ervoor moeten zorgen dat het leugen-medium dat van zo’n cruciaal belang is voor de pedo- en plunder-staat geloofwaardigheid blijft behouden. Die ‘externe krachten’ zouden zomaar de Staat zelf kunnen zijn. Wie biedt?

  • By JeMoer, 11 november, 2014 @ 15:10

    Ja duidelijk he. Is voorbereding stockmarketraid. Die fluctuaties zijn om kleingeld aan te trekken tot er genoeg belegd hebben en dan neemt de slinks van tevoren ingeslopen miljardair en grooaandeelhouder in 1 klap alle stocks verdubbeld weer op allen in Armoeden en puinhoop achter latende. rtl7 zal dan wel weer massief reclame maken voor t aandeel wat ze eerder een ander keer al deden maanden lang inderdaad dié kleine winstjes …en hóop aan de Armen gevende sprongetjes ván geluk te laten zién!!!

    ÀB.SÒ.LUTE Merciléss ness ván adel en eliten cq bankiers etc..

Other Links to this Post

WordPress Themes