CNN CRASHT VOLLEDIG, WEG GELOOFWAARDIGHEID

 • By Bosgeus, 21 november, 2014 @ 11:56

  De man is in ieder geval journalist.
  Veel Amerikanen kijken tegenwoordig Russia Today, wat wel grappig is voor mensen die de Koude Oorlog meemaakten. Maar belangrijker en betrouwbaardere medis in de VS zijn vrije radio stations, wat wij in Nederland niet hebben.

  CNN kan voor Nederlanders zichtbaar propaganda zijn, de Hegeliaanse dialectiek, waar de journalist in de film ook over spreekt, het agiteren van de bevolking in “links” en “Rechts”, daaraan maakt de Nederlandse journalistiek zich nog meer schuldig aan dan de Amerikaanse vorm. De synthese van de anti-these en these is natuurlijk altijd het werkelijke nieuws, maar dat is te vaak onvindbaar in Nederlandse berichtgevingen.

  Goede journalisten in Nederland zoals Micha Kat en wijlen Theo van Gogh (als columnist) verraden dit land niet door Hegaliaans romanisme. Er zijn er daar erg weinig van. Onschuldigen beschuldigen is wat de reguliere media als voorpagina nieuws hanteren, de gebruiker die hier getuige van wordt zal snel overstappen op minder onbetrouwbare media.

  Ik vraag me wel af of CNN vervangen door Infowars erg veel zoden aan de dijk zet. Alex Jones kan zichzelf ook niet veroorloven om betrouwbare berichtgevingen te verspreiden, want dan loopt het met hem ook verkeerd af. De hoeveelheden journalisten die vermoord werden in de genocides van de VS reductie zijn te groot om klakkeloos aan te nemen. Alex Jones werkt voor Genesis Radio, eigendom van George Soros, waar de wel degelijk betrouwbare journalist Greg Szymanski gecensureerd werd. Abonnements- en advertentiegeld is blijkbaar niet hetgeen de journalist als salaris binnenhaald, maar reputatie en verdediging valse beschuldigingen door OM personeel. Als dat niet werkt, tsja, ik moet soms zelfs blij zijn als een Nederlandse journalist zich laat omkopen inplaats van …

Other Links to this Post

WordPress Themes