KRANKZINNIGE WANTOESTANDEN BIJ TROUW

TERWIJL IEDEREEN AL WEET WIE DE DIKKE DUIM-REDACTEUR IS BLIJFT TROUW ‘ZIJN PRIVACY BESCHERMEN’ * TOTAAL CORRUPTE ‘ONDERZOEKERS’ * TROUW PROBEERT NEW YORK TIMESJE TE SPELEN * ZO ONTLUISTEREND KAN DE ONDERGANG VAN DE MSM ZIJN

vanderlaan

In een ‘open brief’ die aan de ene kant krankzinnig en meelijwekkend en aan de andere kant megalomaan en corrupt is wendt Trouw-hoofdredacteur Cees van der Laan zich vandaag tot zijn lezers. Laten we beginnen met het megalomane en corrupte. Door zo potsierlijk ‘rekenschap af te leggen’ en een ’topzware onderzoekscommissie’ te presenteren doet Van der Laan net alsof zijn stervende krantje ook nog maar iemand interesseert of ook van nog maar enige maatschappelijk belang is. Geen hond leest meer Trouw en het dagblad heeft geen enkele invloed meer. Wat Van der Laan doet is The New York Times nadoen toen deze krant in 2003 met een vergelijkbare affaire te maken kreeg. Maar dat Trouw op zich op geen enkele wijze met de NYT kan meten -in de VS wel wel echt rekenschap afgelegd- blijkt wel uit de malloten die het ‘onderzoek’ moeten gaan doen: een horror-jurist uit de koker van Joris Demmink die een afschrikwekkend track record heeft van list, bedrog en leugens (zoals in de Deventer Moordzaak, maar dat weten ze bij Trouw waarschijnlijk niet eens) en een fop-professor die maar een taak heeft: reclame maken voor de propaganda van de MSM. Nog nooit heeft Jeroen Smit blijk gegeven van ook maar een snipper van kritiek op de ‘kwaliteitsmedia’, ook niet nadat deze van de ene leugen-affaire in de andere rolden. Door dit alles is het krankzinnige en het meelijwekkende van de ‘open brief’ ook reeds direct duidelijk. Het is ontluisterend en zielig hoe de krant en de rest van de MSM de leugen-redacteur nog probeert te beschermen zodat hij zonder problemen elders weer een baantje kan krijgen, natuurlijk betaald door de belastingbetaler. Er is een troost: door dit ontluisterende optreden zal de ondergang van de MSM alleen maar nog sneller verlopen. En nog ontluisterender.

 • By Bosgeus, 24 november, 2014 @ 19:01

  Er zijn wel enige verbetering in de berichtgevingen geweest, zo begreep ik uit lezen van artikelen uit hun krant sinds 11 september 2001.

  Als Trouw meent dat hun neergang daarom niet terecht is, de verbeteringen die ik zag zijn niet ver genoeg gereformeerd om toelaatbaar te worden en erkenning te vinden als krant ten overstaan van propaganda pamflet.

  Met name de berichtgevingen over de periode 1940-1945, waaraan natuurlijk elke krant zich schuldig maakte. Mijn historisch onderzoek in de werkelijke achtergronden ontmantelen alle Nederlandse kranten als volledige coloborateurs van de Rooms Katholieke Kerk.

  Bronnen:
  1. Rijksconcordaat zodra Hitler aan de macht kwam, nog steeds geldig in Duitsland en is dus achtergrond bij ALLE politieke beslissingen in Duitsland.
  http://www.concordatwatch.eu/showsite.php?org_id=858
  2. Vluchtwegen van de Nazi’s al tijdens de Neurenbergprocessen, dezelfde Nazi’s die betrokken waren bij de oprichting van de CIA en de NASA, maar ook in Argentinie en Katholieke Ierland voor de oprichting vanm de IRA.
  Een krant die de pretentie heeft protestant te zijn doet haar lezers hier zo ernstig tekort, dat Trouw blij mag zijn dat lieden daar niet gearresteerd worden inplaats van hun baan verliezen. Het zijn niet “de Amerikanen” die al die oorlogen maakten de afgelopen eeuw, maar de “papisten”. CIA is een Nazi front, net als NASA.

  Nu begrijp ik dat Trouw onderdeel werd van Volkskrant, dat Volkskrant het enige landelijk dagblad was van Rooms Katholieke oorsprong, maar vooralsnog werden de Remonstranten verbannen uit Nederland 400 jaren geleden vanwege hun Ecumene. Dus men kan ook zeggen, Trouw personeel werd niet verbannen zoals de Reomonstranten, de hoofdredacteer niet onthoofd door Koning Willem, zoals Oldenbarnevelt onhoofd werd door Prins Maurits, maar Trouw publicaties zijn wel in het licht te zien van Remonstrantisme.

  BTW, ik bedoel de onthoofding van die hoofdredacteer figuurlijk, ik hoop dat dit duidelijk was.

  Spijtig allemaal.
  En de meeste betrokken Hollanders zijn ook nog onschuldig ook, hoewel het klakkeloos geloven van leugens natuurlijk wel duidt op enige onzorgvuldigheid.

  Hoe ernstig dit is, vandaag las ik de officiele achtergronden van de Tweede Brits-Hollandse oorlog, er waren 4 van die wereld oorlogen destijds, 1666, waarbij ik dan zie dat Nederland niet wist, en ulieden nog steeds niet weet, behalve ik dan, moge dit snel veranderen, dat Koning Lodewijk 14de en King Charles 2nd achter de schermen samen werkten.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Tweedaagse_Zeeslag_(op_de_Noordzee)
  Typisch, want ik las de Engelstalige pagina waar King Charles 2nd genoemd werd, de opvallende afwezige op de WIKI propaganda voor Nederlanders. Waarom dat zo is? King Charles 2nd heeft ook Nieuw Amsterdam van ons gestolen, dit omdat hij een enorme haat had tegen protestanten, want zijn vader was onthoofd door de Protestantse stadhouder Oliver Cromwell.

  En dat lijkt me de plicht van kranten die beweren protestant te zijn, om te informeren over de vijand. Ja, Katholieken zijn de vijand van iedereen ja. Als u dat ontkent, verliest u elke onschuld als de vuile dieven van de Reformatie! De paus is de romanistische antichrist, aldus Johannes Calvijn, een onderzoek naar het woord “paus” levert op dat dit woord een Godslastering is, u mag dat 4 letterig woord dus niet eens bezigen in een krant die beweert Gereformeerd of Protestant te zijn. Nederlandse kranten zijn niet protestant maar conformistische, zondag staat niet eens in de Bijbel, ook niet in het nieuwe testament.

  Bedankt voor mijn podium hier Micha.
  Ik wordt ernsig beknot door de Inquisitie al sinds me kleutertijd toen ik proetstant werd, ik ben dankbaar voor dit kleine podium.

  Pijnlijk dat Holland niet weet wat ik weet.
  Trouw en Volkskrant, de Ecumene in de Journalistiek, om van te kotsen!

Other Links to this Post

WordPress Themes