50.000 VOOR STAATS-‘CROWDFUNDINGPLATFORM’

STEEDS MEER BELASTINGGELD NODIG OM OPRUKKENDE WAARHEIDS-MEDIA TEGENSPEL TE KUNNEN BIEDEN * OBSCUUR PLATFORM ‘YOURNALISM’ KRIJGT 50.000 EURO VAN OME JORIS, OME MARK EN OME IVO

YOURNALISMCrowdfundingplatform Yournalism heeft een subsidiebedrag gekregen van 50.000 euro van Vereniging Veronica en Stichting Democratie & Media. Nienke Venema, directeur van Stichting Democratie & Media, stelt: “Met deze aanmoediging kan het nog jonge platform bewijzen dat het bestaansrecht en relevantie kan hebben in het huidige journalistieke landschap, en dat willen wij heel graag ondersteunen,” aldus Venema. Het platform voor onderzoeksjournalistiek is een initiatief van Sybren Kooistra, datajournalist bij de Volkskrant. LEES VERDER OP VILLAMEDIA

 • By Bosgeus, 24 november, 2014 @ 18:26

  50000?
  Dat is water naar de zee dragen.

  Op Villamedia lees ik “Stichting democratie & media”
  Waaruit ik vervolgens begrijp, dat journalisten niet de bagage hebben om leugens die ze zelf niet begrijpen voort te zetten, hoeveel geld ze er ook in willen pompen.

  Citaat van mezelf:
  “hebben niet de bagage om…”
  Die bagage is uitgebreid, maar mischien kan ik beginnen met te vermelden dat de Eerste Kamer leden niet democratisch gekozen worden. De Eerste Kamer staat volledig los van enig democratische proces. De dwaas zal er misschien kwaad over worden, dit realiserende maar nog nooit wist, hoewel iedereen dit toch leert op de middelbare school.

  Democratie is wat in de westerse propaganda, naar de romanistische traditie, een “dogma” wordt genoemd. Een dogma is een gegeven onstaan door een afspaak tussen machthebbers over overtuigingen, waaraan niet meer getwijfeld mag worden. Ofwel, de afspraken over wat politiek correct is en wat niet. Ter illustratie, de onfeilbare paus beweert per officieel document, dat Maria onbevlekt onvangen was. Vervolgens gaan alle Hervormden, Gereformeerden, Vrijzinnigen, wat heb je zo allemaal, dat als feit fanatiek verkondigen.

  Okee, ik geef toe dat het laatste een grapje was.
  Maar het is helaas niet onwaar.

  Democratie betekend in het verband zoals Villamedia het aangeeft, het bevestigen van dogma’s met geld. Voor degene die dit al begrijpt kan ik dan zeggen, ja zo gek zijn ze.

  Het ziet er weer naar uit, dat ik Rooms Katholieke (anti)theologie moet gebruiken, om wat uitleg te geven over wat er in de Nederlandse journalistiek bezig is. Misschien dat Katholiek Nieuwsblad nog wat toe kan voegen over wat er dus bezig is.
  Tsja.

  Nederland wordt geregeerd door de Katholieken
  – Willem Frederik Hermans

  Volgens mij begrijpen journalisten nog steeds niet waar ze mee bezig zijn, na dit huidige commentaar.
  Nieuwe poging:
  Villamedia schrijft:
  “We hebben met weinig middelen bewezen dat mensen bereid zijn te doneren voor diepgravend, journalistiek onderzoek.”
  Okee, onderzoek. Daar is geld voor nodig. Onderzoek naar de achtergronden van de inval van Afghanistan door Dutchbat is niet nodig, want daar weet dit volk meer van dan de journalisten. 11 September 2001, alle kranten zijn onwetend over achtergronden, maar liegen mee met de poppetjes van George Town in Rome aan de Potomac.
  Voor de gemiddelde journalist zal het volledig Chinees zijn, die laatste zin, maar wat ik vertel is de informatie die door alle kranten hardnekkig verzwegen wordt, ook voor journalisten met een abonnement…

  Poging tot samenvatting:
  “Nederlandse journalisten staan zo ver van de realiteit in hun overtuigingen, dat fieten die deze voor hun werk in reportages moeten vermelden niet meer zichtbaar zijn.”

  Democratie en het referendum voor de Europese grondwet. Dit is dus 50000 ivesteren in agressievere propaganda, onderzoek naar effectievere leugens, dat dan allemaal in kadans met internationale berichtgevingen.

Other Links to this Post

WordPress Themes