PEDOFIELENKRANT DUIKT IN RODE CIJFERS

OMBOUW NAAR TABLOID PAKT RAMPZALIG UIT VOOR PEDOFIELEN-CONCERN VAN DEMMINK-VRIENDEN EN VVD-FETISJISTEN * HAALT DE TELEGRAAF MARTIJN KOOLHOVEN (foto) TERUG? * OF MOET EEN BEROEP WORDEN GEDAAN OP MICHA KAT?

koolhoven2Telegraaf Media Groep (TMG) verwacht dit jaar af te sluiten met een verlies. Dat komt door de tegenvallende inkomsten uit advertenties en oplage. Ook moet de onderneming afschrijven op bezittingen waaronder Sky Radio. Dat maakte TMG dinsdag na sluiten van de beurs bekend. Om de prestaties op te vijzelen, gaat het bedrijf zich meer richten op de belangrijkste merken. Voor de andere activiteiten wordt gekeken naar andere opties waaronder verkoop en samenwerking met andere partijen. Daaronder vallen ook de drukkerijen en puzzelbedrijf Keesing. (BRON: FD)

 • By Bosgeus, 17 december, 2014 @ 12:10

  Grappig wel dat ze neergehaald zijn door de enorme belasting verhogingen van hun eigen partij, met een VVD Premier.

  Leuke kop.
  VVD PREMIER HAALT TELEGRAAF NEER

  Ik zie dat ik nog steeds de enige ben die commentaren plaatst hier? Hmm, slim van Micha om mij een ban te geven vanuit de gevangenis op KLoL, heeft ie hier tenminste ook wat commentaar(tjus). Helaas iemand die erg graag schrijft, met ellenlange teksten 5 maal zo groot als de artikelen.

  BREAKING
  Nederland wil niet weten dat de paus aftrad om een arrestatie bevel te voorkomen opgezet door ITCCS. Het Demmink Rookgordijn voor Crimen Sollicitationis en slechts in Nederland geheim gehouden reden voor het aftreden van de Lutheraanse antichrist. De karakter en middelen moord op Arend Zeevat die op Argusoog.nl als enige Nederlandse media publiceerde waarom de paus af trad, allemaal in de doofpot nu. Maar IRT affaire en moord op Maarten van Traa succesvol in de Demmink Doofpot, die doofpot daar past alles in. Demmink squads vervangen de Romeinse Legioenen, Hertog Alva een sprookje voor kinderen, maar IRT affaire, daar kan men nog 3 eeuwen mee door.

  #Demmink
  Berenice is verliefd op Mafkat, nananannaa

  Mijn excuses maar als mensen beledigd zijn. Ik lach me altijd rot als ik schrijf. Ook niet persoonlijk naar de Telegraaf, want ik heb echt nooit VVD gestemt. Telegraaf, wordt kwaad op jullie abonnees of Geert Wilders, want hoeveel Moskeeen heeft Wilders nu gesloten? Tsja.

  Zou de oplage van Telegraaf weer herstellen als ze artikelen kopen van Micha Kat? Onee? Pedofielen jagen niet het graagst gelezen wat wij mannen van onze kranten verwachten?

  O, Micha, de journalist die de echte klootzakken aanpakt, geen betere formule vandaag. AD laat zich inspireren voor Micha Kat, hun grote leraar, de oplage is daar nog niet gedaald. Stategisch marktdenken.

  VVD en Telegraaf.
  Marc Rutte en Geert Wilders, dag Telegraaf.
  Telegraaf een PvdA krant worden?
  Niet doen jongens, dat houden jullie nog geen maand vol.

Other Links to this Post

WordPress Themes