NIEUW BEWIJS AIVD-AANSTURING VAN PERDIEP

NRC-COLUMNISTE MAG DE NAAM VAN PERDIEP NIET NOEMEN IN EEN COLUMN EN STAPT UIT PROTEST OVER NAAR DE VOLKSKRANT * HYSTERIE ROND AIVD-SCRIBENT PERDIEP DIE IN OPDRACHT VAN DE NWO RASSENRELLEN MOEST TRIGGEREN IN DE SCHILDERSWIJK

PERDIEP

Eerder deze maand werd bekend dat NRC Handelsblad-columniste Margriet Oostveen de krant verruilt voor de Volkskrant waar ze een tweewekelijkse ‘verslaggeverscolumn’ gaat schrijven. Nu ja, die dingen gebeuren: columnisten stappen weleens over. Maar diep verstopt in het wekelijkse schrijfsel van NRC Ombudsman Sjoerd de Jong staat zaterdag de werkelijke reden vermeld voor het opstappen van Oostveen: ze mocht de naam van Trouw’s fabulant Perdiep Ramesar niet in haar column noemen. Wat lezen wij? “Wrang genoeg leidde het schandaal bij Trouw ook tot schade bij NRC Handelsblad: het schrappen van Ramesars naam uit haar column, toen NRC die net als Trouw nog niet wilde noemen, was voor columniste Margriet Oostveen reden op te stappen.”

Hoofdredacteur Vandermeersch schrapte naam Ramesar
Oostveen schreef op vrijdag 14 november een column over de kwestie in NRC Next waarin de naam van Ramesar wel werd genoemd. In diezelfde column in NRC Handelsblad werd zijn naam echter geschrapt door niemand minder dan hoofdredacteur Peter Vandermeersch. Hoe we dat weten? Omdat Oostveen dat zelf twitterde op vrijdag 19 december: “Ik ben ermee opgehouden toen HR naam Ramesar eruit schrapte.” In een tweet die ze inmiddels heeft verwijderd. [BRON: THEPPOSTONLINE.NL]

 • By Bosgeus, 29 december, 2014 @ 11:59

  Mijn 2 centen hier over:

  Het schiet eigenlijk weinig op te weten of iemand die op de loonlijst staat van de AIVD, betrokken is bij een rassenrel agitatie en bepaalde censuur in Kranten. Ex-CIA agent John Stockwell vertelde dat de CIA vooral spioneert op haar bondgenoten. Vanuit andere bronnen is dan bekend dat de CIA’s spionage in Rusland gedaan werd door de voormalige Deutsche Abwehr, na de import van dat personeel sinds 1945. Dus we zitten dan in een situatie, waar de CIA haar spionage op vijanden niet kan vertrouwen, haar bondgenoten verraad door spionage op die bondgenoten, waarbij de AIVD dan, tsja, in samenwerking met bondgenoten met dubbele en driebubbele agenda’s te maken heeft.

  Thomas Ross beweerde, dat de AIVD is opgezet door mensen die erg goed en erg fout waren in de oorlog. Waarschijnlijk de beste AIVD definitie op dit moment beschikbaar, consistent met wat er gebeurd in andere landen. Want wat is de agenda van de CIA, als ze hun aartsvijand Reinhard Gehlen een hoge positie gaven, inplaats als van een terecht te wantrouwen informant?

  Is rassen oorlog in het belang van Nederland?
  Waarom wordt dit door de AIVD gepromoot?
  Is de AIVD wel Nederlands?

  Nou, laat ik het zo uitdrukken, als Koningin Beatrix het Afrikaanse ANC steunde, de Luchtmacht beloonde voor bombardementen op de Serven, als Ridder van de Oranje Leeuw meestal betekend beloning voor aantoonbaar landverraad, dan is de reele politieke situatie te eenvoudig om geloofwaardig te zijn voor personeel dat geindoctrineerd werd in Nederlandse Universiteiten, voordat ze een baantje kregen bij de CIA… ehr sorry, bij de AIVD bedoel ik.

Other Links to this Post

WordPress Themes