BLENDLE: EEN GROTE ZWENDLE NET ALS NRC NEXT DAT WAS

IN TOTALE WANHOOP NEMEN DE MSM NU STRUCTUREEL TOEVLUCHT TO LIST EN BEDROG OM HUN GIFTIGE PRODUCTEN NOG TE SLIJTEN ZO GOED EN ZO KWAAD ALS DAT NOG KAN

blendleGisteren is het ‘best verkochte’ artikel bekend gemaakt van de ‘on line-kiosk’ Blendle. Hier leest u de details. Uit het gecommuniceerde ronde aantal van 30.000 blijkt reeds de fraude. Waarom niet het precieze aantal bekend gemaakt? Intussen wordt met de dag duidelijker dat al die ‘mega-succesvolle’ en ‘hyper-innovatieve’ internet-‘innovaties’ van de MSM een grote zwendel zijn. Het is een simpele taktiek om de complete ineenstorting van de kranten [The Guardian ontslaat 100 redacteuren; implosie TMG] te verbloemen en te verpakken in een ‘goed nieuws show’. Precies hetzelfde hebben we gezien met NRC Next dat precies zo werd bejubeld als het ‘definitieve antwoord’ op de ineenstoring van de dagbladpers. Het bleek allemaal een grote leugen. Het heeft geen enkele zin te bellen met organisaties als Blendle of Reporters Online of De Correspondent (waar de bedrieger Chris Klomp een eigen webpagina heeft) want ze geven geen cijfers. En zelfs al zouden ze die geven zijn ze gelogen. Want alles wat uit de gif-keukens van de MSM komt is list en bedrog, bedoeld om de criminele pedo- en plunder-elite in het zadel te houden. Wij krijgen elke dag een email van Blendle met het ‘hoofdartikel’ van die dag. Je weet niet wat je ziet:

Vandaag: Dit zijn de 11 mooiste dagen uit de Nederlandse geschiedenis
17-3: Werkelijk een topverhaal: 28 prositutees over de eenwording van Europa
17-3: Hoe je met kinderen over kanker praat (en waarom dat nog vaak een taboe is)
16-3: Dit is wat op de middelbare school wordt verzwegen (terwijl elke Nederlander het zou moeten weten)
15-3: Zo bepaalt het personeel in bejaardentehuizen of bewoners seks mogen hebben
14-3: Waarom slechte eetgewoontes weinig met wilskracht te maken hebben
13-3: Deze Berlijnse schrijver beschrijft hoe prachtig Amsterdam is
12-3: Waarom het een groot probleem is dat we steeds meer overwerken

Let op het debiele, ‘belerende’ toontje en al die ‘waardeoordelen’ waarin voor jou wordt ‘besloten wat je moet vinden’. En dan de onderwerpen: louter bedoeld de mensen af te leiden van wat er echt gebeurd en van de wandaden van de pedo- en plunder-elite. Het onderwerp van het ‘winnende’ artikel -het laatste interview met de hysterisch overgewaardeerde pulp-auteur Joost Zwagerman- zegt wat dat betreft alles.

WordPress Themes