VERHAAL OVER DE ‘DINO-PLAATJES’ VAN ALBERT HEIJN IN TOP 5 REPORTERS ONLINE

CHRIS KLOMP NU OPEENS NIET MEER BIJ DE ‘BESTGELEZEN’ STUKKEN VIA REPORTERSONLINE * BEKIJK HIER DE VIDEO WAARIN WORDT AANGETOOND DAT REPORTERSONLINE EEN CRIMINELE ORGANISATIE IS

reportersonlineReporters Online stelt freelance journalisten in staat zelf hun stukken te verkopen in de digitale kiosken Blendle en eLinea en op hun eigen site. Maar welke stukken worden het best gelezen? Het overzicht van juni.

1. Dit is wat er niet klopt aan het verhaal van Beatrijs Smulders – Jop de Vrieze & Zvezdana Vukojevic
Nadat ‘oppervroedvrouw’ Beatrijs Smulders in een interview in de Volkskrant onder andere reageert op een artikel over de doodgeboorte van een kind van twee journalisten, weerleggen de journalisten in kwestie enkele door Smulders als feit gepresenteerde beweringen.

2. ‘Ze noemden me de lelijkste vrouw ter wereld’ – Vivienne Groenewoud
De Amerikaanse Lizzie Vasquez lijdt aan een syndroom dat ervoor zorgt dat ze geen gewicht aan kan komen. Per dag moet ze 5000 tot 8000 calorieën eten om niet nog meer af te vallen. In dit interview – eerder gepubliceerd in Grazia – doet ze haar verhaal.

3. Briefje aan de Bijbelse dinoplaatjes-hater – Alain Verheij
Fundamentele christenen zijn niet blij met de dinoplaatjes van Albert Heijn. Ze begonnen de website DinoDino, met een bijbels tegengeluid bij Freek Vonk. Een open brief aan de oprichters van de website.

WordPress Themes