CHRIS KLOMP OP DE VLUCHT VOOR MICHA

DAPPERE EN DOOR POLITIE, DEFENSIE EN JUSTITIE BETAALDE COMPLOT-JAGER KIEST SWAPICHOU TOT ZIJN PODIUM OMDAT MICHA DAN NIET OP ZIJN DOOR DE BELASTINGBETALER BETAALDE WAANZIN KAN REAGEREN * KLOMP SMIJT AL MAANDEN GILLEND VAN ANGST DE HOORN ALS MICHA HEM BELT -WAAR HIJ HEM EERDER UITGEBREID TE WOORD STOND * KLOMP REAGEERT NIET OP MICHA’S YOUTUBE-KANAAL MAAR ALLEEN OP SWAPICHOU BIJ ZIJN TROLLEN-VRIENDEN * HIERONDER DE REACTIE VAN DE COMPLOTJAGER OP MICHA’S LAATSTE FILMPJE:

klompppHet is allemaal wat. Ze zijn er maar druk mee. Gelukkig heb ik als misdaadjournalist genoeg ervaring met mensen die het niet zo nauw nemen met normen en waarden. Zo is er al eens eerder uit de complothoek een oproep gedaan om mijn werkgever te bellen/mailen en mijn ontslag te eisen. Alleen de waxinelichtgooier reageerde. Als krant weet je gelukkig precies wie wie is.

Wat mij verder opvalt is de enorme nadruk die complotdenkers leggen op het ‘verdwijnen van de media’. Zelfs van mensen die kort daarvoor hun online activiteiten hebben moeten staken omdat niemand er voor wil betalen. Hoe ironisch is dat? Opvallend is ook dat complotdenkers bij voortduring beweren dat de MSM corrupt zijn en liegen, terwijl ze daarnaast dagelijks citeren uit die MSM.

Als laatste moet ik zeggen dat ik de ‘Blendle Zwendle’-retoriek wel hilarisch vind. Laat ik er dit over zeggen. Met wat ik per maand verdien aan Blendle zou een gemiddelde complotdenker een heel eind komen.

WordPress Themes