NRC Handelsblad vervalst opnieuw enquete

donker.jpgNRC Handelsblad heeft zijn lezers opnieuw op de meest smerige en achterbakse wijze denkbaar bedrogen door een onderzoek te vervalsen, dit keer naar de ‘mening van het Nederlandse volk’ over de hypotheekrenteaftrek. Volgens een onderzoek van 21minuten.nl, een online-onderzoeksforum dat de ‘mening van ons volk’ peilt over allerlei onderwerpen en waarin NRC Handelsblad participeert, zou 60% van de Nederlanders voor afschaffing van de hypotheekrenteaftrek zijn. In werkelijkheid is dat 30%, zo blijkt uit een persbericht over deze kwestie. Eerder vervalste NRC Handelsblad een onderzoek naar de mening van ons volk over de Europese grondwet. Het motief voor het vervalsen van de hypotheekrenteaftrek-enquete is om de PvdA op dit onderwerp te steunen. Ook de PvdA heeft de hypothekrenteaftrek ter duscussie gesteld. De kranten van PCM zijn voor hun voortbestaan afhankelijk van de PvdA omdat deze partij de kranten overeind wil houden met staatssteun. Op 3 november bracht NRC Handelsblad naar aanleiding van het 21minuten-onderzoek een stuk op de voorpagina onder de kop ‘Burgers: renteaftrek en ontslagrecht geen taboe’. In dit stuk staat dat 60% het ermee eens is dat de hypotheekrenteaftrek wordt beperkt.

wouter.jpgDe zaak is in de openbaarheid gebracht via een artikeltje op de website geenstijl.nl onder de kop ’21minuten-hoax’. Naar aanleiding van dit stuk kreeg uw ombusman talrijke meldingen binnen van gealarmeerde burgers die het bedrog door NRC Handelsblad inmiddels meer dan spuugzat zijn. De media van PCM, zo kunnen we inmiddels wel concluderen, hebben niet meer als taak het bedrijven van journalistiek en het achterhalen van de waarheid, maar het najagen van de politieke doelen van de PvdA. Maar liefst drie commissarissen van PCM zijn verbonden aan de PvdA. Daarnaast bleek uit recht onderzoek van HP/de Tijd dat zowat alle columnisten van de PCM-kranten PvdA’ers zijn. Hoe lang accepteren burgers en abonnees van de PCM-kranten nog dat ze voor hun goede geld worden bedrogen onder het vaandel van ‘kwaliteitsjournalistiek’? Wanneer worden de corrupte burelen van NRC Handelsblad aan de Marten Meesweg in Rotterdam-Alexanderpolder bestormd door woedende burgers die hun geld terugeisen? Zo kan het toch niet langer?

 • By TDE22, 11 november, 2006 @ 11:30

  “APS: 21minuten.nl houdt vast aan conclusies hypotheekrenteaftrek”
  persbericht dat het wel degelijk 60% is ???
  http://www.perssupport.anp.nl/Home/Persberichten/Actueel?itemId=86722

 • By A. Hiddell, 12 november, 2006 @ 22:11

  Ik las zaterdag in de rubriek ‘lezer vraagt, hoofdredacteur antwoordt’ klachten over het ongeëvenaarde reclame maken voor Wouter Bos. Was de gewaardeerde ombudsman dit al opgevallen?

 • By Adolf, 13 november, 2006 @ 18:10

  NRC is het propaganda instrumentarium van het linkse grachtengordel establishment. Met leugens en bedrog wordt het volg gemanipuleerd en worden tegenstanders gedemoniseerd.

 • By wim, 13 november, 2006 @ 21:10

  Welke sukkel vindt dat de hypotheekrenteaftrek moet verdwijnen. Daar zal elke huisbezitter toch tegen zijn. Alleen huurders gevraagd?

Other Links to this Post

WordPress Themes