Corrupt NRC lijnrecht tegenover Telegraaf

gevangenis.jpgEen groter onderscheid binnen de Nederlandse journalistiek is niet denkbaar: een gecorrumpeerde krant die samen met en in dienst van de macht de lezers manipuleert en voorliegt (NRC Handelsblad) en een krant waar de oude normen en waarden van de journalistiek zoals het controleren van die macht nog centraal staat: De Telegraaf. Deze tegenstelling komt deze dagen vlijmscherp aan het licht door de gijzeling van de Telegraaf-journalisten Bart Mos en Joost de Haas. Als NRC Handelsblad vandaag op pagina 3 in een hoekje een bericht aan de kwestie zal wijden, weet iedereen in Nederland het volgende: Lux et Libertas is de grootste schande en het meest verdorven instituut onder alle Nederlandse media! Waar journalisten van De Telegraaf worden gegijzeld en gevangengezet omdat ze beschikken over echte bronnen, stappen journalisten van NRC net zo makkelijk over naar de AIVD, de instantie waarvan de corruptie door De Telegraaf is blootgelegd en die nu rancuneus terugslaat. Hiermee schaart NRC Handelsblad zich direct achter een organisatie die willens en wetens de persoonlijke levenssfeer aantatst van directe collega’s! Haas en De Mos hebben beiden een gezin en kunnen een huiselijke sinterklaasviering de buik schrijven. De NRC-journalisten daarentegen pakken de cadeau’s en steekpenningen uit die ze ontvangen van de verdorven instituties van de macht. Nederland anno 2006.

De grootste journalistieke criminelen van NRC zijn demonisator Folkert Jensma en Robert ‘Gleufhoed’ Giebels, de voormalig onderchef van de economieredactie die thans op het kantoor van de AIVD zit te spindoctoren hoe hij de media in Nederland opnieuw kan bedriegen en manipuleren opdat ‘zijn’ AIVD er maar zo gunstig mogelijk uitspringt in deze crisis. Gaat Giebels bellen met het Kabinet van de Koningin om te vragen of ze (net als gebeurde bij Edwin de Roy) dossiers willen lichten van de journalisten om te kijken of ze soms toevallig niet seropositief zijn of problemen hebben met de fiscus om deze informatie dan vervolgens bij Lux et Libertas en Pieter ‘de zoon van Bernhard’ Broertjes weg te spindoctoren? Zit Giebels nu te vergaderen met Jensma en Donker over het in allerijl opstarten van een groot ‘bevolkingsonderzoek’ samen met McKinsey en Instituut Clingendael (zoals dat eveneens totaal corrupte ’21minuten’) om dan vervolgens de uitkomsten daarvan voor de zoveelste keer te manipuleren en de krant te openen met: ‘51% van de Nederlanders vindt gijzeling goede zaak?’. De criminele journalistieke activiteiten van NRC Handelsblad kennen geen enkele grens meer! Het wordt tijd voor massale tegenactie tegen de corrupte journalistieke praktijken van NRC Handelsblad. Hun kranten moeten uit de schappen worden getrokken en op straat worden verbrand. Hun journalisten moeten worden geweerd en geintimideerd. Hun redacties moeten worden beklad en besmeurd: Reichsjournalistenkammer! Obersturmfrau Donker: dritten Stock!

 • By gepke de leef, 15 september, 2007 @ 12:42

  Lees http://www.stoppolitiegeweld.nl klacht 2004 ombudsman,
  Nu 2007 Keer op keer leugens politie van Kenne me R land nie meer. Haarlemsdagblad 2006 bernt schneiders ,Nee zij heeft niet naakt in cel gelegen en is nooit geboeid incel geweest.
  Uitslag 2007/183 ombudsman wel naakt en geboeid in cel verbleven.
  politie, ze heeft zichzelf uitgekleed euh nee WIJ hebben haar kleding afgenomen, ja ze heeft 38 uur naakt en bloedend in cel gelegen euh ja wij hebben met tig haar kleren van haar lijf gescheurd en inwendig in haar vagina
  gewroet en brulde het daar bij uit van het lachen.
  Ombudsman euh politie zegt dat toen u daar naakt enbloeden 38 uur lag werd u gecrontoleerd door dokters euh Gepke de Leef mag ik die spook artsen dan als getuige oproepen in dit 0nderzoek. ombudsman euh nee alles wat op ambtseed is opgemaakt nemen wij voor waarheid aan.
  NEDERLAND IS EEN POLITIESTAAT SINDS 1945 TOEN DE POLICE HET BEVEL VAN HITLER HEEFT OVEGENOMEN NA EERST VOOR HEMGEDIEND TE HEBBEN

Other Links to this Post

WordPress Themes