Warm onthaal voor bedrieger en demonisator Jensma!

volkert.jpgHoe zou Folkert Jensma, voormalig hoofdredacteur van NRC Handelsblad die geheel uit vrije wil opstapte om zich weer helemaal te kunnen wijden aan het edele ambacht, zich voelen als hij op 1 februari naar Utrecht rijdt om samen met wegpiraat en belangenverstrengelaar Dato Steenhuis een lezing te geven over ‘Justitie en mediamacht‘? Uw ombudsman berichtte reeds eerder over de grenzeloze arrogantie van de bewezen bedrieger en demonisator om het lezingen-circuit in te gaan! Het enige mogelijke antwoord van de nuchter denkende medemens is nu om Jensma te onthalen op een regen van rotte vis en tomaten. Deze abjecte leugenaar, de weerzinwekkende bedrieger van de eigen betalende lezers (o: is mijn toon te agressief? Maak ik mij daarmee ongeloofwaardig? I don’t give a shit! Feiten zijn feiten en Jensma heeft zijn herhaaldelijke dreigementen zijn ombudsman een proces aan te doen nimmer waargemaakt! Omdat hij weet dat hij geen corrupte poot heeft om op te staan!) verdient geen beter lot dan met pek en veren terug te worden gejaagd naar het Groene Hart om daar de rest van zijn leven (nu ben ik heel vriendelijk) op gardening leave te gaan en rozen te snoeien!

Zou er onder het belangstellende Utrechtse publiek iemand zijn die de demonisator gaat confronteren met zijn ijzingwekkende track record van manipulaties, leugens, blunders en bedrog waardoor hij de man is die zijn eigen krant naar de verdoemenis heeft geholpen en de journalistiek in Nederland een beslissend nekschot heeft gegeven? Door een macaber kartel van ‘kwaliteitsmedia’ bestaande uit PCM, VARA, VPRO, de andere publieke omroepen en tal van andere media is er een soort taboe uitgeroepen om elkaar te bekritiseren. Daarom heeft er nog geen normaal medium aandacht besteedt aan het grootste lezersbedrog uit de Nederlandse geschiedenis. Maar door uw ombudsman wordt alles nauwgezet gedocumenteerd for histories sake zodat latere generaties lering kunnen trekken uit de rampspoed die over een land neerdaalt als de media hun onafhankelijkheid inruilen voor het slippendragen voor de macht. De grote roerganger in deze ontwikkeling is Folkert Jensma van NRC Handelsblad. Mensen, geef hem op 1 februari een warm applaus!

 • By ronald, 17 januari, 2007 @ 13:14

  Maar Kat, waarom ga je zelf niet naar die lezing.
  Ik denk dat die Volkert van ze stoel valt als hij jou
  daar ineens als vragensteller ziet opdoemen.
  Of denk je dat je niet toegelaten zal worden?

 • By Micha Kat, 17 januari, 2007 @ 13:22

  Ik zit helaas in Kazachstan! Maar als jij wil gaan of nog wat mensen weet die Jensma af durven te zeiken…. dat zou mooi zijn!

 • By erik, 18 januari, 2007 @ 14:52

  Hoy Misha
  Kijk even op de site http://www.peterbreedveld.com/ Frontaal Naakt, waar een prachtige afscheidsbriefstaat aan de nrc.

Other Links to this Post

WordPress Themes