PCM ontkent nu de werkelijkheid en wordt Kremlin

kremlin.jpgCharismatische Ton en Falende Philip hebben nu hun toevlucht genomen tot de meest rigoreuze wanhoopsstrategie denkbaar: het glashard ontkennen van de werkelijkheid! Hierbij sluit het duo overigens naadloos aan bij de journalistieke praktijk op de PCM-redacties. Ze stellen nu: er is geen schadeclaim van Boekhoorn! Allemaal fout, leugens, onwaar! En bovendien (nu komt ie): de journalist van het FD die deze waanzin opschreef werkt voor Boekhoorn! Zwartmaken van de boodschapper dus, zijn motieven verdacht maken: exact wat ze deden met uw ombudsman die immers ook direct werd neergezet als een ‘door haat en rancune voortgedreven malloot’. Dadelijk gaan ze nog zeggen dat hij ook voor Boekhoorn werkt en dat de koekenbakker het financiele brein is achter de hele nrcombudsman-operatie! (Hij mag best wat storten inmiddels!). Het betreffende stuk in het FD werd trouwens door twee journalisten gemaakt. Wie van de twee bedoelt PCM, Reinier Koops of Jan-Hein Strop? of gaan ze beiden naar Boekhoorn? En dan nog wat: in hun stuk spreekt charismatische Ton van een ‘onzinnige claim’ en zegt: “Marcel heeft een geschiedenis waarin hij nooit rechtzaken aanspant. Ik snap niet waarom hij dat nu wel doet.”

brezjnev.jpgHiermee geeft charismatische Ton toch toe dat er een claim is? Blijkbaar is deze waarheid voor PCM zo onaangenaam dat ze nu zeggen: er is helemaal geen claim! Hiermee stelt PCM zich op een lijn met het Kremlin in de donkerste dagen van het communisme: ‘Er zijn in de USSR gehandicapten noch homoseksuelen’. Mijn God, waar moet dit op uitdraaien? Het is goed mogelijk dat Boekhoorn door de PCM-lobby van machtige politici, topadvocaten en andere juristen zo wordt geintimideerd dat hij inderdaad van de claim gaat afzien! Wellicht opent het OM een nieuwe zaak tegen zijn vriend en zakenpartner Cees van der Hoeven als hij claimt. Of zet PCM de fiscus in om Boekhoorn te criminaliseren als belastingontduiker. Allemaal mogelijk in het Nederland van 2007. PCM heeft zich nu eenmaal uitgeleverd aan de macht, dus waarom zou het daar dan niet van profiteren door deze macht vijanden en concurrenten kapot te laten maken, net zoals NRC Handelsblad ‘vijanden’ als Pim Fortuyn en Geert Wilders demoniseert? Ach, uw ombudsman wordt oud. Hij doorziet en begrijpt zo goed hoe dergelijke processen werken, dat niemand hem wil geloven. Dat soort dingen gebeuren toch niet in Nederland? Dus wel!
Charismatische Ton creeert ook op een ander punt een complete fictie-wereld als hij in HP/de Tijd zegt dat APAX bereid is 100 miljoen Euro te investeren in nieuwe projecten waaronder een gratis krant. Op Villamedia staat al weer: UPDATE: nuancering exacte budgettering! Hahaha, uw ombudsman heeft aan een half woord genoeg! Charsimatische Ton heeft dit niet gechecked bij APAX en zomaar wat geroepen! Wat een visie! Het idee dat APAX tientallen miljoenen zou gaan investeren in het vierde gratis ochtenblaadje van Nederland, in een markt die al compleet is afgegraasd en verdeeld onder de concurrenten!

  • By A. Pax, 19 januari, 2007 @ 10:03

    Aan de Stegge in HP/De Tijd: “Ik heb geen verstand van deze business.” Wij durfkapitalisten vinden hem daarom een opvolger in de geest van Theo Bouwman.

  • By NN, 19 januari, 2007 @ 15:38

    Mijn God, wat een doorzichtig verhaal voor PCM! Het is gewoon om te brullen. Zoals al in de Bijbel staat: “slechte knecht IN JE EIGEN WOORDEN ZAL IK JE VANGEN”. Notoire leugenaar Charismatische T. die in zijn onschuld toegeeft dat er een claim ligt terwijl dit eerder glashard ontkend wordt. Het bootje van PCM zingt gestaag de ondergang in…net zoals het NRC (en alle andere linkse-flut-blaadjes die zich “krant” durven noemen)

  • By Insider, 19 januari, 2007 @ 17:18

    Vandaag (19 jan.) staat er geen woord over de ontkenning van de claim in NRC! Het begint inmiddels allemaal dermate Kafka te worden….. zou het wellicht eventueel misschien zo kunnen zijn dat er toch gewoon een schadeclaim is van Boekhoorn?

Other Links to this Post

WordPress Themes