En nu afrekenen met Hoedeman en Jensma

hoedeman.jpgJe kon erop wachten: de ‘martelprimeur’ van De Volkskrant vlak voor de verkiezingen blijkt doorgestoken PvdA-kaart, zo onthult Elsevier deze week. Ach, een analyse van het stuk destijds liet al maar ruimte voor een conclusie: hier is sprake van een bewuste poging tot manipulatie van de verkiezingsuitslag net als NRC Handelsblad in 2002 deed via het demoniseren van Fortuyn. Wanneer maakt nu eindelijk eens iemand dat hele weerzinwekkende ‘kwaliteitsbolwerk’ PCM met de grond gelijk? O nee, domme opmerking: dat doen ze gewoon zelf via hun doorzichtige PvdA-propaganda en commercieel wanbeleid! Het leuke is wel dat we moeten constateren dat de PvdA zelfs met de compelete ‘kwaliteitspers’ achter zich die zelfs bereid bleek in opdracht van ‘de Partij’ het nieuws te manipuleren de verkiezingen glansrijk heeft verloren! Wat kunnen we daaruit concluderen? Juist: de ‘kwaliteitsmedia’ hebben geen enkele invloed meer! Sterker: met hun PvdA-propaganda en het demoniseren van Wilders en Verdonk bereiken ze waarschijnlijk precies het tegenovergestelde: meer steun voor deze ‘racisten’ en ‘islamofoben’! Intussen moet natuurlijk wel worden afgerekend met kwaliteitsjournalist Jan Hoedeman. Want deze heeft ook al eerder in dienst van de PvdA de meest weerzinwekkende leugens verspreid!

Hoedeman was namelijk de man die zich door de PvdA-spindoctors liet gebruiken om na de moord op Fortuyn het verhaal de wereld in te helpen dat Ad Melkert een ‘doorgeladen pistool’ toegestuurd zou hebben gekregen. Het is voor honderd procent vast komen te staan dat dit verhaal een ‘spin’ was. Het motief voor de PvdA destijds was ook duidelijk: ‘links’ dreigde na de moord aller moorden enorm in diskrediet te raken als aanzetters tot de moord op Pim (‘de kogel kwam van links’). Dus werd ‘op hoog niveau’ besloten dat er ook ‘kogels van rechts’ dienden te komen. Nu waren er helemaal geen kogels van rechts, maar die werden dus gefaked via verhalen over bedreigeingen aan Melkert en ook aan Rosenmoller. Zo werd geprobeerd sympathie voor deze gecorrumpeerde politici te herwinnen. Hoedeman was hierin een werktuig van de partijbelangen. Zoals hij zich ook in het ‘martelverhaal’ heeft laten misbruiken. Tijd voor een finale afrekening met Jan Hoedeman.

jensma.jpgDan deel twee van dit ‘martelverhaal’. NRC Handelsblad nam de ‘primeur’ van de Volkskrant volkomen kritiekloos en een op een over. Sterker: hoofdredacteur Donker heeft haar lezers zelfs bedrogen door op kritische vragen over het stuk te antwoorden: we hebben deze ‘primeur’ van onze collega’s op meerdere wijze gecheckt! Gecheckt bij wie? Bij Ton Heerts van de PvdA? Bij Jan Hoedeman? Bij Instituut Clingendael? En toen kwam Folkert Jensma. Deze journalistieke idioot en crimineel gooide liters olie op het ‘martelvuur’ via geleerde ‘juridische analyses‘ waaruit alleen maar moest blijken hoe fout de Nederlandse ‘martelaars’ in Irak wel niet geweest zijn. Naar nu blijkt zijn al deze ‘analyses’ gebaseerd op gemanipuleerde en leugenachtige berichtgeving, nota bene in een andere krant! Welke bewijs is er nog meer nodig om vast te stellen dat heel PCM samenspeelt en dezelfde politieke doelen en effecten najaagt? Hoe diep kan de demonisator nog verder zinken? Gelukkig hebben we binnenkort de mogelijkheid met Folkert ‘de martelaar’ Jensma af te rekenen. Laat deze niet voorbij gaan!

 • By A. Pax, 25 januari, 2007 @ 11:49

  Beste Borat Kat
  Wij durfkapitalisten hebben het kwaliteitsbolwerk zelf al met de grond gelijk gemaakt.
  We haalden 30 procent rendement in twee jaar.

  http://www.ad.nl/economie/article1022431.ece

 • By Max Delius, 25 januari, 2007 @ 12:56

  Er is maar een afrekening mogelijk heer Kat; de illusoire muur slopen waarachter De Bovenonsgestelden zich verschuilen. Dat is bijzonder risicovol want achter die muur deinzen Ze er niet voor terug om die muur te beschermen met tactische moordpartijen.

 • By Allard, 25 februari, 2007 @ 1:22

  Lees vooral het boek van Hoedeman “De strijd om de waarheid op het Binnenhof”. Uit dit boek blijkt dat Hoedeman zich liet gebruiken door politici. Hij is daar open en eerlijk over.

Other Links to this Post

WordPress Themes