Kom naar Utrecht en krijg les van Broertjes!

broertjesbernhard.jpgManiakale leugenaar Broertjes, de man die van pure wanhoop niet meer weet wie hij moet meesleuren in zijn eigen stront, blijkt nota bene lector te zijn aan de Hogeschool Utrecht! Zijn leeropdracht luidt: het uitgeven van kranten in een multimediaal tijdperk. Dat wordt dus college lopen bij Pieter. Kan hij toch nog ter verantwoording worden geroepen voor de manipulaties en leugens van zijn krant. Op de site van Elsevier is een aardige indruk te krijgen van hoe er over de lector wordt gedacht. Wat helemaal hemeltergend is, is dat hij door de Hogeschool Utrecht ook nog eens juichend wordt geintroduceerd als de man die ‘samen met Jan Tromp het boek ‘De Prins Spreekt’ schreef’. Ook dat boek bevat bijna uitsluitend leugens. Je kunt veel zeggen van Pieter die zichzelf ooit uitriep tot de ‘zoon van Bernhard’, maar een ding in elk geval niet: het is geen marginale krabbelaar, maar iemand die werkelijk alle grenzen van leugen, bedrog en manipulatie weet te slechten! Kortom: de uitgelezen man om jonge journalisten-in-spe de fijne kneepjes bij te brengen van ons mooie vak!

Er is overigens nog veel meer te beleven in Utrecht, de hoofdstad der kwaliteitsjournalistiek, van vanmiddag spreken demonisator Folkert Jensma en wegpiraat en belangenverstrengelaar Dato Steenhuis over de boeiende relatie tussen justitie en media in de wetenschap dat ze zelf reeds lang achter de tralies hadden moeten zitten. Dat wordt dus een boeiende en unieke happening! Wellicht komt lector Broertjes ook nog even langs! Mis dit allemaal niet!

 • By ratu adil, 7 februari, 2007 @ 17:34

  Ronald hoe bedoel je gefrustreerd ??? . als je in de de ware geschiedenis gaat verdiepen ontdek je bovenstaande feiten

  Helaas wordt de geschiedenis geschreven door de overwinnaars , de machtigen , de waarheid is alleen te vinden op rustige plekken waar niemand komt

 • By Mailinsky, 20 april, 2007 @ 11:12

  Wat raar dat niet weet dat de nog levende leden { in 1946 } van de Reiter SS en de Reiter SA geheel zijn vrijgesproken van elke vorm van oorlogscriminaliteit. Dit gebeurde op het Nuerenberg proces in 1946. waarschijnlijk is dit oordeel mede tot stand gekomenen en ingefluisterd door o.a. het Engelse koningshuis, de Hoge heren van de USA legerleiding van de cavalary, en enkele hoge politci.

  Wat raar dat erg NOOIT een journalist is geweest met kennis van hippische zaken en geschiedenis die de “paarden achtergronden”van de Prins heeft onderzocht?

  Soltikow was ruiter

  Bernard was ruiter,,kon NIET paardrijden en is van de opleiding in de Kavallerieschool in Hannover geknikkerd.
  “Tschuli”was ruiter uit de Peterburgse school van Jales Filles.. een circusruiter
  deze A.E. Patchoulidzev deed .ongekwlificeerd mee aan de alternatieve Olympische Ruiterspelen te Stockholm in 1956 mee. Hij werd 28st van een de 30 deelnemers. De paardenvakman schreef”een mooi paard”over de rijkunst van “tschuli”no comments.

  wie heeft Prinses Beatrix les gegeven in het dameszadel..? Als jullie daar een antwoord op hebben dan weten jullie ook waarom de “affaire Soestdijk”zoals J.L. Giebels de ‘Greet Hoffmans affaire noemt “heeft gespeeld.
  Greet Hoffmans was een “gewone “paardenfluisteraarsters en een wijze vrouw. Zij heeft veel bij de van Heeeckerens{ Volboedpaarden fokkerij } in Heukelum over paarden geleerd.

  Wist iemand dat de eigenaren van IG Farben twee joodse Broertjes waren, Weinberg genaamd die een van de beste volbloed paarden van Duitsland bezat.

  Weet iemand wie de rijleraar van “die tolle Lola”in Berlijn is geweest en in welke kringen deze mensen zich bevonden en vooral in welke “kampen”ze zaten bij de goede of de slechte.

  Er werden naar het onderzoek van de commissie Beel 4 pakettjes op het KHA afgeleverd en in ontvangst genomen . Nu liggen er nog maar drie.. !!

  Wie heeft Betrix les is het dameszadel gegeven ? En waarom was de Prins wel met zijn dochter van 18, Bea , in Stockholm 1956 met zijn moeder Armgard om naar “Tschuli” te kijken.. en te zien afgaan. dus Julina zei: daar moet wat verbtering in komen en ze hebben toen maar besloten een andere rijinstructeur voor Beatirx de Kroonprinses te zoeken. En als je die kunt vinden krijgt de vinder van mij een een krat hele goede wijn…. De toemalige koningin Julinana had contacten via haar vader met het Rode kruis en die hebben geholpen samen met het Vaticaan en een heel legertje van spionnen en diplomaten en met zeer veel hulp van haar moeder de juiste man als instructeur in de hogere rijkunst kunnen vinden voor haar dochter…

Other Links to this Post

WordPress Themes