Update bij Poen en Cash voor Management

greed.jpgUw ombudsman begint nu toch werkelijk compleet overruled te geraken door de machinaties en manipulaties van PCM en zijn management. Wat er nu toch gebeurt! De dag nadat bekend werd dat de top van PCM een plundertocht door de onderneming gaat maken van miljoenen Euro’s, komt De Volkskrant met het bericht dat de inkomsten uit effecten van bestuurders van beursgenoteerde ondernemingen het laatste jaar zijn verdubbeld! Dit op basis van eigen onderzoek van De Volkskrant! Wat een briljante cover-up van Charismatische Ton en Falende Philip! Er is helemaal niets aan de hand want wat zij doen is niets anders dan het volgen van de trend! “We zijn toch niet gek?” hoor je ze denken. “Iedereen vult de zakken met opties en aandelen. We moeten wel meegaan!” Dit is toch van een arrogantie en een schofterigheid…. PCM is namelijk helemaal geen beursgenoteerde onderneming zoals de bedrijven die De Volkskrant heeft onderzocht!

Beursgenoteerde ondernemingen moeten aan veel meer eisen en verplichtingen voldoen als PCM zoals transparantie betrachten over hun remuneratiebeleid en het management kan worden afgerekend en teruggefloten op AVA’s etc etc…. Bij PCM geldt dat allemaal niet! Het is dus appelen met peren vergelijken wat De Volkskrant (impliciet) doet. De aandeelhouders van welk beursgenoteerd bedrijf zouden ermee accoord gaan dat het management zich miljoenen toeeigent terwijl de onderneming de afgrond in dendert? Van geen enkel! Maar het management van PCM is niet ter verantwoording te roepen en daarom zijn het dieven! Maar het allerergste is natuulijk de wijze waarop de krant wordt misbruikt als verhikel om het graaigedrag van het eigen management goed te praten…. en daar moeten abonnees dan nog voor betalen ook! Niemand kan uw ombudsman ervan overtuigen dat de timing van dit ‘eigen onderzoek’ van De Volskrant direct na het bekend worden van de plundertocht van het PCM-management ’toeval’ is! Ja, net zo ’toevallig’ als de timing van de ‘martelprimeur’ vlak voor de verkiezingen….

 • By academicus, 2 februari, 2007 @ 12:33

  Dit zou impliceren dat het management complete invloed heeft op de redactie van De Volkskrant… dat lijkt me toch wat ver gaan, alhoewel…. als je leest hoe NRC en Volkskrant berichten over het eigen concern lijkt het wel direct afkomstig uit de koker van Ton en Philip….
  En dan over dat demoniseren van de PVV: zou de redactie (van NRC) dat helemaal uit vrije wil doen, uit eigen beweging? Hoe komt het dan dat alle kranten van PCM hetzelfde linkse politieke liedje zingen en er niet eentje meer de Fortuyn-PVV kant opgaat, zou commercieel toch interessant zijn…. was pluriformiteit niet een van de doelstellingen van die Stichting? Wie volgt dit allemaal nog?

 • By A. Pax, 2 februari, 2007 @ 16:06

  Wanneer analyseert De Volkskrant de rol in dit alles van Theo Bouwman? Hij is de linkse manager die de verkoop van PCM aan ons heeft geregeld.

 • By Ton, 2 februari, 2007 @ 18:04

  Poen en Cash voor Management
  Pathetisch Corrupte Mannen
  Pak die Cheque Maat!
  Philip Claimt Meer
  Plunder de Couranten Mensen
  Pay the Crooks More
  Profit Come to Me
  Please Collect the Money
  Pirates Can have More
  Proleten Courantiers Minkukels

 • By Ton, 3 februari, 2007 @ 7:54

  o ja, en natuurlijk
  Politiek Corrupte Media

 • By A, Hiddell, 4 februari, 2007 @ 15:48

  “PCM is technisch failliet”

  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=2570&titel=PCM_is_technisch_failliet

 • By orca, 6 februari, 2007 @ 11:01

  @Hiddell
  Goeie link die je daar post en als 75% van het balanstotaal goodwill is ben je inderdaad pleiteroni, technisch dan, want de banken trekken echt niet de stekker uit die tent. Heel griezelig trouwens dat ze dan bij de afdelinkjes risk management hebben liggen slapen, tenzij d’r side letters bestaan waarbij APAX garant staat voor (een deel van de) schuld.

Other Links to this Post

WordPress Themes