Een feestje: een jaar nrcombudsman.nl!

bier.jpgWaarde lezers! Uw nimmer versagende Lux et Libertas ombudsman viert het eenjarige bestaan van zijn succesvolle weblog met een borrel voor alle vrinden en vriendinnen van NRC Handelsblad! Hij hoopt de ware liefhebbers van vrije en onafhankelijke journalistiek de hand te kunnen schudden op woensdag 28 februari vanaf 17:00 uur in cafe De Gaeper in Amsterdam op de hoek van de Prinsengracht en de Prinsenstraat! Een ieder die nog leuke belastende feiten heeft over NRC Handelsblad kan rekenen op een exclusieve VIP-behandeling! Het moet een waar feest worden van geestverwante PCM-haters die hun buik meer dan vol hebben van de corrupte ‘kwaliteitsjournalistiek’ die zwakzinnige carrieristen als Pieter Broertjes en Brigit Donker ons elke dag menen te moeten voorschotelen. Ja natuurlijk, dit weblog is een enorm succes met al bijna 60.000 bezoekers! En wat uw ombudsman allemaal wel niet heeft mogen onthullen….

costerademediapot.jpgZijn laatste scoop is natuurlijk de rol van Ewoud Nysingh bij de totstandkoming van de ‘martelprimeur’, maar een van zijn eerste wapenfeiten mag ook niet onvermeld blijven: uw ombudsman heeft er eigenhandig voor gezorgd dat Irene Costera-Meijer, een potteuze ‘media-deskundige’ die door de corrupte PCM-lobby was klaargestoomd om ons te bewerken met PCM-propaganda in kranten, op de radio en op TV werd kalltgestellt nog voordat ze haar verderfelijke visies op de journalistiek voor een breed publiek heeft kunnen uitdragen! Voor deze heldendaad mag een ieder zijn ombudsman de 28-ste komen bedanken en voor de vele andere goede werken die hij al vanaf 2002 verricht ten dienste van het vrije woord! Tot spoedig!

 • By C.P. Bianchi, 15 februari, 2007 @ 0:07

  Een assistent van de NRC Ombudsman (codewoord: Noord-Duitsland) heeft het al in zijn agenda gezet.

 • By prof. joris voorhoeve, 15 februari, 2007 @ 5:54

  ja leuk, weer eens wat anders dan een ‘debat’ in de Balie met Pieter Hilhorst, Pieter Broertjes, Clairy Polak en Hans Laroes over ‘multimediale uitdagingen in een ontzuilend medialandschap’!

 • By A. Pax, 15 februari, 2007 @ 9:36

  Wij laten verstek gaan. Te druk met het verzilveren van de opties die we hebben gekregen voor het leegroven van PCM.

 • By ronald, 16 februari, 2007 @ 13:49

  ???? je zat toch in Kazachstan.
  Of ben je dan toevallig net weer even terug?

Other Links to this Post

WordPress Themes