Moszkowicz zet media compleet voor gek

bankafschrift.jpg‘Afschriften Holleeder gingen niet naar adres Moszkowicz’ kopt De Volkskrant vanochtend. Daar staat nogal wat! In eerdere berichten van ‘OM-medewerker’ Marc van den Eerenbeemt werd het kantoor van Moszkowicz immers nog neergezet als de huisbank van de complete onderwereld, nee sterker nog: werd Moszkowicz als infame leugenaar weggezet omdat hij het lef had te ontkennen dat hij bankafschriften van Holleeder ontving! En nu zegt Justitie zelf in De Volkskrant dat er voor het hele verhaal van de bankafschriften dat het OM eerder verspreidde ‘geen aanwijzingen zijn’. Zou er nu nog iemand in Nederland zijn die, ook vlak na de ‘martelprimeur’, een eurocent geeft voor de geloofwaardigheid van de Nederlandse (PCM) pers? Heren en dames: de Nederlandse media zijn een misselijk makende en compleet gecorrumpeerde bende mafiosi die door hun nazi-achtige machtsgeilheid onze democratie onherstelbare schade toebrengen en de weg bereiden voor een totalitaire samenleving waarin de Staat haar geweldsmonopolie te kust te keur kan inzetten tegen ‘vervelende’ burgens en advocaten zoals Bram Moszkowicz! Van deze laatste zin is geen lettergreep overdreven of ‘emotioneel’: het is de ontluisterende waarheid!

Deze erkenning van Justitie heeft natuurlijk verregaande gevolgen:

1. Het KG-vonnis waarin Jort Kelder Moszkowicz een ‘mafiamaatje’ mocht noemen is rijp voor de sloop; immers, het ontvangen van de bankafschriften was een van de voornaamste pijlers onder de kwalificatie ‘maffiamaatje’. ‘Vast staat dat Moszkowicz Holleeder toestemming heeft gegeven om zijn bankrekening op het kantooradres van Moszkowicz te stellen’, zo noteerde voorzieningenrechter Poelmann in het vonnis. Een onwaarheid, zo geeft justitie nu zelf toe.

2. Moszkowicz kan claims gaan indienen tegen Justitie wegens demonisering van zijn persoon door het verspreiden van diffamerende informatie. Deze claims kunnen in de miljoenen gaan lopen, juist door de extreme media-aandacht voor de zaak hetgeen leidde tot koppen als (in Elsevier) ‘De Val van Bram Moszkowicz’.

3. Moszkowicz zal een artikel-12 procedure beginnen tegen het afwijzen van zijn aangifte tegen Jort Kelder wegens smaad en laster.

Het is overigens een belangrijke vraag waarom Justitie uberhaupt toegeeft dat ze fout zitten. Was het vanuit hun perspectief niet beter geweest gewoon voort te gaan op de weg van de leugen en de intimidatie vanuit de gedachte dat uiteindelijk toch niemand het kan winnen van de almachtige Staat? Of zijn ze misschien toch bang voor Moszkowicz en de steun die hij wellicht nog weet te mobiliseren, vooral van mensen als de lezers van deze en andere websites die inmiddels door hebben dat ze dag in dag uit worden bedrogen en voorgelogen door media en Staat?

 • By Spina Coronatur, 24 februari, 2007 @ 17:10

  Goed nieuws voor alle demoniseerders, leugenaars, linkse-beroeps-demagogen en eenmotorige-linkse-persmuskieten: de dagen zijn geteld voor deze immorele “kwaliteitskrantjes”.

  Lees het goede nieuws over De Pers!

  =======================
  Twee op de drie krantenlezers (66 procent) die nu nog betalen voor een abonnement, overwegen hun abonnement op te zeggen vanwege de komst van het gratis Dagblad De Pers. Dat blijkt een maand na de introductie van de zelfbenoemde kwaliteitskrant uit een enquête.

  Twee op de drie krantenlezers (66 procent) die nu nog betalen voor een abonnement, overwegen hun abonnement op te zeggen vanwege de komst van het gratis Dagblad De Pers. Dat blijkt een maand na de introductie van de zelfbenoemde kwaliteitskrant uit een enquête.

  Een derde van de 665 ondervraagden tussen 20 en 49 jaar zegt na de komst van De Pers minder andere dagbladen te zijn gaan lezen. Daarvan zegt zeventig procent voortaan de andere gratis kranten Metro en Spits te laten liggen.

  De Pers wordt gemiddeld gewaardeerd met het rapportcijfer 5,8. De onderzoekers noemen het opvallend dat de ondervraagden de tabloid een heel laag of een heel hoog cijfer geven. De krant wordt vooral informatief genoemd (40 procent). De opmaak wordt omschreven als degelijk (26 procent), overzichtelijk (21 procent) en saai (16 procent).

  De naamsbekendheid van de nieuwe krant is hoog, stellen de onderzoekers vast: 83 procent van de ondervraagden kent het dagblad van naam. Van de geënquêteerden die de krant kennen, komt 86 procent uit de Randstad, waar het dagblad het eerst werd verspreid.

  De Pers wordt vooral meegenomen op NS-stations (26 procent) en op kantoren (13 procent). De krant wordt net als Metro en Spits vooral gelezen in het openbaar vervoer, op het werk en thuis.

  Het onderzoek is uitgevoerd door het communicatieadviesbureau Universal Media en het e-mailmarketingbureau Tapps.
  ========================

 • By F.W. Voigt, 24 februari, 2007 @ 18:32

  Ja, waarom betalen voor voor de obligate ‘progressieve’ mening van Leonard Pfeijffer en Aaf ‘de vleesgeworden nietszeggendheid’ Brandt Corstius als je met De Pers een kek krantje voor niets krijgt?

  De NRC Ombudsman interesseert zich misschien ook voor dit weblog: http://www.luxetlibertas.com/redactioneel.html

 • By F.W. Voigt, 24 februari, 2007 @ 18:36

  Ik vind “Opinio” trouwens een positieve verrassing.

  Daar staan stukken in die ik in een NRC had willen lezen.

  Zie http://www.opinio.nu

Other Links to this Post

WordPress Themes