Woensdag borrel voor alle PCM-haters!

bier1.jpgUw ombudsman doet bij deze nogmaals een oproep aan alle haters van PCM of (positief geformuleerd) aan alle ware strijders voor vrije en onafhankelijke media om woensdag aanstaande massaal naar de Amsterdamse bruine kroeg De Gaeper te komen op de hoek van de Prinsengracht en de Prinsenstraat (17:00 uur) om daar verdere plannen te bespreken die de ondergang van PCM moeten bespoedigen. De snelle en totale vernietiging van PCM is inmiddels een zaak geworden van nationaal belang die niemand onberoerd kan laten! Want hoe langer de kranten van dit concern de publieke opinie blijven vergiftigen met hun leugens en manipulaties, hoe groter de schade die wordt aangericht aan onze publieke instituties! Diverse strategieen kunnen aan de orde komen; omwille van de discretie en onze eigen veiligheid kan daarover op dit moment en op deze plaats weinig meer worden gezegd. De ‘ombudsbeweging’ dient uit te groeien tot een landelijk actieplatform dat op snelle en effectieve wijze een einde moet maken aan de grootste en meest misdadige desinformatie-campagne (die van PCM Media) uit de geschiedenis van de Nederlandse journalistiek! Stop de demoniseringen! Stop de defensie-propaganda uit Uruzgan! Stop de criminalisering van Moszkowicz!

Stop de PvdA-partijpropaganda en de ‘martelprimeurs!’ Stop de propaganda voor de farmaceutische industrie die ons met de hulp van PCM dreigt te gaan vergiftigen met ondeugdelijke ‘wonderpillen!’ Stop de dubbelbelangen en de zakkenvullerij van ‘redacteuren’ die maar een afgod dienen: hun eigen protemonee! Stop de propaganda voor ‘Europa’, de NAVO en de VN en al die andere supra-nationale gremia die ook maar een doel hebben: het vergroten van hun eigen macht ten koste van de vrijheid van de burger! PCM helpt actief en bewust mee al deze doelen te realiseren waarbij het lezers nog laat betalen ook. Deze lezers financieren dus hun eigen ondergang, hun eigen vergiftiging, hun eigen knechting! Mundus vult decipi, ergo decipiatur, aldus een oud Latijs spreekwoord dat de leidraad is voor het handelen van PCM: de wereld wil bedrogen worden, bedrieg haar dus! Maar uw ombudsman wil niet bedrogen worden! Daarom verzet hij zich tegen de desinformatie die PCM dag in dag uit uitstort over het weerloze volk. Weerloos? Nee, niet langer!

 • By Orca, 26 februari, 2007 @ 12:32

  Jezus Christus Micha,
  Heb je al ’n weekje Centerparc overwogen? Je schrijft geinig, het onderwerp leent zich er voor, maar je begint nu far over the top te schreeuwen zonder dat ’t leuk is. Je bent Theo van Gogh niet, of Pimmetje, maar gewoon ’n menneke met ’n website en ’n grudge, daar ergens in Verweggistan. Ontspan ’n beetje en blijf naar de bal kijken.
  Voor de rest uiteraard heel veel sterkte met je kruistocht, ik lees ’t altijd met veel plezier en meestal met instemming.
  Groet,

  Orca

 • By A. Pax, 26 februari, 2007 @ 15:12

  Beste Borat,

  Heb je in Kazakhstan een oud-CPN-pamflet tegen de Duitse herbewapening gevonden en herschreven met nieuwe slogans?

 • By Borat, 26 februari, 2007 @ 15:28

  My best APAX

  My name is BORAT and I don’t give a S***PS about your horsP***SS

 • By Jan de Wit, 4 maart, 2007 @ 15:19

  Beste heer Kat,

  U vertelt weinig over uw borrel. Hoe was de opkomst?
  Wij wachten met spanning op een verslag met foto’s.

  Salut,
  J. de Wit

 • By Sigur, 5 maart, 2007 @ 9:48

  Kat stond helemaal moederziel alleen aan de tap.

 • By Jan de Wit, 5 maart, 2007 @ 18:38

  Ach gut… Waren zelfs oude getrouwen als Pamela Hysterica Hemeltjerijk zelfs niet meer op komen dagen? Dan is de bodem wel bereikt.
  Maar genoeg gelachen. Kat, kom bij zinnen! Staak deze steeds zieliger wordende vertoning. Het leven is te mooi.

Other Links to this Post

WordPress Themes