Gebed Ombudsman reeds verhoord?

boekhoorn.jpegAmper een week geleden maakte uw ombudsman bekend uit te zijn op ´de snelle en totale vernietiging van het PCM-concern’. HP/de Tijd-redacteur Boudewijn Geels zag alleen al in dit mission statement voldoende nieuws om woensdag met een stuk te komen over het wedervaren van uw ombudsman. Maar wat blijkt nu? Sneller dan verwacht wordt het PCM-concern de afgrond in getrokken! Uw ombudsman heeft altijd gezegd en gedacht: bij PCM zijn ze zo incompetent, dat ze helemaal geen ombudsmannen nodig hebben om onder groene zoden te belanden! Dat kunnen ze prima zelf regelen! Uit De Volkskrant van dit weekeind blijkt namelijk dat Marcel Boekhoorn, waarschijnlijk geinspireerd door nachtenlange sex met Tatjana Simic (‘Ja! Pak ze, Marcel! Fuck ze! Maak ze dood! Pak die poen! Give it to me!) zijn giga-claim tegen PCM doorzet en thans 96 miljoen Euro vordert van Charismatische Ton en Falende Philip. Boekhoorn heeft inmiddels van de rechter toestemming gekregen om voor dat bedrag beslag te laten leggen! Wordt de wens van uw ombudsman dan reeeds nu verhoord?

tatjana.jpegHet is ook goed denkbaar dat Boekhoorn heeft besloten de claim door te zetten omdat zijn trophy playmate nogal wat schulden heeft…..! However, uit het stuk in De Volkskrant komt een dermate grote chaos naar voren dat je Charismatische Ton en Falende Philip ogenblikkelijk wat extra miljoentjes toewenst. Ze moeten tenslotte ergens de inspiratie uit kunnen putten deze puinhoop op te ruimen. Zo is er ook slaande ruzie met APAX die coute que coute gevrijwaard willen blijven van betalen mocht de claim van Boekhoorn worden toegewezen. Het aardigste is nog wel dat er staat dat Boekhoorn ´nog geen gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheid tot beslaglegging en dat Charismatische Ton hem nu die gekke rare claim uit zijn hoofd probeert te praten´. Dan komt weer dat verhaal dat de twee zulke enorm goede vrienden zijn uit de tijd bij Telfort. Zeg dat wel, boezemvrienden! Gieren van het lachen doen die twee tijden hun besprekingen, hapje eten met de vrouwtjes, weekje samen op wintersport… niets laten de Boekhoorntjes en de Aan de Steggetjes lopen om hun warme vriendschap te vieren! Leuke manier van zakendoen van PCM, iemand een claim uit zijn hoofd proberen te praten…. het aardige is dat PCM mede door toedoen van uw ombudsman bijna niets meer waard is! Want de grootste en duurste assets zouden de titels en het intellectueel eigendom daarop zijn, maar zoals uw ombudsman dagelijks aantoont zijn die titels helemaal niets waard omdat ze lezers dag in dag uit bedriegen. Niemand geeft een cent voor een onderneming die onrechtmatige daden pleegt. Uw ombudsman wacht de ontwikkelingen met spanning af!

  • By mr h.j.a.m. peters, 9 maart, 2007 @ 16:54

    Cadeautje voor charismatische Ton en falende Filip:

    Tanja S. kalender waarop jullie de nog resterende PCM dagen c.q. de dagen dat PCM nog bestaat, kunnen afstrepen.

  • By A. Pax, 9 maart, 2007 @ 17:25

    PCM verkoopt voor 1 euro zijn belangen in Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM. PCM had vorig jaar nog 1 miljoen euro betaald, volgens het Financieele Dagblad.
    Waren deze financiele gifpijlen afgeschoten door Falende Filip of is dit nog een erfenisje van Tappende Theo?

Other Links to this Post

WordPress Themes