NRC liegt voor Europa op alle fronten!

drittereich.jpgSteeds weer als Lux et Libertas de lezers bedriegt met zijn Euro-fascistische propaganda trekt uw ombudsman aan de bel. Het is zijn plicht. Elk weldenkend mens ziet immers dat Europa ons maar naar een enkel doel brengt: dictatuur, oorlog en vernietiging. O ja: en corruptie en zelfverrijking door een incompetente elite op een nog nooit eerder vertoonde schaal. NRC Handelsblad laat zich omkopen door de Euro-lobby om het volk mee te voeren op het Europese pad naar de ondergang en blijft de lezers maar bedriegen en beliegen. Gisteren opnieuw weer een hele pagina met die kaart van Europa en alle ‘statistieken’ van de lidstaten. Het ware fascisme van NRC Handelsblad wordt vooral duidelijk uit deze cartografische Euro-hysterie: steeds weer die kaart, elke keer als er weer een landje aan het ‘imperium’ kan worden toegevoegd krijgen we hem opnieuw te zien, de lidstaten fel gekleurd, de heilloos verdoemde outcasts zoals Noorwegen, IJsland en Zwitserland weggeretoucheerd als niet bestaande ‘gaten’ in Europa. Het is Adolf Hitler zelve die in zijn bunker de wereld verdeelt in ‘invloedsferen!’ NRC Handelsblad wint voor Europa op alle fronten! Maar wat stond er nog meer in de krant van gisteren, op de voorpagina nog wel?

Dit: “Volgens Balkenende zijn jongeren tussen de 15 en 25 jaar het meest Europa-minded. Zeventig procent zou volop vertrouwen in de EU hebben.” Deze mededeling wordt zonder enige onderbouwing op de voorpagina van Lux et Libertas gekwakt in opnieuw een wanhopige poging het volk richting Europa om te buigen via compleet gefingeerde pseudo-statistieken. Het is juist die groep jongeren die complete schijt heeft aan Europa, afgezien dan van de kinderen van NRC-redacteuren natuurlijk die ‘Europa’ met de paplepel ingegoten hebben gekregen en allemaal met een Europese beurs op kosten van de belastingbetaler gaan studeren in Florence en Parijs. De domme en laffe formulering ook: “zeventig procent zou volop vertrouwen in de EU hebben.” Hebben ze nou wel of geen vertrouwen? Ach, Lux et Libertas weet het allemaal natuurlijk ook niet, want aan die mededeling ligt geen enkel onderzoek ten grondslag. De corrupte Euro-fascisten doen maar wat. Hijgend hangt de Europa-redactie boven alweer een nieuwe kaart, nu nog groter, met nog meer kleuren! NRC liegt voor Europa, op alle fronten!

 • By mr h.j.a.m. peters, 23 maart, 2007 @ 11:40

  Middels referendum spraken wij ons uit tegen een Europse Grondwet, weet u nog Jan Peter Balkenende.

  En toch krijgen we hoe dan ook de Europese Grondwet, Jan Peter Balkenende.

  Het Zwitsere Volk sprak zich uit tegen Europa. Op de kaart van Europa blijft Zwisterland een gele vlek; geen gele ster op de blauwe vlag voor de nazaten van Wilhem Tell.

  De Zwitserse regering luistert naar het Volk Jan Peter Balkenende.

  Waarom U niet?

  mrhjampeters/alias mrraapie/mr raapie
  nijmegen, 23 maart 2007

  mrhjampeters/alias mrraapie/ mr raapie

 • By R. Hartman, 23 maart, 2007 @ 14:36

  Het referendum was toch bindend, JP? Maar dat was toen we (de politici) dachten dat het volk wel JA zouden zeggen. Het NEE deed zo zeer, dat we meteen over een nieuw referendum na gingen denken. Alsof de JA stemmers in de andere landen een herkansing krijgen.
  Maar… een nieuw referendum lijkt weer een NEE op te gaan leveren. Dus doen we dat maar niet. We doen wat vage inspraak avondjes waar geen hond tijd en interesse voor heeft en dan zeggen we gewoon JA, schijt aan het volk. Verkwansel de soevereiniteit van NL, leg de macht bij D en F, en straks natuurlijk Turkije, alsof dat bij Europa hoort.

  De Zwitsers hebben referenda voor bijna alles, de Zwitser is betrokken, en Zwitserland verwelkomt niet elke sloeber met open armen. Toch heeft Zwitserland niet de reputatie asociaal of fascistisch te zijn.

  Wat heeft u tegen NL en het Nederlandse volk, JP?

 • By Lawarrior, 23 maart, 2007 @ 16:37

  Ombudsman,

  Zou er enig verband kunnen bestaan tussen de NRC en het onderstaande geval van persbreidel?

  “Opnieuw censuur door bestuur Universiteit Utrecht
  Van onze verslaggever Martijn van Calmthout

  UTRECHT – Het bestuur van de Universiteit Utrecht heeft begin februari een kritisch artikel in het universiteitsblad laten bijstellen. Daarbij zijn passages over de omstreden rol van het college en de rector in de slepende Debye-kwestie veranderd of weggehaald.

  Derde keer
  Het is de derde keer in een jaar tijd dat het bestuur ingrijpt in publicaties binnen de universiteit. Vorig jaar eiste de rector dat een ontlastende studie over het Duitse verleden van de Nederlandse Nobelprijswinnaar Peter Debye niet werd verspreid. Ook werd er geschrapt in een afscheidsrede van een theoloog.

  Fysicus Peter Debye (1886-1966) raakte vorig jaar in opspraak om zijn vermeende rol in nazi-Duitsland. Kort daarop schrapte de universiteit de naam van het Utrechtse Debye-instituut.

  Het oorspronkelijke artikel in het U-blad was een weergave van een interview met twee van veertien Utrechtse (oud)hoogleraren die zich al maanden opwinden over de autoritaire manier waarop de universiteit omspringt met de Debye-kwestie.”

  http://www.volkskrant.nl/wetenschap/article409205.ece/Opnieuw_censuur_door_bestuur_Universiteit_Utrecht

 • By harry van groen, 14 mei, 2007 @ 10:52

  Het is vreemd dat men ,juist in deze rubriek niet inziet dat het de regering maar goed uitkwam ,dat het buitenland ,middels die europeese grondwet ,nederland niet terug kan fluiten. De kroon heeft het recht nog steeds goed onder controle ,dat zou dan verdwijnen
  Wij worden zo geregiseerd ,dat stemmingen daardoor gewoon gemanipuleerd worden .
  Kijk naar de proefballonnetjes ed .Niemand weet wie er dan achterzit Laat de politiek weer gewoon standpunten innemen ,die ook echt te controleren zijn ,met debatten ed.

Other Links to this Post

WordPress Themes