Doek valt voor Falende Philip: 2 mio euro

guillotine.jpgEn de teller staat op… twee miljoen Euro! Dat krijgt Falende Philip mee terwijl hij met een harde schop tegen zijn uitgeversreet de straat wordt opgeschopt. Niets maar dan ook niets heeft Falende Philip kunnen presteren behalve dan iedereen stapelgek maken door zijn onkunde. Falende Philip kan rozen gaan snoeien in Blaricum en in de struiken gaan pissen op de golfbaan van de Hilversumsche. Uw ombudsman waarschuwde zijn lezers reeds op 16 oktober 2006 dat het fout zou gaan met Falende Philip. Sedert heeft hij in vele stukken de ondergang van de voormalig wonderboy beschreven. Irritant is dat in het gelinkte stuk uit De Volkskrant waarin zijn vertrek wordt aangekondigd gewoon nog staat dat hij ‘naam heeft gemaakt met de integratie van BNR Nieuwsradio en het FD’. Zoals uw ombudsman al eerder heeft betoogd was dat helemaal niet het idee van Falende Philip maar van Willem Sijthoff.

Hoe moet het nu verder met Falende Philip? Hij heeft vast nog wel ergens een oom bij wie hij in het bedrijf terecht kan. Of hij gaat weer naar Wolters Kluwer in de VS waar hij al eerder voor de uitgever mocht aanklungelen omdat zijn oom daar topman was. Zolang Falende Philip de boel maar niet in Nederland ging verzieken vond oom Alberdingk het allemaal wel best. Een opvolger hoeft PCM niet meer te zoeken. Het heeft geen zin meer. Een wonderboy van het kaliber dat PCM uit de huidige chaos omhoog kan trekken bestaat immers niet.

  • By Ilka, 2 april, 2007 @ 9:45

    Nee hoor, ik dacht onze eerste reactie gewoon te kunnen vervangen. Dat is alles. Oh dus dan ben je meteen gehandicapped…. Wat een drukte om niks.

Other Links to this Post

WordPress Themes