Felix (de leugen) Meurders is corrupt

Gisteren begon het programma De Leugen Regeert weer. Ik had niet gedacht dat het nog terug zou komen. Waarom niet? Omdat ik zelfs de VARA niet in staat zou hebben geacht een programma te vullen met bullshit terwijl men zou moeten weten dat de hele media bestaan bij gratie van de leugen, de zogenaamde ‘kwaliteitskranten’ voorop. De hele media? I beg you pardon? Is it that bad? Nee, lieve mensen, jullie hebben gelijk: het is far worse than that want ook Meuders zelf is as corrupt as hell! Ik begrijp dat overigens wel: hoe kun je immers misstanden in de media laten behandelen door iemand die zelf clean is en er serious business van zou maken? Als dat zo zou zijn, zouden de media nog geen maand langer te leven hebben, want dan zou er bijvoorbeeld een uitzendig moeten worden gewijd aan de Club Huis ten Bosch. Nee, om een programma te maken over de ‘leugens in de media’ is het een conditio sine qua non dat dat gebeurt door iemand die zelf ‘in het complot’ zit en net als de kranten bereid is zijn journalistieke integriteit als een hoer te verkopen voor geldelijk gewin. Want dat is precies van Meurders heeft gedaan.
De hele kwestie is op onnavolgbare wijze uit de doeken gedaan door de bekende ‘luis in de pels’ van juridisch Nederland Paul Ruys. Ik zou haast zeggen, in de stijl van de Amerikaanse cross examination: no further questions. In de tussentijd is het natuurlijk weerzinwekkend dat deze Meurders als een censor journalisten aan de tand mag voelen als een nationaal geweten. Maar daar zijn ze bij de VARA blijkbaar erg goed in: Marcel van Dam (‘meneer Fortuyn, u bent een minderwaardig mens!’) zet nog steeds de toon. Meurders heeft nog wel een reactie gegeven op de beschuldigingen van Ruys (in de link onder zijn open brief). Deze is daarom zo opmerkelijk omdat hij zegt dat er ‘geen duidelijk of bruikbaar geval kon worden gepresenteerd van iemand die door zijn advocaat bedrogen is’. En dat in een item dat nu juist zou gaan over een commissie die speciaal voor dat doel is opgericht, om mensen bij te staan die door hun advocaat zijn bedrogen! Alsof die mensen er dan niet zouden zijn c.q. niet voor de camera zouden willen met hun verhaal! Ik heb deze argumentatie zelf ook al eens in het gezicht geslingerd gekregen toen ik iemand van De Leugen aan de lijn had over mijn boek over NRC Handelsblad Lux Libertas en Leugens. “Maar meneer Kat, als u ook maar een duidelijk voorbeeld kunt aandragen waaruit blijkt dat NRC willens en wetens liegt, dan zijn wij de eerste om er iets mee te doen!” Lees hier de repliek van Paul Ruys op het verweer van Meurders.

 • By Anthony, 11 april, 2006 @ 10:06

  In lekentermen wil dat zeggen dat de heren meesters flink hebben zitten rotzooien, maar zo mag je dat als rechtszoekende niet noemen in een tuchtklacht….want dan wordt die niet behandeld door de als rechter optredende vakbroeders.

  Waar blijft Felix?

 • By Jambers, 12 april, 2006 @ 7:03

  “In lekentermen wil dat zeggen dat de heren meesters flink hebben zitten rotzooien, maar zo mag je dat als rechtszoekende niet noemen in een tuchtklacht….want dan wordt die niet behandeld door de als rechter optredende vakbroeders”

  Aan dit antwoord hebben we weer niks. Waar blijven de voorbeelden waar u zo hoog van opgeeft, of kunt u die niet onder woorden brengen?

 • By Anthony, 12 april, 2006 @ 20:12

  Waarde Jambers, laat Felix dat voor mij doen. De eenvoud is mij te ingewikkeld om onder woorden te brengen.

 • By J. Verbei, 14 april, 2006 @ 12:24

  De eenvoud te ingewikkeld om onder woorden te brengen? U heeft zich hiermee al bij voorbaat gediskwalificeerd voor Kassa, denk ik zo.

 • By wim, 14 april, 2006 @ 13:25

  Op 3 april heb ik gereageerd met de mededeling dat ik mezelf bij Ruys heb aangeboden om in Kassa op te treden. Ik kan namelijk binnen enkele minuten iedereen duidelijk maken dat een advocaat ons besodemieterde. Ik wacht op bericht van Kassa!
  Of ben ik ook gediskwalificeerd?

 • By olaf maas en monique peters, 13 maart, 2007 @ 16:06

  wij hebben zelf met Boskamp en criminele organisatie te maken gehad,genaamd de advocatuur.Er zijn nog lopende zaken tegen Boskamp en tegen handlanger Aarts.Een advocaat ,werkzaam bij Kocken en aarts in Uden en rund daarbij een letselschade bv genaamd Aarts letselschade bv en Letsel Pro.Allemaal in samenwerking met de stichting Arboclaim.Die stichting die op naam staat van de heer Meijer-cluwen.Die zeer nauw samenwerken met de advocatuur.Want hier krijgen namelijk alle advocaten die bij het criminele zooitje horen,hun inkomsten uit.Wij zijn al jaren bezig hier een einde aan te maken ,maar het gaat gewoon door.Wij hebben een klacht tegen Boskamp ingediend waar maar niets mee gebeurd.Er is al een advocaat veroordeelt voor het onterecht indienen van een dagvaardiging op mijn naam,zonder mijn medeweten of toestemming.Aarts,van aarts letselschade bv,de advocaat die mij dit dus geflikt heeft ,heeft een berisping gehad.Een straf waar ik niks mee kan, en hij gaat gewoon door.Het lijkt wel of de raad en hof van discipline de advocaten alleen bestraffen als ze zo dom waren om door de mand te vallen bij hun client.Het lijkt wel feest binnen de advocatuur!!!!!!!!!!!!!!! wij kunnen dit allemaal aantonen en bewijzen.zwart op wit.Graag zie ik een reactie tegemoet..

 • By olaf en monique, 13 maart, 2007 @ 17:19

  Boskamp en zijn criminele bende hebben ons ook gedupeerd in onze zaak.

 • By maas en peters, 13 maart, 2007 @ 17:29

  waar blijven de reacties

 • By maas, 13 maart, 2007 @ 19:16

  waar zijn de reacties van 2007 gebleven of ben ik de enigste

Other Links to this Post

WordPress Themes