NRC kent daders rechtbankaanslag al!

AanslagHolleeder.jpgHet is werkelijk ongelofelijk! Onvoorstelbaar! De verdorvenheid van NRC Handelsblad is….. nou ja, laat uw ombudsman maar even vertellen wat hij kwijt wil. Die aanslag op de ‘bunker’ vlak voor het begin van het ‘proces van de eeuw’…. honderden nieuwsbronnen schrijven erover, allemaal neutrale koppen, behalve Lux et Libertas, want die weten als enige medium in Nederland nu al precies vanuit welke hoek de wind waait: de onderwereld! Waarom is dit nog meer zo stuitend? Nou, op de website klokkenluideronline staat een artikeltje over deze aanslag. Daar staan twee hele interessane postings onder die uw ombudsman weer doen beseffen dat hij helemaal niet zo’n grote ‘complotdenker’ is! Twee inzenders speculeren namelijk nadrukkelijk op de mogelijkheid dat Justitie zelf deze aanslag heeft gepleegd. Daar was uw ombudsman nog niet op gekomen, maar om vele redenen zou zo’n aanslag Justitie prima uitkomen. Geen gezanik meer over veiligheidsmaatregelen en andere ongein van de kant van de verdediging, een extra ‘bewijs’ voor de verdrovenheid van ‘de onderwereld’ die hier natuurlijk achter zit, niemand heeft het meer over Bram Moszkowicz die (dat is toch wel aangetoond) door misdadige machinaties van de Staat uit de rechtzaal is weggehouden….

En zo is er nog wel wat meer te bedenken. Een leuke theorie. Meer niet, zou je zeggen. Maar nu NRC Handelsblad als spreekbuis van Justitie zelf van de daken gaat schreeuwen dat ‘de onderwereld’ hierachter zit zonder daarvoor ook maar een spat bewijs aan te dragen… ja, dat is toch wel een enorme aanwijzing dat de inzenders op klokkenluideronline het bij het rechte eind hebben! NRC Handelsblad, bedankt! Jullie hebben de zaak weer een eind vooruit geholpen! Want inmiddels kan uw ombudsman concluderen, dat NRC dermate verdorven is dat de waarheid in de regel precies het tegendeel is van wat de corrupte Lux en Libertas-journalisten beweren!

 • By John, 3 april, 2007 @ 6:24

  Holleeder zal er denk ik niet achter zitten, maar dan zijn er altijd nog tig bange handlangers die liever niet willen dat hun rol wordt uitgelicht.

 • By wim, 3 april, 2007 @ 7:41

  Gisteren vertelde Hirsch Ballint in het NOS journaal dat de raketten een aanslag zijn op de rechtstaat!
  Een leuke uitspraak van een voormalig Staatsraad die in die hoedanigheid geen moeite had de rechtstaat te verkrachten!

 • By R. Hartman, 3 april, 2007 @ 8:59

  Nog zo’n nutteloze, propagandistische opmerking, ditmaal van Fred Teeven (op nu.nl):
  De daders hebben volgens Teeven wel geprobeerd de rechtsstaat te ondermijnen. “Maar Nederland heeft een onafhankelijke en stabiele rechtsstaat die dit soort aanslagen kan hebben”, zei het Kamerlid maandagavond in Den Haag.

  Zou hij het zelf geloven, dat ‘onafhankelijk’ en ‘stabiel’? Leeft hij in hetzelfde Nederland waar Paul Ruijs en KlokkenluiderOnline vrijwel dagelijks berichten hoe het werkelijk met de rechtsstaat in NL is gesteld?
  Braak!

 • By Afperser, 3 april, 2007 @ 9:52

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/article412528.ece/Ook_halve_zool_kan_dit_doen

  Lees ook deze zeer behartenswaardige bijdrage van De Volkskrant aan het dossier!

 • By Dave, 6 april, 2007 @ 23:10

  De recente berichtgeving rond de slechte gezondheid van Holleeder als gevolg van de alle veiligheidsmaatregelen bevestigen nog eens het belang van justtie bij de aanslag

Other Links to this Post

WordPress Themes