Geenstijl wordt gecensureerd door een Chef

geenstijl2.jpgJe kon erop wachten toen De Telegraaf een belang nam in de ‘shocklog’ Geenstijl: weg journalistieke onafhankelijkheid. Er bleef natuurlijk van alles mogelijk, maar op de echte serieuze dossiers waarin het ‘landsbelang’ op het spel staat moet Geenstijl meehuilen met de corrupte wolven in het zompige bos van de oude media. Om die reden is Geenstijl reddeloos verloren, maar dat kan ook moeilijk anders: het is de dwingende cyclus van underground via succes naar mainstream waaraan bijna niemand kan ontkomen. Een typisch dossier van ultiem landsbelang is het bedrog rond de vuurwerkramp in Enschede waarvan toch wel vast is komen te staan dat de waarheid nimmer boven tafel mag komen. Die waarheid is waarschijnlijk dat defensie in Enschede een zooitje ondeugdelijke landmijnen had opgeslagen tussen de brave burgers die opeens tot ontploffing zijn gekomen. De link tussen de vuurwerkramp en de mijnenkwestie is herhaaldelijk in de media aan de orde gekomen, maar alle ‘oude media’ hadden voor deze theorie geen enkele belangstelling. Dan zou je zeggen: wat let ‘shocklog’ Geenstijl hier eens even stevig uit te pakken? Niet dus. Een onthutsende email van Geenstijler Ambroos Wiegers laat zien dat een ‘Chef’ bij Geenstijl nauwgezet oplet of er geen grenzen overschreden worden!

Lees het hele verhaal op klokkenluideronline en concludeer: Geenstijl is reddeloos verloren. Je zag het al aankomen: te veel bullshit en onzin, echte themas worden steeds meer uit de weg gegaan. Nog sterker: volgens uw ombudsman heeft de ‘shocklog’ ook een publikatieverbod van de ‘chef’ op zak over de pedofiele justitie-SG Joris Demmink! Is dat zo, Ambroos Wiegers? Laat van je horen! En zeg de ombudsman dan ook maar direct wie de ‘chef’ is die je weblog censureert! Kees Lunshof? Johan Olde Kalter? Prins Willem Alexander?

 • By Ward, 26 oktober, 2007 @ 9:43

  Hee Micha, fok jou, en klik eens even op mijn naam.

 • By Datdus, 26 oktober, 2007 @ 11:18

  Mjah, het valt allemaal wel mee. Naast de reguliere staatskrant. En af en toe wat staatsnieuws, dan ben ik ook wel even toe aan echt nieuws op Geenstijl.

  Niet alles is fris daar, en niet alle reacties zijn even slim. Maar het blijft een fijne nieuws site.

  De justitie wenst geen concurentie, dus verbieden ze iets. De staat verbiedt altijd “iets” als het ze dwars zit. Het is dat, of het wordt duurder.

 • By freeZotic, 31 december, 2007 @ 19:00

  Volgens mij zitten inderdaad AIVD-achtige bewakers van de openbare orde en het landsbelang achter de Geen Stijl website.
  Waarom?

  De rapband “Youssef en Kamal” werd deze week op de Geen Stijl website beslist weggezet als een hoax van een blanke rapper (te lezen in de tweede alinea):

  Eindhovuh de ghakste! De video Woensel Bitch van Youssef en Kamal gaat als een razende de aardbol over. Zo ben je een anoniem rappend lafbekje in prachtwijk Woensel, en het volgende moment ben je een wereldster op internet. Het nieuws reist snel. Lees even mee. Goed voor uw Spaans, Duits, Engels en Frans.
  Mocht u meer willen weten over de achtergronden van deze *kuch* geplaagde kansenjongeren verwijzen we u door naar het schitterende stukje journalistieke handwerk van Myrthe Hylkens in State Magazine, met daarin onthullende observaties (per email!) als: “Ewa, hij (Wilders-red.) is een kanker-racist. Simpel als dat. Hij beledigt de Marokkaanse gemeenschap continu. Geen respect.”

  MAARRR, lieve mensen. U bent er allemaal ingetuind. Youssef en Kamal bestaan niet. Het is gewoon een blank 20-jarig Nederlands ettertje (naam en adres bij redactie bekend) dat de boel briljant loopt te f*cken. En Ome Geert die weer haarfijn doorheeft hoe het spel verder gespeeld moet worden. Doorlopen mensen. Niets aan de hand…

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/1143821.html

  Ook op vele rechts extremistische forums wordt met verwijzing naar Geen Stijl stellig beweerd dat “Youssef en Kamal” niet bestaan, dat het een grap is.
  Ik verdenk de AIVD ervan dat deze de rechtse forums van de-escalerende commentaren voorziet. Net als ze dat misschien doen op de Marokkaanse internet forums.

  Want “Youssef en Kamal” zijn duidelijk een Marokkaans fenomeen.

  ———————————————————

  Ik zit al hun nummers te beluisteren nu op:
  http://www.soundclick.com/bands/default.cfm?bandID=425329

  Daar blijkt “Youssef en Kamal” een rap-samenwerkingsverband van een tiental verschillende Marokkaanse jongeren, met Kamal als spil, want die is in ieder nummer het meest aan het woord. Youssef doet op veel nummers niet eens mee.

  Dus Kamal zou blank zijn? Het is in de verte mogelijk, maar dan identificeert hij zich wel dusdanig volkomen jarenlang met de Marokkaanse jongeren dat hij één van hen geworden is.
  Ik hou het erop dat Kamal gewoon een Marokkaans ettertje is.

  Ik vind hem trouwens een super-grappig typetje. Hij speelt en overdrijft zichzelf echt met veel humor. Ik tip Kamal als aanwinst voor het Nederlandsch cabaret!

 • By freeZotic, 9 januari, 2008 @ 11:56

  De ‘Chef’ van ’shocklog’ Geenstijl verdwijdert als een bezetene alle postings die een link leggen tussen de landmijnen en de vuurwerkramp. Dit nadat een email van Ambroon Wiegers duidelijk heeft gemaakt dat er bij Geenstijl een ‘verbod’ bestaat op het leggen van de relatie landmijnen-vuurwerkramp.

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/412/landmijnen-en-enschede-revisited-nu-de-feiten.html

Other Links to this Post

WordPress Themes