Holleeder mag voorlopig niet worden berecht

holleeder.jpgDit kan toch echt geen toeval meer zijn! Eerst de dossier-opbouw door het OM tegen de advocaat van Holleeder Bram Moszkowicz met het duidelijke doel deze te ‘criminaliseren’ en een wig te drijven tussen hem en Holleeder. Vervolgens, afgelopen februari, de ’tripartite kongsi’ waarna Moszkowicz de verdediging van Holleeder neerlegde, toen die belachelijke ‘bomaanslag’ en nu is Holleeder dan opeens weer te ziek, zwak en misselijk om voor de rechter te kunnen verschijnen…. ja hallo, uw ombudsman loopt al wat langer mee om hier nog in te trappen! Hier is sprake van een bewuste strategie van Justitie om Holleeder en vooral zijn nieuwe advocaat weg te houden bij de rechter. En waarom zou Justitie dat dan wel doen? Tsja, helemaal zeker weet uw ombudsman het natuurlijk ook allemaal niet vanuit Kazachstan (inmiddels overigens een voorbeeld qua rechtsstaat voor Nederland) maar hij heeft wel hele sterke vermoedens! Het justitie-apparaat is inmiddels dermate verrot door corruptie, dat Justitie bang is dat de advocaten van Holleeder deze informatie in de rechtszaal gaan openbaren! Deze theorie van uw ombudsman werd zelfs heel serieus genomen door de onderzoeksjournalisten van Zembla en die zijn van de publieke omroep dus die kunnen het weten! Maar even terug naar de kern van de zaak: de verslaggeving door NRC Handelsblad, spreekbuis van Justitie.

Lux et Libertas neemt alle wanhopige uitstel-strategieen van Justitie natuurlijk bloedserieus! Ze moeten wel, Justitie betaalt NRC-redacteuren als Joost Oranje en Frank Kuitenbrouwer immers niet voor niets. Toen de bomaanslag plaatsvond bij de ‘bunker’, volgens uw ombudsman dus een actie van Justitie om tijd te rekken net als de acties tegen Moszkowicz dat waren, riep NRC als eerste krant van heel Nederland zonder daarvoor een spatje bewijs te hebben: het is de onderwereld! En nu Holleeder ziek. zwak en misselijk is, is NRC natuurlijk de eerste om ook daar weer totaal kritiekloos over te berichten zodat we binnenkort in Lux et Libertas de medische rapportages kunnen verwachten over de linker- dan wel de rechter hartklep van Willem terwijl dat allemaal fake is, allemal nep-berichtgeving bedoeld om het ware nieuws, de corruptie binnen Justitie, te verhullen! Wedden dat zelfs de ‘geheel onafhankelijke’ shocklog Geenstijl hierover niet mag schrijven? Uw ombudsman durft wel te zeggen dat als de censor van Geenstijl iets afhamert zoals de link tussen de vuurwerkramp en de ‘mijnenkwestie’, dat dat dan bijna een bewijs is voor de waarheid! Wat Justitie met de ‘gewonnen tijd’ gaat doen is het intimideren van advocaat Kuipers om de verdediging te voeren volgens het draaiboek van Justitie, dus zonder informatie over corruptie bij Justitie. Of misschien als dat niet lukt wordt er in het ziekenhuis waar Holleeder natuurlijk met alle zorg een aandacht wordt verpleegd wel een verkeerde spuit in zijn arm gepland waardoor alle problemen in een keer zijn opgelost….

 • By A.Pax, 12 april, 2007 @ 8:37

  Beste Borat Kat,

  Ga eens onderzoek doen naar de mensenrechten.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Human_rights_in_Kazakhstan

 • By mr h.j.a.m. peters, 12 april, 2007 @ 11:25

  “Rare gedachten???”

  Bomaanslag/vergiftiging?/nierproblemen ten gevolge van vergiftiging?/
  hartoperatie/complicatie’s /overlijden Holleeder/staatsgeheimen en andere geheimen met Willem mee het graf in………. Zeg mij waardoor heeft (On)rechtstaat Nederland mij dit laten denken….

  mrhjampeters/alias mrraapie/mr raapie
  nijmegen 12 april 2007

 • By Sietse Vliegen, 12 april, 2007 @ 13:41

  Waarde ombudsman, uw aanklacht in deze zou van mijn hand hebben kunnen zijn. Het zou u sieren als u in komende stukjes zich wat minder door paranoia laat leiden. Geloofwaardiger wordt u er zo niet op.

 • By pp, 13 april, 2007 @ 11:44

  Dit is toch alleen maar in het voordeel van Holleeder:

  Hij is half jaartje buiten schot, ondertussen worden de andere verdachten berecht: moet justitie dus voortijdig al haar casus presenteren (waar Holleeder gebruik van kan maken in zijn verdediging).

  Dat geldt ook voor bv de endstra tapes: stel je voor dat de rechter de tapes onbetrouwbaar verklaart in díe casus, dan geldt voor de casus holleeder dus ook. Worden de tapes goedgekeurd, dan zal kuijpers ongetwijfeld claimen dat een rechter reeds bevooroordeeld is omdat … bla bla bla

  Let op mijn woorden! Holleeder wordt of niet berecht of krijgt vrijspraak…..

 • By lex, 13 april, 2007 @ 21:55

  luister ik heb het zelf ook meegemaakt allemaal.
  justitie en het OM is een belachelijk apperaat zij willen alleen maar scoren.
  vroeger moesten ze bewijzen dat je schuldig was,
  nu moet je bewijzen dat je onschuldig bent.
  en zelfs als je het bewezen hebt dat je onschuldig bent proberen ze die stuken kosten wat het kost buiten de rechtzaak houden houden.
  dit is uit eigen ervaring.

 • By willemzwijgtnietmeer, 14 april, 2007 @ 8:53

  Het enige verschil tussen de bovenwereld en de onderwereld is de schijn ophouden.

 • By mr h.j.a.m. peters, 14 april, 2007 @ 17:09

  Nadat ik, geachte Willemzwijgtnietmeer, als actief advocaat de bovenwereld van de advocatentogameisjes en advocatentogajongens vaarwel zei, ben ik van de onderwereld gaan houden. In mijn leven tussen de advocatentogameisjes en de advocatentogajongens maak ik kennis met een niets en niemand ontzienende zwarte wereld, een door justitie getolereede en toegedekte criminaliteit. Een bovenwereld die over lijken gaat. Het ons kent ons en we zullen elkaar wel matsen wereldje. In hun gezicht gespeelde eerlijkheid. Na gewonnen vertrouwen volgt een meedogenloze slachtpartij door de amices (collega’s). Een geldgraaiend en tegen hoge urentarieven schrijfend wereldje Hoeders van het Recht. Een goed geoliede geldgraaiende machine; een machine die de rechtzoeker van het Hof van Discipline* op een cruciaal moment mag dumpen, zonder dat dat enige consequentie voor dumpie (dumpende advcaat) heeft. Vele (>14.000) dumpies vele dumpgoederen.

  Door mijn werk als gerechtstolk/-vertaler kom ik op gezonde afstand van die jongens en meisjes te staan. Ik leer de onderwereld door mijn werk pas echt kennen. Een onderwereld waar je weet waar je aan toe bent als je hun gedragsregels overtreedt, waar oneerlijkheid onder elkaar meedogenloos afgestraft wordt, negatief wordt beloond. De bovenwereld van de advocatentogameisjes en advocatentogajongens beloont overtreding van bovenwereld-advocatengedragsregels/bovenwereldwetten met bijv. het tuchtrechterschap Hof van Discipline (Mr Winfried M. Poelmann, advocatenkantoor Poelmann van den Broek te Nijmegen).

  Geschreven door een getraumatiseerd voormalig advocaat? Neen. Zeker is dat ik als voormalig groepsleider moeilijk opvoedbare jongeren in de leeftijd van 11 tot 13 jaar de advocatuur binnenstapte. Gemotiveerd en vol idealen. Als slachtoffer van Tuchtrechter Hof van Discipline Winfried M. Poelmann vanwege zijn “goedgekeurde plaatsing op het mij ernstig ziekmakende advocatenkantoor mr G.E.D. Burki de advocatuur verlaat. Mr Burki is door het Hof van Discipline en het Gerechthof Arnhem
  de advocatuur uitgetrapt. Advocaat Burki is door het Gerechtshof Arnhem tot 15 maanden cel veroordeeld.

  Mijn droom in duigen, mijn ideaal geboren in mijn groepsleiderschap verkracht. Als advocaat de mensen beter te kunnen helpen? Ach, gewoon mijn ideaal, meer niet.

  Tuchtrechter Hof van Discipline Winfried M. Poelmann en zijn vrindjes tuchtrechters bij de raden van Discipline (Arnhem, Den Bosch Amsterdam) en het Hof van Discipline hebben mij geleerd van de eerlijkheid van de onderwereld “te gaan houden”.

  Onderwereld in tegenstelling tot de zwarte bovenwereld kent geen toedekking gelijk aan de bovenwereld; onderwereld geen positieve beloning. Onderwereld dekt toe door zand soms door beton. Een negatieve beloning voor overtreding onderwereldregels. Een lichtend voorbeeld voor de Bovenwereld Advocatuur Nederland.

  *zie ook: http://www.courtwatch.nl/cat. “al een brief gehad”van mr Paul Ruijs

Other Links to this Post

WordPress Themes