PCM moet Ton en Philip aansprakelijk stellen

krokodillentranen.jpgDit wordt toch werkelijk te gek, waarde vrienden van het vrije woord en de vrije pers! Uw ombudsman leest vanavond in Lux et Libertas dat Marcel Boekhoorn wel degelijk vasthoudt aan zijn claim van 96 mio Euro op PCM, dat de beslaglegging van 10 miljoen slechts een ‘opwarmertje’ is en dat er binnenkort voorlopige getuigenverhoren worden opgestart in de aanloop naar een bodemprocedure. Uw ombudsman kan nu al voorspellen wie dan gehoord zullen worden als de ultieme getuigen van het falende PCM-management dat niet alleen de deuren wijdopen heeft gezet voor de Engelse roofridders, maar ook nog eens heeft geleid tot voornoemde monsterclaim van Marcel. Drie keer raden? Twee keer? Of is een keer genoeg? Juist ja: Charismatische Ton en Falende Philip! De zakken volgepropt met PCM-miljoenen nemen beide ex-bestuurders plaats voor de rechter-comissaris om door de Boekhoorn-advocaten te worden doorgezaagd over hun miljoenenverslindende wanbeleid. Romulus Augustulus Bert Groenewegen zit erbij en kijkt ernaar. Voor hoeveel tientallen miljoenen gaat PCM dankzij Ton en Philip het schip in? 30? 50? 70?

Maar wacht eens even…. Die miljoenen die Ton en Philip in de zakken hebben gestoken, die zijn juridisch zonder meer opeisbaar door PCM wegens wanbeleid van de beide heren! Het kan toch niet zo zijn dat PCM door het wanbeleid van Ton en Philip voor tientallen miljoenen het schip ingaat terwijl beide heren hun huizen aan de Cote d’Azur al aan het inrichten zijn? Claimen die miljoenen! Maar dat durven de laffe meelopers van PCM natuurlijk niet. Vandaag stond er ook weer zo’n weerzinwekkende hypocriet Lux et Libertas-commentaar in de krant waarin opeens liters krokodillentranen werden gestort over APAX! Opeens is er sprake van de ‘bizarre lotgevallen’ van PCM dat ’teveel is gezien als een financiele constructie’. Ook wordt geconstateerd dat de ‘checks and balances’ binnen het concern ‘niet meer goed functioneerden’. Toen APAX instapte sprak Lux et Libertas nog over de lonkende perpectieven van ‘innovatie en groei‘. Wat zaten de gecorrumpeerde idioten er weer honderd procent naast, zoals altijd! Groei! Hoe halen ze het in hun elitaire hoofden? ‘PCM is verzwakt en het eigen vermogen is verschrompeld’ staat vandaag in de krant. Wie stuurt deze malloten nu eens en masse naar huis wegens structurele en verregaande incompetentie en lafheid? Lafheid, inderdaad. PCM is zelfs te laf om hun eigen falende en rovende bestuurders aansprakelijk te stellen voor de puinhopen die ze hebben aangericht. PCM: requiescat in pace!

 • By Arjan, 13 april, 2007 @ 22:16

  70. Kan dit akkefietje min of meer met gesloten beurzen geregeld worden, tenminste als de Quote 500 de juiste cijfers hanteert. Heeft Aan de Stegge nog steeds een snor?

 • By C.P. Bianchi, 14 april, 2007 @ 9:38

  Inmiddels wordt door collega’s van de reguliere tijdschriften honend over de Volkskrant geschreven. Hier volgt een bespreking van een wel heel erg treurigstemmend stukje in deze ‘kwaliteitskrant’.

  ——————-
  De ‘dubbele’ loyaliteit van Geert Wilders
  woensdag 11 april 2007 09:55

  Gisteren publiceerde de Volkskrant een nieuw hoofdstuk in de serie ‘hoe demoniseren we het meest effectief Geert W.?’

  De redactie van de krant had bedacht dat zij wilde aantonen dat Wilders ook iets dubbels heeft. Ze hebben gezocht en gezocht en gezocht. Maar de journalisten hebben niks gevonden.

  Hoeveel manuren heeft de Volkskrant gestoken in het graven naar vuil over Geert Wilders? Hoeveel mensen hebben zij gebeld om te achterhalen of Wilders’ Hongaarse vrouw nog haar Hongaarse pas heeft? Ik denk: heel heel veel uren.

  Lees hier verder: http://www.elsevier.nl/opinie/weblog/asp/artnr/147370/weblogid/59/index.html
  ———————

Other Links to this Post

WordPress Themes