Censuur bij Geenstijl, open brief aan de Chef

censuur.jpgHa die Chef!

U hebt het vermoedelijk erg druk deze dagen en dat doet de ombudsman veel plezier. Niet alleen immers moet u als een bezetene alle postings van de site verwijderen die een link leggen tussen de vuurwerkramp in Enschede en de ‘mijnenkwestie’, ook alle postings over Joris Demmink en zijn kinderseksuele escapades waarmee de Nederlandse staat ook nog eens gechanteerd wordt worden door uw nietsontziende hand van de shockog Geenstijl verwijderd. Niets voor de lezers van Geenstijl, dit soort serieuze zaken! Nee, het shocklog plaatst al net als broodheer De Telegraaf enorme foto’s van vrouwelijk bloot du moment dat het in april boven de 20 graden wordt, met als kop: 14 april 2007, 27,5 graden! Dat is lef, Chef! Zo’n weer-item a la Telegraaf brengen juist op het moment dat het shocklog door de mand gevallen is als heulend met macht en establishment net als NRC Handelsblad, zij het dat Lux et Libertas het tenminste nog in enige openheid doet terwijl jullie je verschuilen achter een laffe en hypocriete facade van undergroud! Ambroos Wiegers omschreef u in een email aan klokkenluider Michiel Gielen als iemand ‘die de exacte meeluisterfrequentie weet van elke radio die in een holle kiest past’.

Daaruit mogen we toch wel concluderen dat er weining ‘staatsgevaarljke postings’ zullen zijn die aan uw aandacht weten te ontsnappen. Elke debunking van ons o zo gezellige koningshuis hoeft door u so wie so niet meer zelf van de site te worden gehaald: daarvoor heeft Geenstijl van Trix zelve een ‘oranje-zuiveringsfilter’ gekregen dat is geinstalleerd door de Dienst Beveiliging Koninklijk Huis. Lezers van deze site: test dat filter maar even, bijvoorbeeld door berichten in te sturen over de ‘Triple-A’ connectie van PWA en Maxima. Triple A? Jazeker: Amalia, Alexia, Ariane. Drie dochters met een A: Triple A. de naam van van de meest bloeddorstige doodseskaders uit het oude Argentinie van Isabel Peron. Op het hele internet vinden we deze interessante analyse terug, behalve natuurlijk op het reeds meerdere malen genoemde populaire shocklog. Goed, over dit soort staatsgevaarlijke postings hoeft ‘Chef’ zich dus geen zorgen te maken, die worden auomatisch gezuiverd. Maar die arme chef heeft het ook zo wel druk genoeg met de vuurwerkramp, Joris Demmink en wie weet hoeveel andere gevaarlijke onderwerpen… Wellicht komt uw ombudsman spoedig te weten welke onderwerpen nog meer taboe zijn voor de kwestbare bezoekers van het shocklog!

 • By spooky, 17 april, 2007 @ 20:28

  @Bas
  Die komt hard aan. Wanneer zouden de eerste GS dagen komen? Denk nooit, Het topic laatst even voorstellen laat me raden dat er dan van de shocklog weinig over is.

 • By WZNM, 21 april, 2007 @ 8:50

  Het is géén stijl om GS zo kritisch te benaderen !

 • By Dictator, 28 juni, 2007 @ 16:12

  Censuur? Ook bij NRC-Ombudsman heerst dit. Van goed ingelichte bron vernomen dat iemand zijn (onwelgevallige) bijdrage werd verwijderd op deze site!

Other Links to this Post

WordPress Themes