Professor Chavannes: geen relevante weblogs

chavannes.jpg“In Nederland zijn nauwelijks weblogs die relevant te noemen zijn.” Aldus journalistiek-professor Marc Chavannes op een discussieavondje. Sorry: iets vergeten!Uw ombudsman had natuurlijk moeten zeggen: de geheel onafhankelijke en onbevooroordeelde Lux et Libertas-professor! Eerder had uw ombudsman een confrontatie met de professoer toen hij hem vroeg welke websites hij placht te bezoeken. Hij moest het antwoord schuldig blijven. Ook op het discussie-avondje van deze week lijkt hij geen concrete sites te hebben genoemd. Wat een professor! Weet Chavannes dan werkelijk niet dat als hij zichzelf ‘googelt’ de eerste twee hits verwijzingen zijn naar deze website? Hoezo ‘niet relevant’? Deze site scoort hoger in de verwijzingsindex Marc Chavannes dan zijn eigen krant! Uw ombudsman is bang dat de professor van toeten noch blazen weet. Hij doet dat ook een dringende oproep aan de studenten Journalsitiek in Groningen.

Studenten! Vraag professor Chavannes welke websites in Nederland hij goed vindt en welke slecht! En mail de antwoorden dan aan jullie ombudsman. En vraag de professor ook eens naar alle leugens die NRC Handelsblad dag in dag uit over zijn lezers uitstort en waarover uw ombudsman nu al vijf jaar bericht zonder ooit een duidelijk tegenargument van NRC te hebben gekregen. Wat vindt professor Chavannes van deze website? Hij moet deze site kennen, want de eerste twee hits op Google leiden de geinteresseerden naar… uw onvolprezen ombudsman!

 • By mr h.j.a.m. peters, 28 april, 2007 @ 9:33

  Bezocht de site Columbia University Graduate School of business. Columbia presenteert zich als private research uiniversity. Studenten de zgn. onafhankelijke meisjes en jongens van het vrije woord, kunnen hun studie journalistiek middels geldschieters betalen. Heeft het NRC Marc’s studie gefinancierd?

  He professor: Wordt Uw leerstoel gefinancierd door het NRC? Bestaan er deswege geen relevante sites?

 • By C.P. Bianchi, 28 april, 2007 @ 11:03

  Daar gaan we weer. Dit keer wordt een enquete onder ex-pats ingezet om Geert Wilders in de hoek te zetten.

  http://www.nrc.nl/binnenland/article703073.ece/Expats_zorg_over_rechts_Nederland

  Ik twijfel eerlijk gezegd aan de representativiteit van de ondervraagde groep – mijn ervaring is dat ex-pats aanmerkelijk conservatiever zijn dan doornee Nederlanders. Ex-pats maken zich eerder zorgen over massa-immigratie, subsidie-socialisme, de progressieve pappen & nathouden mentaliteit en de alle initiatieven verzengende belastingdruk. Net als Geert Wilders.

  NRC Handelsblad heeft trouwens een reputatie hoog te houden met betrekking tot manipulatie van uitkomsten van enquetes: http://www.theovangogh.nl/lux1_35.htm

 • By C.P. Bianchi, 28 april, 2007 @ 11:07

  Zouden (ex-) lezers van NRC Handelsblad zich afvragen waarom lijstjes als deze

  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=3452&titel=In_je_hok_Tjibbe_Joustra

  niet in NRC handelsblad staan?

 • By annie heitinga, 28 april, 2007 @ 15:54

  WIM ETEN!

 • By renzo, 30 april, 2007 @ 13:35

  menig expat is zelf weggegaan uit NL wegens ‘ vol nederland’.
  Dan in het buitenland kun je mooi praten.

  Overigens zie ik de nieuwswaarde van dit bericht niet. wanneer komt de krant met het verhaal dat Wilders niet of juist wel populair is onder boekhandelaren vuilnismannen etc.??

  pff

Other Links to this Post

WordPress Themes