Open brief aan de chef van Geenstijl

censor.jpgBeste chef/censor,

U voelde ‘m waarschijnlijk al wel aankomen: vanaf deze zomer wordt de onvolprezen Lux et Libertas ombudsman de eerste ombudsman in den lande van een internetmedium! En laat dat betreffende medium nu Geenstijl.nl zijn! Ja chef, dat is een felicitatie waard! Ik ga me de komende maanden inwerken en wellicht kan ik ook eens langskomen op de redactie om nader kennis te maken, wat ‘Geenstijlers’ te spreken en wat sfeer op te snuiven. Zal mijn werk ten goede komen. Datummetje prikken in augustus? Ik blijf gewoon actief op deze site, geen gegein dus met geenstijlombudsman.nl of zo: de naam van deze ‘ombudsmannen-site’ blijft voor altijd verbonden aan het meest verdorven aller ‘oude media’ NRC Handelsblad en zijn demoniserende ex-hoofdredacteur Volkert Jensma. Maar over ‘verdorven’ gesproken: Geenstijl kan er ook wat van!

mrgeenstijl.jpg De talloze onschuldige slachtoffers van jullie journalistieke guerilla kunnen vanaf nu ergens terecht! Keihard en niets en niemand ontziende zal de geenstijlombudsman terughakken op het zogenaamde ‘shocklog’ dat in werkelijkheid een vehikel is in handen van het Huis van Oranje en De Telegraaf. Uw ombudsman zal de middeleeuwse praktijken van de ‘chef’ aanvallen om alles wat riekt naar serieus nieuws en echte schandalen te weren van de site zoals de affaire-Demmink en de landmijnenramp in Enschede en de site vol te plempen met onzin en waanzin waar zelfs NRC Handelsblad zich voor zou schamen. Laatst weer zo’n bericht waaruit jullie verdorvenheid en slaafsheid blijkt: ging het over die astroloog Suiker en zijn clientele. Gaat Geenstijl Nina Brink lopen afzeiken, lekker makkelijk, maar gaat er compleet aan voorbij dat eurocommissaris Neelie Kroes zich ook door deze Suiker liet adviseren hoe hoog de boete moest zijn die ze Bill Gates ging opleggen. Nee, het aanpakken van falende en criminele politici, dat durven de lafbekken van Geenstijl niet! Het ‘shocklog’ moet van Kees Lunshof (zie foto) cs. de oude corrupte politiek gewoon blijven dienen en beschermen! Kijk, dat NRC dat doet: soit, dat is hun bestaansrecht, om gepensioneerde gerechtsdeurwaarders en de weduwen van ambtenaren derde klas op het hart te drukken dat alles bij het oude blijft en ‘nieuwe krachten’ in de politiek net zo eng zijn als Hitler. Maar dat een bedrieglijk modern medium als Geenstijl onder het mom van underground en tegendraads in feite exact hetzelfde doet: dat is vele malen verderfelijker en ernstiger! De keuze voor uw ombudsman om het kansloze en reeds ten dode opgeschreven Lux et Libertas in te ruilen voor het succesvolle en dus levensgevaarlijke Geenstijl was dan ook geen moeilijke!
Geenstijl is een aanfluiting op journalistiek, een commercieel speeltje in handen van investeerders die voor eigen gewin het volk zonder blikken of blozen willen vergiftigen via het kapotmaken van onschuldige mensen onder de vlag van ‘humor’. Maar lang zal dat niet meer duren. De geenstijlombudsman heeft namelijk een missie: Geenstijl moet kapot!

 • By WFHermans, 8 mei, 2007 @ 12:42

  NRC en Geenstijl zijn de verschillende zijden van dezelfde valse munt.

 • By Sytze Vliegen, 8 mei, 2007 @ 15:49

  Ik vertrouw die chemtrails sowieso niet.

 • By Wim Heitinga, 8 mei, 2007 @ 15:51

  Hé! Ik ben de echte Wim Heitinga! Wie heeft dat net geschreven?

  Groeten,

  de ECHTE wim heitinga

 • By Beppie van der Klam, 8 mei, 2007 @ 16:05

  Middels Goegel zag ik dat Wim H. hier post.
  Wim H. heeft mij met jong geschopt en is ‘m daarna gepeerd.
  Wim, wil je me bellen, misschien kunnen we ’n nieuwe start maken, samen met Wim jr.?
  Groetjes,

  Bep van der Klam

 • By Wim Heitinga, 8 mei, 2007 @ 19:00

  Ik ben de enige echte Wim Heitinga. En van Bep van der Klam heb ik nog nooit gehoord. Dat zal Robert Engel wel zijn, van http://www.lucaswashier.nl Die zit altijd te klieren.

Other Links to this Post

WordPress Themes