Geduld NRC met Nederlandse volk raakt op

horstwessellied.jpg“Nu is het genoeg geweest met die gekkigheid over het verwerpen van de Europese Grondwet! Wil van het volk, referenda: leuk allemaal, maar linea recta goed voor de prullenbak nu we gewoon braaf mee moeten gaan doen met de grote jongens! Het speelkwartier is voorbij: Europese vlag in top, in de houding voor het Europese volkslied!” Dat is de boodschap die Lux et Libertas vandaag over ons uitstrooit in een niet mis te verstaan stukkie met als kop ‘Geduld in EU met Den Haag raakt op‘. Het stuk focust geheel en al op de ‘irritatie’ binnen Europa over de ‘Nederlandse houding’ en de dienovereenkomstige negatieve ‘bejegening van Balkenende’. Wat een walgelijke fascistische invalshoek van NRC Handelsblad! Weten jullie nog wat uw ombudsman een jaar geleden schreef? Lees en huiver!

NRC Handelsblad is zijn lezers gewoon aan het bedreigen! Net als Donner toen deed voor het referendum, weten jullie nog? Nederland zou een soort Bosnie worden, toch, als we de grondwet zouden afstemmen? Het is werkelijk ongelofelijk tot welke diepten NRC Handelsblad kan afzakken: de democratische wil van ons eigen volk wordt geheel genegeerd te faveure van de fascistoide grootheidswaanzin van mensen als Merkel en Prodi! Waarom kiest de krant niet voor een ‘nationale’ (en meer neutrale) invalshoek door te schrijven: Europa voert druk op Nederland op? Nee, het blijven Euro-fascisten bij NRC zoals ze bij studentenblad Propria Cures vorig jaar al zo fijntjes duidelijk maakten! Nog een leuk citaat uit het stukkie: Voorzitter Pöttering van het Europees Parlement hekelde het voorstel van Nederland om de vlag en het volkslied uit een nieuw Europees Verdrag te schrappen. Hij noemde dit een „enorm grote vergissing”, want deze elementen symboliseren volgens hem de saamhorigheid van de EU. Die Fahne hoch, die Reihen fest geschlossen!

 • By mr h.j.a.m. peters, 24 mei, 2007 @ 11:46

  Vor uns liegt Europa, in uns liegt Europa und hinten uns liegt Europa. Nu nog een schilder als president………………………………
  naar Adolf’s historische zin: Vor uns liegt Deutschland, in uns liegt Deutschland und hinten uns liegt Deutschland. Adolf for president…….

 • By Hemke Falsema, 27 mei, 2007 @ 1:35

  Italië is het debacle “Rocco Buttelione” niet vergeten (mocht geen euro-commissaris worden omdat de man een katholiek standpunt innam over homoseksualiteit). Als Nederland het land Italië nodig heeft in de EU, dan wordt de reactie aldus: laat Nederland als een BAKSTEEN vallen, want dat deden jullie met ons ook!!

 • By Hemke Falsema, 27 mei, 2007 @ 1:38

  Ehm meneer Peters, de woorden van Hitler waren: “Vor uns marchiert Deutchland, in uns marchiert Deutchland, und hinter uns marchiert Deutchland”. Maar ja, niet iedereen is even goed in geschiedenis he?

 • By mr h.j.a.m. peters, 27 mei, 2007 @ 6:59

  Terecht Hemke, niet iedereen is even goed in geschiedenis.

  Vor uns liegt Deutschland, in uns marchiert Deutschland und hinten uns kommt Deutschland.

  Adolf’s redeN voor dit geloof: Apocalyps 20-16.

  Bron: o.a. Internet en uw Bron Hemke?

 • By C.P. Bianchi, 27 mei, 2007 @ 19:43

  Off topic: heeft de NRC Ombudsman dit bericht gezien?

  http://www.parool.nl/nieuws/2007/MEI/25/eco3.html

  Typisch om te moeten constateren dat we het uit de klauwen van de PCM ontsnapte Parool nodig hebben voor objectieve berichtgeving over PCM…..

 • By Ramon de Zwart, 2 juni, 2007 @ 13:14

  Walgelijk dat dhr. Peters de energie heeft Hitler juist te citeren. Of is dit gewoon een ‘ik wil gelijk hebben’ spelletje. Uw handelen zegt mij meer over u, dan de inhoud van uw betoog.

Other Links to this Post

WordPress Themes