Waarde collaborateurs Wiegers en Weesie!

collaboratie.jpgDat stukje over Joris Demmink dat jullie op jullie shocklog hebben gezet onder druk van uw ombudsman… wat is dat eigenlijk een fout stukkie en wat laten jullie je daarbij weer in de gecorrumpeerde kaarten kijken! Want wat schrijven jullie? “Nou is meneer Demmink uiteraard onschuldig tot het tegendeel is bewezen en al eerder valselijk beschuldigd van Pedo-partijtjes in Praag.” Uw ombudsman heeft deze zin nog eens goed op zich laten inwerken en komt tot de volgende conclusie: waar het shocklog Geenstijl altijd probeert tegendraads te zijn en te ‘schoppen’ tegen het ‘establishment’ volgt het nu opeens exact de lezing van de autoriteiten! Nee, nog erger: dat doen ze tegen beter weten in, want een ieder die zich verdiept in wat er in 2003 rond Demmink speelde komt al snel tot de conclusie dat de aangifte wel degelijk authentiek was maar dat de aangever onder extreme druk van de autoriteiten op zijn aangifte is teruggekomen en zelfs heeft moeten verklaren dat deze vals was! En dat laatste wordt door de corrupte collaborateurs van Geenstijl als feit gepresenteerd! Als het om Demmink gaat weten ze bij Geenstijl opeens van kruiperigheid niet meer hoe letterlijk ze de lezing van ‘de macht’ moeten volgen! Dit is wat Frank Hitzert, de hoofdredacteur van Panorama, een van de bladen die de affaire op de kaart zette, destijds verklaarde (NRC Handelsblad, 17 okt. 2003):

Frank Hitzert van Panorama meent dat ,,het justitie wel heel goed uitkomt dat dit een valse aangifte is”. Hitzert: ,,Wij denken dat wij roeren in een beerput. En er zijn mensen die willen dat die beerput dicht blijft. Het kan goed zijn dat daarbij geen middel wordt geschuwd.” Zo is het maar net. Nu zegt uw ombudsman natuurlijk niet dat hij de bewijzen in handen heeft dat de aangifte in 2003 juist was. Hij spreekt slechts zijn walging uit over de wijze waarop het shocklog Geenstijl zonder blikken of blozen de (naar alle waarschijnlijkheid valse) lijn van de macht volgt. Wiegers en Weesie, jullie zijn weerzinwekkende NSB’er-tjes! Hoe zouden jullie het vinden als jullie eigen kinderen door kinderprono-Joris zouden worden misbruikt? Beseffen jullie wel dat jullie door jullie kruiperigheid en lafheid medeschuldig zijn aan het misbruiken van kinderen door Demmink? Zelfs het NOS Journaal heeft op een gegeven moment gezegd dat Demmink kinderen heeft misbruikt. Dat hebben ze onder druk van dezelfde machtlobby later weer moeten intrekken. De advocaat van Demmink is zelfs nog een zaak begonnen bij de onvolprezen Raad voor de Journalistiek tegen het Journaal waar nooit meer iets van is vernomen. Nu weet iedereen die deze site volgt dat er geen sterker bewijs is voor de juistheid van een publicatie dan wanneer het ‘slachtoffer’ uit het establishment een zaak begint bij de Raad. Immers: als de publikatie echt onjuist zou zijn, zou hij naar de gewone rechter stappen. En dat heeft Demmink tot op de dag van vandaag niet gedaan terwijl hij inmiddels op honderden websites wordt omschreven als pedofiel en kinderverkrachter. Maar niet op Geenstijl. Want dat shocklog is een weerzinwekkend voorbeeld van lafheid, kruiperigheid, stoerdoenerij op niets af…. Grootaandeelhouder De Telegraaf schreef tijdens de Tweede Wereldoorlog in een geruchtmakend commentaar dat ‘de Nederlander de nieuwe machthebbers met respect en waardigheid tegemoet moet treden’. De nazi’s van Geenstijl doen precies hetzelfde: respect voor de boevenbende van Balkenende en zijn kinderverkrachtende topambtenaren.

 • By Joost, 5 juni, 2007 @ 19:06

  Kat, is het waar dat jij bij die nazi’s gesolliciteerd hebt?

 • By sven, 5 juni, 2007 @ 23:18

  Niet alleen bij geenstijl, ook bij nrc. Deze kat is een grote brok frustratie en wordt door werkelijk niemand serieus genomen. Geen enkel schrijftalent bovendien.

 • By Wim Heitinga, 6 juni, 2007 @ 0:01

  Het doet mij deugt dat er steeds meer mensen zijn die zich uitspreken over deze abjecte clowntjes. Neem nou eens zo’n Wiegers, een beetje psychiater zou hem omschrijven als een ”sociaal psychopaat”, die heeft een niet veel ander moraal als de hierboven omschreven Demmink.
  Na de verkrachting én moord van de 15-jarige Melanie Sijbers meende die idioot een stukje te moeten neerkotsen, op het klad-weblogje, waarin zij werd neergezet als een slet die de haar overkomen gruwelijkheden aan haarzelf te wijten zou hebben. Want, zo was zijn redenering zij had, net als miljoenen andere tieners, een profiel op sugababes.nl. Zo’n figuur, Ambroos Wiegers, zou ik toch echt niet in de buurt van mijn dochter willen zien. Levensgevaarlijk!!! Denk ik.
  Ik schreef er eerder dit over ”Omdat het altijd nog nét iets zieker kan” http://www.volkskrantblog.nl/bericht/77890

  Toch hoop ik dat je beseft, Micha, dat je voor hun nu een vijand voor het leven bent. En reken er maar op dat de planning voor één demonisatie-campagne, jegens micha Kat, op de GeenStijl-redactie ondertussen op vollen toeren draait.
  Ik vertrouw erop dat dat je er niet van laat weerhouden de druk op de GeenStijl-ketel te verhogen.
  Succes!

 • By mr h.j.a.m. peters, 6 juni, 2007 @ 7:58

  Logboek Wikipedia, verwijderde “bijdrage”pijpsletje van Ambrosius Wiegers. Logboek GS: te verwijderen journalisten: Ambrosiusius Wiegers. Melanie verdient Ambrosius vuilnis niet Wim.

 • By wim heitinga, 6 juni, 2007 @ 20:58

  ik ben de echte wim heitinga. alle andere reacties onder mijn naam zijn stijlloze spam.
  id3294

 • By Wim Heitinga, 7 juni, 2007 @ 1:18

  Ho ho, er is maar een Wim Heitinga en dat ben ik. Voor Micha Kat: ik ben te herkennen aan mijn mailadres. Grote klasse dat je die jongens van GeenStijl durft aan te pakken. Verzetshelden zoals jij zouden er meer moeten zijn. Succes!

 • By niemand, 7 juni, 2007 @ 17:56

  Leuk te zien hoe de “geenstijlertjes” hier wederom geen deuk in een gesmolten pak boter slaan als het een keer wel ergens over gaat.

  Mischien proberen ze tegenwoordig iedereen te shockeren met hun lafheid en kruiperigheid want shockeren met hun domheid begint inmiddels een beetje oud te worden en trekt blijkbaar niet meer zoveel idioten als voorheen.

  .

  Overigens ben ik van mening dat de “kindervriend” en secretaris generaal van justitie Joris Demmink voor de rechter moet worden gebracht.

 • By Geenstijl, 7 juni, 2007 @ 23:32

  Zeg Niemand, zou het ook zo kunnen zijn dat er hier verder nooit iemand komt behalve jullie?
  kunnen zijn

 • By Kareltje Kolder., 23 juli, 2007 @ 12:40

  Toevallig vond ik dit http://witheet.com/binnenland/geenstijl-blogt-zich-af. Geldt natuurlijk ook een beetje voor het NRC, he nrconrustman?

Other Links to this Post

WordPress Themes