Met donderend geraas storten de PC-media in elkaar

Toch effe vanuit een internetcafe in Bishkek, Kyrgystan…. Het gaat nu wel erg rap met de ineenstorting van de oude politiek-correcte ‘kwaliteitsjournalistiek’. 1. Eerst het bericht over de verpanding van PCM aan de Rabobank en de totaal uit de hand gelopen conflicten binnen de COR en thans tussen COR en management. 2. Dan komt het nieuws door dat COR en NVJ een zaak op de rol hebben staan om PCM ‘aan te klagen’ wegens wanbeleid. 3. Als tussengerecht krijgen we iets heel smakelijks geserveerd: de ‘martelprimeur’ waar deze site zo uitgebreid over berichtte is nu ook officieel een hoax. Anders gezegd: De Volkskrant is definifief exposed als leugenachtig medium in dienst van de PvdA. Het verweer van Pieter Broertjes was ontluisterend: hij riep dat ‘het toch maar mooi zijn krant is geweest die de methodes van ondervraging in dit soort omstandigheden op de kaart heeft gezet en het debat heeft geopend en dat is bij uitstek de taak van de journalistiek’. My god! Broertjes weet niet eens wat journalistiek is! Een gek als hoofdredacteur van De Volkskrant! Pietertje, de taak van de journalist is…

…de feiten getrouw en naar waarheid weer te geven! En zeker niet ‘om zaken op de agenda te krijgen’ en dat soort bullshit. Dat is de taak van de politiek die eventueel iets kan gaan doen met de feiten die de journalistiek aanlevert! Maar De Volkskrant kan de feiten niet getrouw en naar waarheid weergeven en dat willen ze ook niet, het enige dat ze willen, Broertjes zegt het zelf, is ‘zaken op de agenda krijgen’! Hiermee is toch perfect en sluitend aangetoond dat er geen verschil meer is tussen (linkse) politiek en journalistiek? Nog effe een puntje: had De Volkskrant niet ook de ’tweede martelprimeur’ van de ‘elektroshocks?’ De krant opende zelfs met ‘Verhoren Irak gingen met stroomstoten’. Nooit meer iets van gehoord, van die stroomstoten. Ze zijn zelfs niet door Pieter ‘op de agenda geplaatst’. 4. En dan het heerlijke nagerecht: Buitenhof exposed als totally controlled PC-programma waarin Wilders alleen met de term ‘facist’ ter sprake mag worden gebracht. Dit slaat werkelijk alles. Ja, je weet en voelt het wel als je naar het programma kijkt, maar als het dan echt zwart op wit wordt gezegd door een echte klokkenluider komt het toch nog hard aan… Hoe kan dit programma nog verder gaan? Wie neemt Buitenhof nu nog serieus?
Op de achtergrond speelt de affaire-Demmink ook een grote rol. Inmiddels weet heel Nederland dat de hoogste ambtenaar van Justitie kleine kindjes verkracht en dat de ‘kwaliteitspers’ daar niet over mag schrijven. Dat kan dus nooit meer heel lang goed gaan. Uw ombudsman voorspelt dat binnenkort bommen naar binnen vliegen bij PCM. Is trouwens al gebeurd. De hele corrupte media-mafia van Folkert Jensma via Hanneke Huilebalk tot Paul Witteman moet nu echt heel erg snel de pleiterik maken, de jacht wordt geopend, de scalpen verzameld…. Pim Fortuyn roert zich in zijn graf.

 • By harry van groen, 19 juli, 2007 @ 9:06

  ALS DE KAT VAN HUIS IS…..
  Ik denk dat een site van een ombudsman niet zo gebruikt moet worden als wat de familie heitinga doet.Zo maakt de famillie deze site ongeloofwaardig.Vergeet niet dat de AIVD dit ook nauwgezet volgt.En natuurlijk moet dat ook.
  Er worden al pagina,s vernield op de klokkenluiderslijn ,wie zal dat zijn?
  Geen mens kent de waarheid ,maar dat geeft ook niet.Natuurlijk behoef je niet altijd met een ander eens te zijn.Maar om een opinie ,maar ook een verzetskrant ,zo te misbruiken ,zelfs Pim zou zich omdraaien in zijn graf.
  Het is dan ook vrij arrogant dat de tweede kamer over zijn lot heeft beslist ,zo ook de minister van justitie ,tradities in stand wil houden ,en geen lekenrechtspraak duld.Het is inderdaad een ingeroest gebruik dat justitie ,rechters zelf over hun functioneren
  oordelen.Geen mens in de wereld kan niet zonder controle ,van buitenaf.Zelfs oranjes gaan in de fout ,in nederland.
  Laat een ieder ,ook mijnheer kat zijn zegje mogen doen. Een ieder kan dan ook een wederhoor geven.

 • By Lucy Borghout, 20 juli, 2007 @ 5:03

  @Harry van Groen

  De posten van de familie Heitinga zijn geplaatst door trollen van de GeenStijl-redactie.
  Dit om hun voornaamste criticus Wim Heitinga in diskrediet te brengen.

 • By wim heitinga, 20 juli, 2007 @ 9:47

  IK BEN DE ECHTE LUCY BORGHOUT.

  met vriendelijke groet,

  lucy borghout

Other Links to this Post

WordPress Themes